Προς το περιεχόμενο

Microsoft 365 Family 15 μήνες @ amazon.de = 61€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε παίξει ξανά το Σεπτέμβρη και τον Αύγουστο

είναι τιμές που παίζουν κατά καιρούς, οπότε λογικά, αν δεν καίγεσαι θα υπάρχει και ευκαιρία στο μέλλον..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η αγορά αυτής της συνδρομής προστίθεται σε υφιστάμενη;

Έχω ήδη το αντίστοιχο πακέτο, το οποίο ακόμα δεν λήγει. Θα ήθελα όμως να πάρω το παραπάνω αν προσθέσει μήνες στην συνδρομή που ήδη έχω. Το έχει κάνει κάποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ατομικό πακέτο προστιθεται κανονικά, υποθέτω το ιδιο θα ισχύει και στο family

BTW αν καποιος θέλει ατομική συνδρομή (αν και πέρσι ειχαν τρέξει προσφορές και Ελλάδα στα ~30 Ευρώ περίπου..)

https://best4software.com/products/microsoft-office-365-single-1-user-12-monate?variant=48899340730697

(ακυρο μολις έγινε sold out..)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις έβαλα order, αλλά ούτε η χρέωση έχει προχωρήσει ακόμη, ούτε έχει γίνει process για να μου δώσει κωδικούς κλπ. 🤔 instant δεν θα πρέπε να ειναι αυτά αφού μιλάμε για digital codes?

ακυρο του πήρε λιγο χρονο αλλα προχώρησε

Επεξ/σία από kavadias
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Δημήτρης Καράς είπε

Γνωρίζει κάποιος αν η αγορά αυτής της συνδρομής προστίθεται σε υφιστάμενη;

Έχω ήδη το αντίστοιχο πακέτο, το οποίο ακόμα δεν λήγει. Θα ήθελα όμως να πάρω το παραπάνω αν προσθέσει μήνες στην συνδρομή που ήδη έχω. Το έχει κάνει κάποιος;

Γίνεται κανονικά...το έκανα χθες με δύο 15μηνα...με το που κάνεις την πληρωμή σου έρχεται μήνυμα στο amazon με λινκ που σε παραπέμπει στο λογαριασμό microsoft και με 3-4 κλικ το ανανεώνεις...αρκεί βέβαια να συνδεθείς με το κύριο λογαριασμό και όχι με αυτούς που έχεις προσθέσει στη συνέχεια.

Είναι νομίζω η πιο οικονομική προσφορά που υπαρχει δεδομένου ότι είναι για 15 μήνες και όχι για 12. Ο μήνας βγαινει 4,07€ και για τους 6 χρήστες.

Δημοσ.

Επομένως εσύ αγόρασες το πακέτο αυτό Χ2; Οπότε φόρτωσες 30 μήνες; Γιατί αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον 😈

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Δημήτρης Καράς είπε

Επομένως εσύ αγόρασες το πακέτο αυτό Χ2; Οπότε φόρτωσες 30 μήνες; Γιατί αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον 😈

Δες τη συνδρομή μου. 

26 λεπτά πριν, Arion_Mandrake είπε

Εξι χρήστες ή εξι συσκευες με το ιδιο account;

Έξι χρήστες, μέχρι 5 συσκευές ανά χρήστη.

IMG_20231128_122330.jpg

Επεξ/σία από panagiotis1988
Δημοσ.

Επίσης αν κατάλαβα καλά σου δίνει επιλογή να πάρεις μαζί το Norton ήτο McAfee. Στην ίδια τιμή όποιο επιλέξεις. Καλά το κατάλαβα; 

Αν ναι, έχετε συμβουλή ως προς το ποιο από τα δύο να επιλέξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...