Προς το περιεχόμενο

Microsoft 365 Family 15 μήνες @ amazon.de = 61€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το 1ΤΒ αποθήκευσης στο cloud που παρέχει το συνδρομητικό μοντέλο και για την ενσωμάτωση νέων χαρακτηριστικών μέσω ενημερώσεων.

• Like 2
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kirileman είπε

Αυτή τη στιγμή στο Amazon.de έχει το 15μηνο Personal μαζί με 15 μήνες Norton ή McAfee 44,99€. Ακόμα κι αν δεν σου χρειάζεται καθόλου το antivirus και πάλι βγαίνει λίγο πιο φθηνή η χρέωση ανά μήνα συνδρομής.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08VF3M1RD

Επεξ/σία από Giama
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giama είπε

Αυτή τη στιγμή στο Amazon.de έχει το 15μηνο Personal μαζί με 15 μήνες Norton ή McAfee 44,99€. Ακόμα κι αν δεν σου χρειάζεται καθόλου το antivirus και πάλι βγαίνει λίγο πιο φθηνή η χρέωση ανά μήνα συνδρομής.

Πολύ καλή τιμή αλλά συμφέρει πιο πολύ να πάρεις με έως 6 χρήστες office 365 για 15 μήνες με 60 ευρώ +Norton ή McAfee (εφόσον έχεις κάποιο γνωστό που θέλει αντίστοιχα καθώς το κόστος διαιρείται και το 1TB είναι ανά χρήστη) 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, Giama said:

Οκ, αλλά 46,88 ευρώ μου βγάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον η amazon διαχειρίζεται η ίδια τις συνδρομές microsoft 365 και δεν μπορείς να κάνεις activate τον κωδικό που αγοράζεις μέσω microsoft. Επιπλέον, δεν λαμβάνεται υπόψη τυχόν υπόλοιπο που έχεις ήδη στο account σου. Αν σου μένουν τρεις μήνες και αγοράσεις 12, η συνδρομή δεν θα λήξει σε 15 μήνες αλλά σε 12! Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά βέβαια, αφού δεν σου επιτρέπει καν να κάνεις αγορά πλέον αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα της χώρας του amazon store.

Προς επιβεβαίωση, μπορείτε να διαβάσετε τα latest critical reviews από το store οποιασδήποτε χώρας

Επεξ/σία από aissaris
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Οκ, αλλά 46,88 ευρώ μου βγάζει.

Έχεις δίκιο. Σε εμένα που είμαι Γερμανία δείχνει 44,99 αλλά στην Ελλάδα πουλάει με ελληνικό ΦΠΑ οπότε αυτή πρέπει να είναι η διαφορά στην τιμή που βλέπεις, το είχα ξεχάσει αυτό.

Δημοσ.
1 minute ago, Giama said:

Έχεις δίκιο. Σε εμένα που είμαι Γερμανία δείχνει 44,99 αλλά στην Ελλάδα πουλάει με ελληνικό ΦΠΑ οπότε αυτή πρέπει να είναι η διαφορά στην τιμή που βλέπεις, το είχα ξεχάσει αυτό.

Είναι αμελητέα διαφορά, αλλά για κάποιον που θέλει antivirus γιατί όχι;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, aissaris είπε

Πλέον η amazon διαχειρίζεται η ίδια τις συνδρομές microsoft 365 και δεν μπορείς να κάνεις activate τον κωδικό που αγοράζεις μέσω microsoft. Επιπλέον, δεν λαμβάνεται υπόψη τυχόν υπόλοιπο που έχεις ήδη στο account σου. Αν σου μένουν τρεις μήνες και αγοράσεις 12, η συνδρομή δεν θα λήξει σε 15 μήνες αλλά σε 12! Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά βέβαια, αφού δεν σου επιτρέπει καν να κάνεις αγορά πλέον αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα της χώρας του amazon store.

Προς επιβεβαίωση, μπορείτε να διαβάσετε τα latest critical reviews από το store οποιασδήποτε χώρας

Πολύ σημαντικό! Μπράβο που το ανέφερες! Πράγματι στα τελευταία critical reviews γίνεται χαμός... 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Giama said:

Πολύ σημαντικό! Μπράβο που το ανέφερες! Πράγματι στα τελευταία critical reviews γίνεται χαμός... 

Άρα μονόδρομος...

Spoiler

Be careful when purchasing. You don't get a code by email, even though that is suggested. If you click on “Activate” in the email, Amazon will manage the subscription WITHOUT PROMPTING you and can no longer be carried out by yourself even after you cancel the subscription. Remaining funds are no longer shown in Microsoft's account management. I can't disconnect from Amazon or Microsoft. How is something like this even possible despite 2FA? That I have a huge security flaw. When asked by Amazon, I am referred to Microsoft, and by Microsoft, in turn, to Amazon. That's an impudence.

