Maikelo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα , αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την γραμμη του ιντερνετ μου και συγκεκριμενα με το upload latency .Εχω 100αρα cosmote και προσφατα αλλαξα router απο ZTE1600 σε speedport plus 2 λογω καποιων αποσυνδεσεων που ειχα . Πριν την αναβαθμιση του ρουτερ οι μετρησεις ταχυτητας ηταν 100down 10 up και οσον αναφορα τα pings 7 idle 30 down 120upload. Μετα την αναβαθμιση σε speedport plus 2 οι αποσυνδεσεις σταματησαν και οι ταχυτητες παρεμειναν ιδιες , παρολα αυτα τα pings και συγκεκριμενα το download και upload latency ηταν στον θεο. Περιεργο μου φανηκε πως με μια απλη αναβαθμιση router τα download και upload ping/latency χειροτερεψαν .Τελος παντων επικοινωνησα μαζι τους ζητωντας να μεταβουμε στο προηγουμενο router μιας που ειχε πιο ικανοποιητικες μετρησεις αλλα μου ειπαν πλεον δεν υπαρχει σαν επιλογη . Μου προτειναν ομως ενα αλλo royter ονοματι smart που πιανει μεχρι 1gbps .Υπαρχει περιπτωση να μου λυσει το προβλημα ή θα χρειαστει να μεταβω σε αλλο royter με κοστος δικο μου και αν ναι υπαρχει καποιο που να προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 On 27/11/2023 at 18:21, Maikelo said: Καλησπερα , αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την γραμμη του ιντερνετ μου και συγκεκριμενα με το upload latency .Εχω 100αρα cosmote και προσφατα αλλαξα router απο ZTE1600 σε speedport plus 2 λογω καποιων αποσυνδεσεων που ειχα . Πριν την αναβαθμιση του ρουτερ οι μετρησεις ταχυτητας ηταν 100down 10 up και οσον αναφορα τα pings 7 idle 30 down 120upload. Μετα την αναβαθμιση σε speedport plus 2 οι αποσυνδεσεις σταματησαν και οι ταχυτητες παρεμειναν ιδιες , παρολα αυτα τα pings και συγκεκριμενα το download και upload latency ηταν στον θεο. Περιεργο μου φανηκε πως με μια απλη αναβαθμιση router τα download και upload ping/latency χειροτερεψαν .Τελος παντων επικοινωνησα μαζι τους ζητωντας να μεταβουμε στο προηγουμενο router μιας που ειχε πιο ικανοποιητικες μετρησεις αλλα μου ειπαν πλεον δεν υπαρχει σαν επιλογη . Μου προτειναν ομως ενα αλλo royter ονοματι smart που πιανει μεχρι 1gbps .Υπαρχει περιπτωση να μου λυσει το προβλημα ή θα χρειαστει να μεταβω σε αλλο royter με κοστος δικο μου και αν ναι υπαρχει καποιο που να προτεινετε? μπορεις να δοκιμασεις και το δικο τους ή να δοκιμασεις καποιο Fritz αν βρεις καποιον να σου δανεισει. αν εχεις vdsl και οχι Ftth μπορεις να ζητησεις και fast path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Χωρίς router Smart Queue Management τα 2 τελευταία νούμερα δεν θα αλλάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maikelo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λύθηκε το πρόβλημα με την τοποθέτηση του router speedsport smart της cosmote . Ευχαριστώ για την βοήθεια Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Maikelo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 To plus 2 έχει αναγνωρισμένα πρόβλημα με υψηλό bufferbloat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Το ποιο απλό πράγμα στο latency, είναι να συνδέσεις ένα εξωτερικό ρούτερ και με μερικές ρυθμίσεις Q.O.S να σου λυθεί το πρόβλημα με το bufferfloat . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 On 08/12/2023 at 14:51, Maikelo said: Λύθηκε το πρόβλημα με την τοποθέτηση του router speedsport smart της cosmote . Ευχαριστώ για την βοήθεια μπορεις να δεις κιολας αν μπορεις να ορισεις qos με προτεραιοτητα στο δικο σου pc ωστε να μην εχεις θεμα οταν κατεβαζουν και αλλα ατομα στο ιδιο δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα