Προς το περιεχόμενο

filezilla zillάρη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας χρεισιμοποιηω το filezilla οπου εχω ηδη καποια αρχεια που τα κατεβασα απο ενα διακομιστη και γινεται κατι εντελως κουφο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια που ηδη κατεβηκαν ξανα τι γινεται ζιλλάρει το φιλεζιλλα εντελως απο μονο του ; Αντι να τα κανει παρακαλψη αυτο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

καλησπερα σας χρεισιμοποιηω το filezilla οπου εχω ηδη καποια αρχεια που τα κατεβασα απο ενα διακομιστη και γινεται κατι εντελως κουφο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια που ηδη κατεβηκαν ξανα τι γινεται ζιλλάρει το φιλεζιλλα εντελως απο μονο του ; Αντι να τα κανει παρακαλψη αυτο γραφει πανω στα υπαρχοντα αρχεια ;

Προσπαθώ να βγάλω νόημα αλλά δυσκολεύομαι...
Αν θες γράψε λίγο πιο καθαρά τι θέμα έχεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Για πάτα το μηδέν λίγο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kormos είπε

Προσπαθώ να βγάλω νόημα αλλά δυσκολεύομαι...
Αν θες γράψε λίγο πιο καθαρά τι θέμα έχεις

Καλημερα εχω κατεβασει καποια αρχεια απο ενα σερβερ εξυπηρετητη. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν στον σκληρο μου δισκο στον φακελο και στην διαδρομη που καθορισα εγω. Το θεμα ειναι οτι το filezilla κανει επανεγγραφη αυτων των αρχειων απο πανω στα ηδη κατεβασμενα και υπαρχονταν αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ομως. Την πρωτη φορα που το ξεκινησα εκανε παρακαμψη αυτων των αρχειων και τωρα τα ξανα κανει εγγραφη απο πανω τους σαν να τα κατεβαζει πρωτη φορα ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλημερα εχω κατεβασει καποια αρχεια απο ενα σερβερ εξυπηρετητη. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν στον σκληρο μου δισκο στον φακελο και στην διαδρομη που καθορισα εγω. Το θεμα ειναι οτι το filezilla κανει επανεγγραφη αυτων των αρχειων απο πανω στα ηδη κατεβασμενα και υπαρχονταν αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ομως. Την πρωτη φορα που το ξεκινησα εκανε παρακαμψη αυτων των αρχειων και τωρα τα ξανα κανει εγγραφη απο πανω τους σαν να τα κατεβαζει πρωτη φορα ;

Αν και απαντήθηκε πριν δω το μήνυμα από τον @l3ft3r1s δες και το στιγμιότυπο παρακάτω (Ask for action το έχω πάντα και εγώ)

image.png.40913108c404d2e7bb93eeebe646bcec.png

4 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Edit --> Settings --> Transfers --> File exists action --> Ask for action στις drop down λίστες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε

Edit --> Settings --> Transfers --> File exists action --> Ask for action στις drop down λίστες

Και μετα θα συνεχιζει να κατεβαζει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...