Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν κάποιο από τα άπειρα ιδιωτικά Ιεκ έχει καλύτερη φήμη ως προς την ποιότητα σπουδών, σε σχέση με τα υπόλοιπα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.

Ολα τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τα ιδια σκατα..πεταμένα λεφτα..με τα ιδια χρήματα πας τουλάχιστον κολλεγιο και παιρνεις bachelor.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Ολα τα ιδιωτικά ΙΕΚ ειναι τα ιδια σκατα..πεταμένα λεφτα..με τα ιδια χρήματα πας τουλάχιστον κολλεγιο και παιρνεις bachelor.

Συμφωνώ για το επίπεδο τους, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε δεν είναι τα ίδια χρήματα.

Σε ένα ΙΕΚ συνήθως θα δώσεις κανά 150€ τον μήνα. Σε ένα κολέγιο τουλάχιστον τα διπλά.

Δημοσ.
4 hours ago, BlueBlade said:

Συμφωνώ για το επίπεδο τους, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε δεν είναι τα ίδια χρήματα.

Σε ένα ΙΕΚ συνήθως θα δώσεις κανά 150€ τον μήνα. Σε ένα κολέγιο τουλάχιστον τα διπλά.

Aπο πότε εγιναν τα ιδιωτικα ΙΕΚ 150€ το μηνα? Πριν κανα 2 χρονια πηγε γνωστος μου για μαγειρικη και εδινε 3000€ το εξαμηνο!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Aπο πότε εγιναν τα ιδιωτικα ΙΕΚ 150€ το μηνα? Πριν κανα 2 χρονια πηγε γνωστος μου για μαγειρικη και εδινε 3000€ το εξαμηνο!

Δεν ξέρω που πήγε, αλλά μου ακούγεται εξωφρενικό ποσό για ένα ΙΕΚ

Πάντως τώρα πρόσφατα άρχισε σε ένα γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ ένας φίλος, κάτι λιγότερο από 150€ τον μήνα δίνει. Τα ίδια έδινε και η κοπέλα μου πριν 3-4 χρόνια που πήγαινε σε ένα άλλο επίσης γνωστό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2023 στις 3:26 ΠΜ, Dark_panel είπε

Γιατί το λέγεις αυτό?  Είναι μπάχαλο στην αίθουσα διδασκαλίας? Δεν έχουν έμπειρο διδακτικό   προσωπικό που να είναι επαγγελματίες στον τομέα τους? Το διδακτικό προσωπικό δεν ενδιαφέρεται? Δεν έχουν υλικοτεχνική υποδομή? Δεν παρέχουν βιβλιοθήκη? Δεν παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό? Οι εγκαταστάσεις είναι βρώμικες?  Ο ηλεκτρονικός/μηχανολογικός εξοπλισμός είναι μόνο για την προθήκη (βιτρίνα) και δεν έχουν οι σπουδαστές πρόσβαση σε αυτόν? Ο ηλεκτρονικός/μηχανολογικός εξοπλισμός είναι πεπαλαιωμένος? Ο ηλεκτρονικός/μηχανολογικός εξοπλισμός είναι τεχνολογικώς παρωχημένος? Δεν παρέχουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της πιστοποίησης?

Επεξ/σία από EVMENHS
Δημοσ.
Στις 29/11/2023 στις 11:34 ΜΜ, Dark_panel είπε

Πριν κανα 2 χρονια πηγε γνωστος μου για μαγειρικη και εδινε 3000€ το εξαμηνο!

Λογικα θα πηγε στο Le monde, καπου τοσο ειναι εκει περα επειδη ειναι καπως αξιο για αυτην την ειδικοτητα. Εχει ονομα δηλαδη

Στις 29/11/2023 στις 11:47 ΜΜ, BlueBlade είπε

Πάντως τώρα πρόσφατα άρχισε σε ένα γνωστό ιδιωτικό ΙΕΚ ένας φίλος, κάτι λιγότερο από 150€ τον μήνα δίνει. Τα ίδια έδινε και η κοπέλα μου πριν 3-4 χρόνια που πήγαινε σε ένα άλλο επίσης γνωστό.

Γενικα τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι καπου 100€ με 150€ τον μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...