Abudi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 46 minutes ago, Δημήτρης Καράς said: Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; Αν ναι, έχετε συμβουλή ως προς το ποιο από τα δύο να επιλέξω; Καλά το κατάλαβες, κι εγώ το πρόσεξα επειδή το ανέφερες εσύ. Προσωπικά επέλεξα Norton εντελώς προκατειλημμένα διότι έχω πάρει το άλλο με χειρότερο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Θα την τιμήσω και εγώ την προσφορά, αν κρατήσει μέχρι την αρχή του μήνα που θα μπει ο μισθός, με ξαλάφρωσε άγρια η BF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Τιμήθηκε δεόντως. Ευχαριστώ τον OP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Personal πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το τίμησα και μάλλον θα στακάρω και άλλο ένα τουλάχιστον, καθαρίζεις για καιρό και δίνει πολλά για τόσο λίγα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 μπορείς να στακάρεις 2? 15+15? άμα είναι να τσιμπήσω και γω μια δευτέρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το amazon.de βγαζει συχνα 15μηνο Family μαζι με Norton ή McAfee ή καποια ακομα στα ~55 Ευρω. Ακομα κι αν ανεβει η τιμη δηλαδη συνεχιστε να το παρακολουθειτε και καποια στιγμη μετα απο 1-2 μηνες θα πεσει παλι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Στις 27/11/2023 στις 10:08 ΜΜ, panagiotis1988 είπε https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08VF19JRD/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A23R8XU9UYU5MY&psc=1 Αγόρασα 2..αξίζει για όποιον θέλει συνδρομή 365...φθηνότερα δεν παίζει πουθενά... Καλή ιδέα, έριξα και εγώ άλλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μου ζητάει λέει επιβεβαίωση από τράπεζα. wtf? Έβαλα και κάρτα Ν26 (γερμανική) και πάλι το ίδιο, ξέρει κανεις τί παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ δεύτερη και επιβεβαιώνω πως η δεύτερη επέκτεινε την διάρκεια της συνδρομής. Ευχαριστώ @panagiotis1988 για το post. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει το ίδιο για το Norton. Δυστυχώς έβαλα τον δεύτερο κωδικό που αγόρασα στον λογαριασμό και δεν επέκτεινε την διάρκεια. Αντίθετα φαίνεται σα να έχω δύο ενεργές συνδρομές που τρέχουν παράλληλα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο customer support, αλλά μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από Δημήτρης Καράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2023 στις 1:28 ΜΜ, kirileman είπε Personal πουθενά; https://www.keyonline.eu/office/office-365/microsoft-office-365-personal-single-1-benutzer-1-jahr_1475_4475 Πηρα ένα κλειδί την Παρασκευή , πληρωμη με Paypal, το παρέλαβα σε 15 λεπτά και το ενεργοποιησα άμεσα. Εχει και family με 56 Ευρώ.. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2023 στις 4:40 ΜΜ, Δημήτρης Καράς είπε ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν ισχύει το ίδιο για το Norton. Δυστυχώς έβαλα τον δεύτερο κωδικό που αγόρασα στον λογαριασμό και δεν επέκτεινε την διάρκεια. Αντίθετα φαίνεται σα να έχω δύο ενεργές συνδρομές που τρέχουν παράλληλα. Θα στείλω ένα μήνυμα στο customer support, αλλά μήπως έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Update στο παραπάνω για το Norton μήπως και φανεί χρήσιμο σε κάποιον: Μίλησα με το support τους, εξήγησα τι συνέβη και άμεσα μου επέκτειναν την διάρκεια της συνδρομής. Well done Norton Support 👌 Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από GrEarendil Τυπογραφικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στις 28/11/2023 στις 3:30 ΜΜ, GrEarendil είπε Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; Και αν δεν θελω antivirus ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokosxa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 47 minutes ago, dandri said: Και αν δεν θελω antivirus ; αν δεν θες δεν το κατεβαζεις καν . δεν ειναι υποχρεωτικο απλα το δινει σαν extra δωρο .στο mail εχει απλα το κλειδι απο το norton αν θελει καποιος να το βαλει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, dandri είπε Και αν δεν θελω antivirus ; Υπάρχει και επιλογή για 12μηνο σκέτο Office. Ωστόσο μόλις τσέκαρα το link και είδα πως η τιμή της προσφοράς δεν ισχύει πλέον! Η τιμή που δίνει το Office σκέτο δεν είναι άσχημη: 72€ για 12 μήνες. Ωστόσο το πακέτο με το Norton που ήταν 61€ για 15 μήνες, τώρα έχει πάει 184€ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από GrEarendil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα