panagiotis1988 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08VF19JRD/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A23R8XU9UYU5MY&psc=1 Αγόρασα 2..αξίζει για όποιον θέλει συνδρομή 365...φθηνότερα δεν παίζει πουθενά... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από panagiotis1988 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Νομιζω είχε παίξει στα 54€ το καλοκαίρι!!κάπου τότε το ειχα ξανα παρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnoldori Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ξέρουμε πόσο κρατάνε αυτές οι προσφορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Είχε παίξει ξανά το Σεπτέμβρη και τον Αύγουστο είναι τιμές που παίζουν κατά καιρούς, οπότε λογικά, αν δεν καίγεσαι θα υπάρχει και ευκαιρία στο μέλλον.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος αν η αγορά αυτής της συνδρομής προστίθεται σε υφιστάμενη; Έχω ήδη το αντίστοιχο πακέτο, το οποίο ακόμα δεν λήγει. Θα ήθελα όμως να πάρω το παραπάνω αν προσθέσει μήνες στην συνδρομή που ήδη έχω. Το έχει κάνει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε ατομικό πακέτο προστιθεται κανονικά, υποθέτω το ιδιο θα ισχύει και στο family BTW αν καποιος θέλει ατομική συνδρομή (αν και πέρσι ειχαν τρέξει προσφορές και Ελλάδα στα ~30 Ευρώ περίπου..) https://best4software.com/products/microsoft-office-365-single-1-user-12-monate?variant=48899340730697 (ακυρο μολις έγινε sold out..) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μόλις έβαλα order, αλλά ούτε η χρέωση έχει προχωρήσει ακόμη, ούτε έχει γίνει process για να μου δώσει κωδικούς κλπ. 🤔 instant δεν θα πρέπε να ειναι αυτά αφού μιλάμε για digital codes? ακυρο του πήρε λιγο χρονο αλλα προχώρησε Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από kavadias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Δημήτρης Καράς είπε Γνωρίζει κάποιος αν η αγορά αυτής της συνδρομής προστίθεται σε υφιστάμενη; Έχω ήδη το αντίστοιχο πακέτο, το οποίο ακόμα δεν λήγει. Θα ήθελα όμως να πάρω το παραπάνω αν προσθέσει μήνες στην συνδρομή που ήδη έχω. Το έχει κάνει κάποιος; Γίνεται κανονικά...το έκανα χθες με δύο 15μηνα...με το που κάνεις την πληρωμή σου έρχεται μήνυμα στο amazon με λινκ που σε παραπέμπει στο λογαριασμό microsoft και με 3-4 κλικ το ανανεώνεις...αρκεί βέβαια να συνδεθείς με το κύριο λογαριασμό και όχι με αυτούς που έχεις προσθέσει στη συνέχεια. Είναι νομίζω η πιο οικονομική προσφορά που υπαρχει δεδομένου ότι είναι για 15 μήνες και όχι για 12. Ο μήνας βγαινει 4,07€ και για τους 6 χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Επομένως εσύ αγόρασες το πακέτο αυτό Χ2; Οπότε φόρτωσες 30 μήνες; Γιατί αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον 😈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arion_Mandrake Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Εξι χρήστες ή εξι συσκευες με το ιδιο account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Δημήτρης Καράς είπε Επομένως εσύ αγόρασες το πακέτο αυτό Χ2; Οπότε φόρτωσες 30 μήνες; Γιατί αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον 😈 Δες τη συνδρομή μου. 26 λεπτά πριν, Arion_Mandrake είπε Εξι χρήστες ή εξι συσκευες με το ιδιο account; Έξι χρήστες, μέχρι 5 συσκευές ανά χρήστη. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από panagiotis1988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Καλή προσφορά, περίεργο που δεν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο (VAT Invoice). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swtos_chem Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ίσως δε δέχεται τιμολόγιο δεδομένου ότι πρόκειται για οικογενειακό πακέτο (οικιακή χρήση και όχι επαγγελματική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Για ΦΠΑ, τιμολόγια κλπ έχει γίνει τεράστια συζήτηση εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/816446-office-365-family-6-χρήστες-από-amazonde-για-1-έτος-στα-5199€/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrEarendil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; Αν ναι, έχετε συμβουλή ως προς το ποιο από τα δύο να επιλέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα