thelos257 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 καλησπερα σας χρεισιμοποιηω το filezilla οπου εχω ηδη καποια αρχεια που τα κατεβασα απο ενα διακομιστη και γινεται κατι εντελως κουφο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια που ηδη κατεβηκαν ξανα τι γινεται ζιλλάρει το φιλεζιλλα εντελως απο μονο του ; Αντι να τα κανει παρακαλψη αυτο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια ;
kormos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thelos257 είπε καλησπερα σας χρεισιμοποιηω το filezilla οπου εχω ηδη καποια αρχεια που τα κατεβασα απο ενα διακομιστη και γινεται κατι εντελως κουφο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια που ηδη κατεβηκαν ξανα τι γινεται ζιλλάρει το φιλεζιλλα εντελως απο μονο του ; Αντι να τα κανει παρακαλψη αυτο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια ; Προσπαθώ να βγάλω νόημα αλλά δυσκολεύομαι... Αν θες γράψε λίγο πιο καθαρά τι θέμα έχεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thelos257 είπε καλησπερα σας χρεισιμοποιηω το filezilla οπου εχω ηδη καποια αρχεια που τα κατεβασα απο ενα διακομιστη και γινεται κατι εντελως κουφο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια που ηδη κατεβηκαν ξανα τι γινεται ζιλλάρει το φιλεζιλλα εντελως απο μονο του ; Αντι να τα κανει παρακαλψη αυτο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια ; Για πάτα το μηδέν λίγο.
thelos257 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, kormos είπε Προσπαθώ να βγάλω νόημα αλλά δυσκολεύομαι... Αν θες γράψε λίγο πιο καθαρά τι θέμα έχεις Καλημερα εχω κατεβασει καποια αρχεια απο ενα σερβερ εξυπηρετητη. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν στον σκληρο μου δισκο στον φακελο και στην διαδρομη που καθορισα εγω. Το θεμα ειναι οτι το filezilla κανει επανεγγραφη αυτων των αρχειων απο πανω στα ηδη κατεβασμενα και υπαρχονταν αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ομως. Την πρωτη φορα που το ξεκινησα εκανε παρακαμψη αυτων των αρχειων και τωρα τα ξανα κανει εγγραφη απο πανω τους σαν να τα κατεβαζει πρωτη φορα ;
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Edit --> Settings --> Transfers --> File exists action --> Ask for action στις drop down λίστες
kormos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλημερα εχω κατεβασει καποια αρχεια απο ενα σερβερ εξυπηρετητη. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν στον σκληρο μου δισκο στον φακελο και στην διαδρομη που καθορισα εγω. Το θεμα ειναι οτι το filezilla κανει επανεγγραφη αυτων των αρχειων απο πανω στα ηδη κατεβασμενα και υπαρχονταν αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ομως. Την πρωτη φορα που το ξεκινησα εκανε παρακαμψη αυτων των αρχειων και τωρα τα ξανα κανει εγγραφη απο πανω τους σαν να τα κατεβαζει πρωτη φορα ; Αν και απαντήθηκε πριν δω το μήνυμα από τον @l3ft3r1s δες και το στιγμιότυπο παρακάτω (Ask for action το έχω πάντα και εγώ) 4 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Edit --> Settings --> Transfers --> File exists action --> Ask for action στις drop down λίστες
thelos257 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Edit --> Settings --> Transfers --> File exists action --> Ask for action στις drop down λίστες Και μετα θα συνεχιζει να κατεβαζει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα