Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μπορώ να κλείσω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω e-banking η πρέπει να πάω σε κατάστημα?

Τι εγινε,δε δεχθηκαν την αμφισβητηση και φευγεις;

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2023 στις 9:12 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Μπορώ να κλείσω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω e-banking η πρέπει να πάω σε κατάστημα?

Ναι, γίνεται και μέσω e-banking. Αφού συνδεθείς και δεις την αρχική σελίδα, πάτησε πάνω στον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει, μετά πάτησε την επιλογή "Αναλυτικά" και ύστερα θα δεις λίγο παρακάτω την σχετική δυνατότητα για κλείσιμο του λογαριασμού.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ.

Μπαίνεις στο λογαριασμό, κάνεις expand το γκρι πλαίσιο που δείχνει το IBAN, και θα δεις ένα link για «Κλείσιμο Λογαριασμού». Είναι 1' υπόθεση εφόσον έχεις e-banking. Το ίδιο εύκολα ανοίγεις και νέο λογαριασμό, αν χρειαστείς. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθω σε alpha για απενεργοποιηση μηδενικου λογαριασμου και στο τελος της διαδικασιας γραφει "ο λογαριασμος εχει συνδεδεμενο προϊον και δεν μπορει να κλεισει ελατε σε καταστημα".

Μετα απο επικοινωνια με τηλεφωνο της ειπα οτι θελω να κλεισω λογαριασμο και δεν μπορω ,μου λεει κλεισιμο μονο σε τραπεζα της λεω απενεργοποιηση τοτε (ασχετο αλλα στην αλφα web banking στις τρεις τελιτσες γραφει για κλεισιμο λογαριασμου αρα επιτρεπει; ) και εν τελει μου λεει οτι το συνδεδεμενο προϊον που βλεπω στην απαγορευση μονο καρτα μπορει να ειναι και πρεπει να πατε απο καταστημα.

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω στο ebanking ο συγκεκριμενος λογαριασμος να εχει καρτα απο κατω του.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο;

Επικαιροποιημενος ειμαι ολα κανονικα.

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.

παντως αν αφησεις ενα λογαριασμο στην ησυχια του με μηδενικες κινησεις,eventually θα γινει ανενεργος και αν μη τι αλλο δεν θα παραγει χρεωσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ειναι και αυτο μια λυση αλλα απο την αλλη νομιζω θελει 2 χρονια χωρις κινηση για να απενεργοποιηθει ενας λογαριασμος .

Αν αρχισουν τις χρεωσεις νωριτερα θα πρεπει να πληρωσεις πρωτα και δεν θα γινεται απενεργοποιηση.

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και με κινητό και με web.

Το γίνεται σχετικό βέβαια γιατί εγώ ..

Επεξ/σία από nikx
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikx είπε

Ναι και με κινητό και με web.

Το γίνεται σχετικό βέβαια γιατί εγώ ..

@nikxΠου στο καλο παταω ρε γμτ! Αλλαξε προσφατα??? Μεχρι πριν 1 βδομαδα ή δυο που χα μπει , δεν ελεγε καπου για κλείσιμο... Μπορείς ενα screenshot ή να μου γράψεις δυο λογια σε ποιο μενου ειναι?? Ευχαριστώ

(Ειχα μπει απ το λαπτοπ οχι κινητο)

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
12 minutes ago, panosno1com said:

@nikxΠου στο καλο παταω ρε γμτ! Αλλαξε προσφατα??? Μεχρι πριν 1 βδομαδα ή δυο που χα μπει , δεν ελεγε καπου για κλείσιμο... Μπορείς ενα screenshot ή να μου γράψεις δυο λογια σε ποιο μενου ειναι?? Ευχαριστώ

(Ειχα μπει απ το λαπτοπ οχι κινητο)

On 09/12/2023 at 09:58, Haldol said:

Μπαίνεις στο λογαριασμό, κάνεις expand το γκρι πλαίσιο που δείχνει το IBAN, και θα δεις ένα link για «Κλείσιμο Λογαριασμού». Είναι 1' υπόθεση εφόσον έχεις e-banking. Το ίδιο εύκολα ανοίγεις και νέο λογαριασμό, αν χρειαστείς. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

δεν μου το εμφανιζει ρε γμτ

alpha.png

ξαναέκανα και επικαιροποιηση μεσω gov μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα !! πφφφ

Επισης ειναι ενεργος λογαριασμός αλλα άδειος. Δεν εχω τιποτα στην Α ουτε πιστωτικη ουτε τπτ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...