Προς το περιεχόμενο

Microsoft 365 Family 15 μήνες @ amazon.de = 61€

panagiotis1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 minutes ago, Δημήτρης Καράς said:

Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; 

Αν ναι, έχετε συμβουλή ως προς το ποιο από τα δύο να επιλέξω;

Καλά το κατάλαβες, κι εγώ το πρόσεξα επειδή το ανέφερες εσύ. Προσωπικά επέλεξα Norton εντελώς προκατειλημμένα διότι έχω πάρει το άλλο με χειρότερο μάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το amazon.de βγαζει συχνα 15μηνο Family μαζι με Norton ή McAfee ή καποια ακομα στα ~55 Ευρω.

Ακομα κι αν ανεβει η τιμη δηλαδη συνεχιστε να το παρακολουθειτε και καποια στιγμη μετα απο 1-2 μηνες θα πεσει παλι.

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 27/11/2023 στις 10:08 ΜΜ, panagiotis1988 είπε

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08VF19JRD/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A23R8XU9UYU5MY&psc=1

Αγόρασα 2..αξίζει για όποιον θέλει συνδρομή 365...φθηνότερα δεν παίζει πουθενά...

Καλή ιδέα, έριξα και εγώ άλλη 1 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ δεύτερη και επιβεβαιώνω πως η δεύτερη επέκτεινε την διάρκεια της συνδρομής. Ευχαριστώ @panagiotis1988 για το post.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει το ίδιο για το Norton. Δυστυχώς έβαλα τον δεύτερο κωδικό που αγόρασα στον λογαριασμό και δεν επέκτεινε την διάρκεια. Αντίθετα φαίνεται σα να έχω δύο ενεργές συνδρομές που τρέχουν παράλληλα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο customer support, αλλά μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από Δημήτρης Καράς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2023 στις 1:28 ΜΜ, kirileman είπε

Personal πουθενά;

https://www.keyonline.eu/office/office-365/microsoft-office-365-personal-single-1-benutzer-1-jahr_1475_4475

Πηρα ένα κλειδί την Παρασκευή , πληρωμη με Paypal, το παρέλαβα σε 15 λεπτά και το ενεργοποιησα άμεσα. 

Εχει και family με 56 Ευρώ..

Επεξ/σία από prometheas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2023 στις 4:40 ΜΜ, Δημήτρης Καράς είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει το ίδιο για το Norton. Δυστυχώς έβαλα τον δεύτερο κωδικό που αγόρασα στον λογαριασμό και δεν επέκτεινε την διάρκεια. Αντίθετα φαίνεται σα να έχω δύο ενεργές συνδρομές που τρέχουν παράλληλα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο customer support, αλλά μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;

Update στο παραπάνω για το Norton μήπως και φανεί χρήσιμο σε κάποιον:
Μίλησα με το support τους, εξήγησα τι συνέβη και άμεσα μου επέκτειναν την διάρκεια της συνδρομής. Well done Norton Support 👌

Επεξ/σία από GrEarendil
Τυπογραφικό
  • Like 1

Στις 28/11/2023 στις 3:30 ΜΜ, GrEarendil είπε

Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; 

Και αν δεν θελω antivirus ;

47 minutes ago, dandri said:

αν δεν θες δεν το κατεβαζεις καν . δεν ειναι υποχρεωτικο απλα το δινει σαν extra δωρο .στο mail εχει απλα το κλειδι απο το norton αν θελει καποιος να το βαλει .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, dandri είπε

Υπάρχει και επιλογή για 12μηνο σκέτο Office.
Ωστόσο μόλις τσέκαρα το link και είδα πως η τιμή της προσφοράς δεν ισχύει πλέον!

Η τιμή που δίνει το Office σκέτο δεν είναι άσχημη: 72€ για 12 μήνες. Ωστόσο το πακέτο με το Norton που ήταν 61€ για 15 μήνες, τώρα έχει πάει 184€

Επεξ/σία από GrEarendil

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...