Amazon hereby takes over subscription management from Microsoft.
I already had an MS365 account and subscription before. When activating this product, I thought Amazon would first scan me and would not renew my existing subscription but would only sell me the first year, i.e. a new subscription. It actually took 10 minutes, but now I'm being shown a new expiration date, both on MS and Amazon. Only MS.com says “Amazon manages this subscription.” I didn't want that and wasn't apparent to me beforehand, at least -> 1 star

Please be careful which options are selected when ordering, as standard this is now a subscription model via Amazon. Existing licenses in the Microsoft portal are overwritten UNSOLICITED and UNDESIRABLY. I have lost 12 months of running time.
An inquiry on Amazon was forwarded to the “marketplace provider”, who would be responsible. That would be Amazon Media - wow... Thank you so much So far my worst experience with Amazon directly, too bad and thrown 50.- EUR out the window!
I didn't want a subscription either, dear Amazon employees, please just know more clearly what the purchase entails!

You will no longer receive an activation key, but activate the subscription via a link. However, if you click on this, the subscription is linked to the Amazon account. This means that if you are in your Microsoft account and click on Manage the Office 365 Subscription, you will be directed to the Amazon account. Unfortunately, subscriptions paid in advance are no longer available and you can't enter a new activation key, as you always end up on the Amazon site. After consultation with Amazon Support, I now have to contact Microsoft... Disaster!!!

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aissaris είπε

Δεν ισχύει ακριβώς έτσι, λοιπόν αν δείτε πιο χαμηλά υπάρχουν δυο κουτάκια που στα γερμανικά γραφουν το

πρώτο: Abo mit automatischer Verlängerung  που σημαίνει συνδρομη με αυτόματη ανανέωση

δεύτερο:  Einmalkauf, Εφάπαξ αγορά. 

Η πρώτη επιλογή είναι απενεργοποιημένη τουλάχιστον από Ελλάδα όσον αφορά το 15μηνο

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08VF3M1RD?th=1 για του λόγου το αληθές.

Και σωστά όπως ανέφερε ο φίλος aissaris, στην επιλογή 12μήνου υπάρχει επιλεξιμότητα και των δύο επιλογών αυτόματης ανανέωσης ή μιας εφάπαξ αγοράς

*** Αν προσέξετε και η αγορά αφορά Einmalkauf και 15μηνο, θα σας σταλεί κωδικός που ενεργοποιείται μεσα από το λογαριασμό σας στην Microsoft, χωρίς ενδιάμεσο την Amazon.

(Αν κάποιος συμφορουμίτης βρει κάτι λάθος σε αυτό που γράφω ας απαντήσει μην πάρουμε κανέναν άνθρωπο στο λαιμό  μας και έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα!!!)

Επεξ/σία από aret1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου. Δυστυχώς, ενώ έκανα πολλές φορές την απόπειρα αγοράς του πακέτου μέσω amazon.it και amazon.de κάθε φορά η amazon νόμιζε ότι κάποιος με κλέβει και μου ακύρωνε τη συναλλαγή και με έβαζε να αλλάξω κωδικό στο λογριασμό μου. Πρακτικά δεν κατάφερα να αγοράσω το πακέτο ενώ το θέλω.

Θα μπορούσε κάποιος να το αγοράσει για εμένα και να μου στείλει τους κωδικούς; Εγώ θέλω μόνο το 365, μπορεί να κρατήσει το antivirus για εκείνον ή να το πουλήσει αλλού, εγώ δεν το χρειάζομαι.

EDIT: Άκυρο, το αγόρασα εκτός amazon

Επεξ/σία από mariosdemigod
Δημοσ.
11 minutes ago, mariosdemigod said:

Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου. Δυστυχώς, ενώ έκανα πολλές φορές την απόπειρα αγοράς του πακέτου μέσω amazon.it και amazon.de κάθε φορά η amazon νόμιζε ότι κάποιος με κλέβει και μου ακύρωνε τη συναλλαγή και με έβαζε να αλλάξω κωδικό στο λογριασμό μου. Πρακτικά δεν κατάφερα να αγοράσω το πακέτο ενώ το θέλω.

Θα μπορούσε κάποιος να το αγοράσει για εμένα και να μου στείλει τους κωδικούς; Εγώ θέλω μόνο το 365, μπορεί να κρατήσει το antivirus για εκείνον ή να το πουλήσει αλλού, εγώ δεν το χρειάζομαι.

δεν διαβάζεις τι λένε πιο πάνω ε;;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, aissaris είπε

Μισό λεπτό 

Η συνδρομή μου έληγε τον 11.2024

Και έβαλα μια συνδρομή ενός έτους που είχα αγοράσει εδώ και καιρό και λήγει πια 11.2025.

Αν βάλω το 15 μηνο που αγόρασα γιατί να μην πάει 2/2027?

Επισης η αγορά είναι μέσω amazon και όχι μέσω microsoft καθαρά και απλά κάνουμε redeem τον κωδικό 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, τελικά αγόρασα από το gamers-outlet.net με paypal σε 1 λεπτό τη συνδρομή. Έχει χρέωση πληρωμής αλλά με το κουπόνι loyal10 κάνει 10% έκπτωση:

Μερικό Σύνολο 55.00€  
  Κουπόνι(loyal10) -5.50€  
  Paypal Fee 2.29€  
  Σύνολο 51.79€
Microsoft Office 365 Family Home 1 Year EUROPE Cd Key Microsoft Office 1 55.00€ 55.00€
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...