ssns Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω όπως λέει και ο τίτλος έναν εκτυπωτή- πολυμηχάνημα καθαρά για οικιακή χρήση. Εκτύπωση πολύ βασικών πραγμάτων όπως τέλη κυκλοφορίας κτλ αλλά και για scan άλλων εγγράφων, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα γίνετε μεγάλη χρήση του σε καθημερινή βάση. Αρχικά σκεφτόμουν για κάτι οικονομικό αλλά συνήθως τα οικονομικά έχουν ακριβά αναλώσιμα. Νομίζω σαν Budget έχω τα 150ευρο μιας και δεν θα ήθελα να ξεφύγει πολύ. Υπάρχει δωροεπιταγή από Κωτσόβολο που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω οπότε αν μπορείτε να προτείνετε κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Εδώ είσαι. Aκριβώς 4 χρόνια τον έχω. Εχει τυπώσει πάνω από 7000 σελίδες και λειτουργεί άψογα. Η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με inktank παρόμοιας τιμής είναι μέρα με την νύχτα. Εάν υπολογίσουμε ότι τα 13 ml μελάνης των συμβατών έχουν 2 ευρώ τότε το κόστος ανά σελίδα είναι επιπέδου inktank. Η τιμή είναι χάρισμα....πάρτον όσο προλαβαίνεις
villasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Για τετοιες δουλειες και για να μην πετας ξεραμενα μελανια κλπ παρε εναν με αυτονομα δοχεια . Εγω για τετοιες δουλειες ειχα και πεταγα μελανακια και στο τελος εκτυπωτες με βουλωμενα μπεκ . Πηρα εναν EcoTank L3160 με δοχεια μελανης και σωθηκα . Τωρα το Site του κοτσο ειναι εκτος και δεν μπορω να σου κανω προταση αλλα δες πχ Canon Pixma G3410 , G2420 , Epson Ecotank L3251 HP Smart Tank 580 κλπ 1
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, villasg said: Για τετοιες δουλειες και για να μην πετας ξεραμενα μελανια κλπ παρε εναν με αυτονομα δοχεια . Εγω για τετοιες δουλειες ειχα και πεταγα μελανακια και στο τελος εκτυπωτες με βουλωμενα μπεκ . Πηρα εναν EcoTank L3160 με δοχεια μελανης και σωθηκα . Τωρα το Site του κοτσο ειναι εκτος και δεν μπορω να σου κανω προταση αλλα δες πχ Canon Pixma G3410 , G2420 , Epson Ecotank L3251 HP Smart Tank 580 κλπ Το βούλωμα της κεφαλής δέν έχει σχέση με το εάν ο εκτυπωτής είναι τύπου inktank-ecotank. Oι εκτυπωτές που αναφέρεις δέν έχουν ούτε την ποιότητα κατασκευής ούτε την ποιότητα εκτύπωσης του 8350
villasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gatos74 είπε Το βούλωμα της κεφαλής δέν έχει σχέση με το εάν ο εκτυπωτής είναι τύπου inktank-ecotank. Εδω κανεις λαθος για τα μηχανηματα με Dye-based υδατοδιαλυτά μελάνια και στο λεω σαν τεχνικος Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από villasg
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, villasg said: Εδω κανεις λαθος και στο λεω σαν τεχνικος Δηλαδή η κεφαλή του epson L1800 δέν βουλώνεικαι του epson 1500w βουλώνει θές να μου πείς. Φυσικά εάν βάλω μελάνια που προορίζονται για DTF στον 1800 δέν θα βουλώσει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από gatos74
villasg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Ειναι πολλα που πρεπει να εξεταστουν ( ενσωματωμενη ή οχι κεφαλη πχ ) αλλα για να μην μπερδευετε ο νηματοθετης που δεν τον ενδιαφερουν τα τεχνικα , το θεμα ειναι να παρει Ink tank να ξενοιασει
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, villasg said: Ειναι πολλα που πρεπει να εξεταστουν ( ενσωματωμενη ή οχι κεφαλη πχ ) αλλα για να μην μπερδευετε ο νηματοθετης που δεν τον ενδιαφερουν τα τεχνικα , το θεμα ειναι να παρει Ink tank να ξενοιασει Δεν μου απαντάς όμως....ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβέντα με pm ή καλύτερα τηλεφωνικά. Τα τεχνικά τον ενδιαφέρουν για να μπορεί να επιλέξει σωστά. Δέν θα ξενοιάσει με τον inktank.....θα έχει χειρότερο μηχάνημα που (ανάλογα με το μηχάνημα) θα είναι δύσκολο να τον επισκευάσει μόνος του.
georgeole Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Τώρα βέβαια, αν ο άνθρωπος ΔΕΝ χρειάζεται χρώμα στις εκτυπώσεις του (πολύ πιθανό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του), παίρνει έναν μονόχρωμο laser και ξενοιάζει μια και καλή από μελάνια, ακροφύσια κλπ κλπ. 1
ssns Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Αν και αυτο που ειπε ο @georgeole δεν ειναι παραλογο, ισως θα ηταν καλυτερα να παρω εναν με δυνατοτητα εγχρωμης εκτυπωσης και ας ειναι αχρειαστο που λεμε
georgeole Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ssns είπε Αν και αυτο που ειπε ο @georgeole δεν ειναι παραλογο, ισως θα ηταν καλυτερα να παρω εναν με δυνατοτητα εγχρωμης εκτυπωσης και ας ειναι αχρειαστο που λεμε Πολλοί κάνουν το ίδιο λάθος, αγαπητέ φίλε. Το προφίλ σου είναι κλασικό για laser και δη ασπρόμαυρο. Αν οι έγχρωμες εκτυπώσεις σου είναι πχ μέχρι 5 σελίδες το μήνα, τι λες πως σε συμφέρει; α) να τις δώσεις σε βιβλιοπωλείο/φωτοτυπάδικο και το πολύ με 1€ να ξεμπερδεύεις από όλες τις έννοιες ή β) να αγοράσεις έγχρωμο με τη διαρκή έννοια και άγχος (στέγνωσε/δεν στέγνωσε, βούλωσε/δεν βούλωσε, θυμήθηκα/δεν θυμήθηκα να τυπώσω κλπ κλπ) και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κέρδος 2-3 έγχρωμες σελίδες το μήνα; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από georgeole
nk9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ssns είπε Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω όπως λέει και ο τίτλος έναν εκτυπωτή- πολυμηχάνημα καθαρά για οικιακή χρήση. Εκτύπωση πολύ βασικών πραγμάτων όπως τέλη κυκλοφορίας κτλ αλλά και για scan άλλων εγγράφων, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν θα γίνετε μεγάλη χρήση του σε καθημερινή βάση. Αρχικά σκεφτόμουν για κάτι οικονομικό αλλά συνήθως τα οικονομικά έχουν ακριβά αναλώσιμα. Νομίζω σαν Budget έχω τα 150ευρο μιας και δεν θα ήθελα να ξεφύγει πολύ. Υπάρχει δωροεπιταγή από Κωτσόβολο που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω οπότε αν μπορείτε να προτείνετε κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ https://www.e-shop.gr/polymixanima-brother-dcp-1610w-all-in-one-b-w-laser-wifi-p-PER.405716 Δες κάτι τέτοιο. Για την χρήση που περιγράφεις μου δείχνει το πλεον κατάλληλο. Δυστυχώς, στον Κωτσόβολο υπάρχει μάλλον ως εκθεσιακό και μόνο στο κατάστημα του Ηρακλείου Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από nk9
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 42 minutes ago, georgeole said: Πολλοί κάνουν το ίδιο λάθος, αγαπητέ φίλε. Το προφίλ σου είναι κλασικό για laser και δη ασπρόμαυρο. Αν οι έγχρωμες εκτυπώσεις σου είναι πχ μέχρι 5 σελίδες το μήνα, τι λες πως σε συμφέρει; α) να τις δώσεις σε βιβλιοπωλείο/φωτοτυπάδικο και το πολύ με 1€ να ξεμπερδεύεις από όλες τις έννοιες ή β) να αγοράσεις έγχρωμο με τη διαρκή έννοια και άγχος (στέγνωσε/δεν στέγνωσε, βούλωσε/δεν βούλωσε, θυμήθηκα/δεν θυμήθηκα να τυπώσω κλπ κλπ) και ΜΟΝΑΔΙΚΟ κέρδος 2-3 έγχρωμες σελίδες το μήνα; Στο είπε ο άνθρωπος.....θέλει ΧΡΩΜΑ....😄
ssns Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθει ενας εκτυπωτης που εκτυπωνει και με χρωμα μονο με μαυρο μελανι ή σε αναγκαζουν οι εταιρείες με το λογισμικο να εχεις και απο τα δυο μεσα;
gatos74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, ssns said: Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθει ενας εκτυπωτης που εκτυπωνει και με χρωμα μονο με μαυρο μελανι ή σε αναγκαζουν οι εταιρείες με το λογισμικο να εχεις και απο τα δυο μεσα; Υπάρχει αλλά όχι από στα χρήματα που διαθέτεις....σεπολυμηχάνημα είναι αυτό Μόνο εκτυπωτής είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα