Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι γράφει το manual είναι υπέρ-αρκετό.

Το μόνο που καλό θα ήταν να προσέξεις, είναι να μην κρατάς σταθερές στροφές από τη μια, αλλά και να μη βάζεις και μεγάλο φορτίο στη μηχανή (πχ να μην ανοίγεις το γκάζι τέρμα για να ανέβεις μια ανηφόρα με αυξημένη κλίση).

Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν γίνει, αλλά όσο πιο κοντά σε αυτούς τους κανόνες, τόσο λιγότερα, μικρά ή μεγάλα, θέματα θα έχεις με τον κινητήρα σε βάθος χρόνου.

Θερμοκρασίες περιβάλλοντος δεν έχουν μεγάλη σημασία από τη στιγμή που δε θα το κατεβάσεις για... ράλι :)

Επεξ/σία από RedEnergy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, RedEnergy είπε

Ότι γράφει το manual είναι υπέρ-αρκετό.

Το μόνο που καλό θα ήταν να προσέξεις, είναι να μην κρατάς σταθερές στροφές από τη μια, αλλά και να μη βάζεις και μεγάλο φορτίο στη μηχανή (πχ να μην ανοίγεις το γκάζι τέρμα για να ανέβεις μια ανηφόρα με αυξημένη κλίση).

Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν γίνει, αλλά όσο πιο κοντά σε αυτούς τους κανόνες, τόσο λιγότερα, μικρά ή μεγάλα, θέματα θα έχεις με τον κινητήρα σε βάθος χρόνου.

Θερμοκρασίες περιβάλλοντος δεν έχουν μεγάλη σημασία από τη στιγμή που δε θα το κατεβάσεις για... ράλι :)

Μόλις παρέλαβα το σκούτερ,το manual που είχε δεν έγραφε κάτι ίσως πρέπει να ζητήσω άλλο από την piago,παρολαυτα απλά θα πάω με το να πηγαίνω το γκαζι στο μισό και να μην κρατάω σταθερή ταχύτητα για πολύ ώρα φυσικά δικαβαλο δε  θα κάνω μέχρι τη  πρώτη αλλαγή λαδιων 

Επεξ/σία από ΒουρΝ
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. 
Παρέλαβα και εγώ το n max 155. Μια ερώτηση, τα φρένα πόσα χλμ πρέπει να κάνουν για να στρωθούν; Έχω κάνει 350 και ακόμα όταν το βάζω στο γκαράζ και κλείνω τον κινητήρα ακούγονται τριβές. Σημείωση: ακόμα δε τα έχω πατήσει τέρμα. Και δε ξέρω πως πρέπει να στρωθούν σωστά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jerry2000j είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. 
Παρέλαβα και εγώ το n max 155. Μια ερώτηση, τα φρένα πόσα χλμ πρέπει να κάνουν για να στρωθούν; Έχω κάνει 350 και ακόμα όταν το βάζω στο γκαράζ και κλείνω τον κινητήρα ακούγονται τριβές. Σημείωση: ακόμα δε τα έχω πατήσει τέρμα. Και δε ξέρω πως πρέπει να στρωθούν σωστά.

σε φρεναρει? αν ακους ενα πολυ απαλο "χου χου χου" οταν το τσουλας δεν ειναι τιποτα μην ασχολεισαι μπορει να το κανει και για παντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...