GREGORYMO Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μπορώ να κλείσω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω e-banking η πρέπει να πάω σε κατάστημα?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2109555000 για ιδιώτες 24 ώρες / 24ωρο 365 ημέρες / χρόνο
StamTheMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μπορώ να κλείσω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω e-banking η πρέπει να πάω σε κατάστημα? Τι εγινε,δε δεχθηκαν την αμφισβητηση και φευγεις; 1
Nabuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Στις 28/11/2023 στις 8:00 ΠΜ, StamTheMan είπε Τι εγινε,δε δεχθηκαν την αμφισβητηση και φευγεις; Εκείνη ήταν Alpha 1
pluss Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2023 στις 9:12 ΜΜ, GREGORYMO είπε Μπορώ να κλείσω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου μέσω e-banking η πρέπει να πάω σε κατάστημα? Ναι, γίνεται και μέσω e-banking. Αφού συνδεθείς και δεις την αρχική σελίδα, πάτησε πάνω στον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει, μετά πάτησε την επιλογή "Αναλυτικά" και ύστερα θα δεις λίγο παρακάτω την σχετική δυνατότητα για κλείσιμο του λογαριασμού. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από pluss
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Και βέβαια μπορείς αλλά θα τα βάψει μαύρα η Eurobank😋
Haldol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μπαίνεις στο λογαριασμό, κάνεις expand το γκρι πλαίσιο που δείχνει το IBAN, και θα δεις ένα link για «Κλείσιμο Λογαριασμού». Είναι 1' υπόθεση εφόσον έχεις e-banking. Το ίδιο εύκολα ανοίγεις και νέο λογαριασμό, αν χρειαστείς. 1
nikx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προσπαθω σε alpha για απενεργοποιηση μηδενικου λογαριασμου και στο τελος της διαδικασιας γραφει "ο λογαριασμος εχει συνδεδεμενο προϊον και δεν μπορει να κλεισει ελατε σε καταστημα". Μετα απο επικοινωνια με τηλεφωνο της ειπα οτι θελω να κλεισω λογαριασμο και δεν μπορω ,μου λεει κλεισιμο μονο σε τραπεζα της λεω απενεργοποιηση τοτε (ασχετο αλλα στην αλφα web banking στις τρεις τελιτσες γραφει για κλεισιμο λογαριασμου αρα επιτρεπει; ) και εν τελει μου λεει οτι το συνδεδεμενο προϊον που βλεπω στην απαγορευση μονο καρτα μπορει να ειναι και πρεπει να πατε απο καταστημα. Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω στο ebanking ο συγκεκριμενος λογαριασμος να εχει καρτα απο κατω του. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο; Επικαιροποιημενος ειμαι ολα κανονικα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από nikx
vagos789 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 παντως αν αφησεις ενα λογαριασμο στην ησυχια του με μηδενικες κινησεις,eventually θα γινει ανενεργος και αν μη τι αλλο δεν θα παραγει χρεωσεις
nikx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι ειναι και αυτο μια λυση αλλα απο την αλλη νομιζω θελει 2 χρονια χωρις κινηση για να απενεργοποιηθει ενας λογαριασμος . Αν αρχισουν τις χρεωσεις νωριτερα θα πρεπει να πληρωσεις πρωτα και δεν θα γινεται απενεργοποιηση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από nikx
panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Γίνεται το ίδιο μέσω web και στην alpha ? Εχω εναν ξεχασμενο μηδενικό που θελω να κλεισω.
nikx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι και με κινητό και με web. Το γίνεται σχετικό βέβαια γιατί εγώ .. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από nikx 1
panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikx είπε Ναι και με κινητό και με web. Το γίνεται σχετικό βέβαια γιατί εγώ .. @nikxΠου στο καλο παταω ρε γμτ! Αλλαξε προσφατα??? Μεχρι πριν 1 βδομαδα ή δυο που χα μπει , δεν ελεγε καπου για κλείσιμο... Μπορείς ενα screenshot ή να μου γράψεις δυο λογια σε ποιο μενου ειναι?? Ευχαριστώ (Ειχα μπει απ το λαπτοπ οχι κινητο) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από panosno1com
Joshua21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 12 minutes ago, panosno1com said: @nikxΠου στο καλο παταω ρε γμτ! Αλλαξε προσφατα??? Μεχρι πριν 1 βδομαδα ή δυο που χα μπει , δεν ελεγε καπου για κλείσιμο... Μπορείς ενα screenshot ή να μου γράψεις δυο λογια σε ποιο μενου ειναι?? Ευχαριστώ (Ειχα μπει απ το λαπτοπ οχι κινητο) On 09/12/2023 at 09:58, Haldol said: Μπαίνεις στο λογαριασμό, κάνεις expand το γκρι πλαίσιο που δείχνει το IBAN, και θα δεις ένα link για «Κλείσιμο Λογαριασμού». Είναι 1' υπόθεση εφόσον έχεις e-banking. Το ίδιο εύκολα ανοίγεις και νέο λογαριασμό, αν χρειαστείς. 1
panosno1com Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε δεν μου το εμφανιζει ρε γμτ ξαναέκανα και επικαιροποιηση μεσω gov μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα !! πφφφ Επισης ειναι ενεργος λογαριασμός αλλα άδειος. Δεν εχω τιποτα στην Α ουτε πιστωτικη ουτε τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα