Δημοφιλής ανάρτηση Chrisfm94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://store.ubisoft.com/ie/assassin-s-creed-syndicate/56c4947988a7e300458b45c6.html?lang=en-ZW Εως 6 Δεκεμβρίου. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από Chrisfm94 21 15
valantis123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, specre είπε Αντε που ήσουν έτοιμος ήμουν να σε taggaro 😆
emperor4her Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ερώτηση, το έως 6/12 σημαίνει ότι μπορείς μέχρι τότε να το κάνεις claim ή ότι μέχρι τότε θα μπορείς να παίξεις?
jmirko15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 10 minutes ago, emperor4her said: Ερώτηση, το έως 6/12 σημαίνει ότι μπορείς μέχρι τότε να το κάνεις claim ή ότι μέχρι τότε θα μπορείς να παίξεις? Να κάνεις claim. 1
Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ερωτησης γιατι εχω ξεχασει, πως κανω claim γιατι εχω καιρο να μπω Ubiconnect (το εχω απενεργοποιημενο στο startup). Μου εχει μονο download και με βαζει να το κατεβασω μεσω του Ubiconnect. Εγω δεν θελω να κατεβει και να πιασει χωρο στο δισκο. Θελω οπως της Epic Games να το "παρκαρω" στο προφιλ μου στα "αγορασμενα" και οταν θελω να το κατεβασω.
e-tic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, Sebu said: Ερωτησης γιατι εχω ξεχασει, πως κανω claim γιατι εχω καιρο να μπω Ubiconnect (το εχω απενεργοποιημενο στο startup). Μου εχει μονο download και με βαζει να το κατεβασω μεσω του Ubiconnect. Εγω δεν θελω να κατεβει και να πιασει χωρο στο δισκο. Θελω οπως της Epic Games να το "παρκαρω" στο προφιλ μου στα "αγορασμενα" και οταν θελω να το κατεβασω. Έλεγξε μήπως το έχεις ήδη στα παιχνίδια σου, γιατί το είχαν δώσει και παλαιότερα, και για αυτό σου λέει να το κατεβάσεις για να το παίξεις. 1
Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Στο myorders δεν θα φαινοταν αυτο? Δεν βλεπω πουθενα τα παιχνιδια που ειχα. Εχει αλλαξει τα μενου ή εχω χρονο+ να μπω και δεν θυμαμαι που ειναι τι. Βλακειες λεω....στο Games -> My Games Σωστα? Εχω παρκαρισμενα εκει ολα τα Assassin Creeds που ειχε δωσει δωρεαν Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα