Carebear Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Θα είμαι τηλεγραφικος γιατί γράφω από το κινητό. Κλαψ. Έχω θέμα με ίντερνετ. Βαζω το πισί στο χοτσποτ του κινητού μέχρι να διορθωθεί η βλάβη. Το έχω ξανακάνει πολλές φορές. Αρχικά δουλεύει. Ξαφνικά δεν. Αν και είναι"connected". Αλλάζω usb θύρα το wireless receiver, φτιάχνει (wtf). Μετά πάλι, connected αλλά δεν μπαίνει πουθενά. Αλλάζω θύρα πάλι, έχει άλλα σέρνεται, δεν μπαίνει τελείως στις σελίδες. Πχ Google ή YouTube. Ανοίγω κινητό, μπαίνω Google καθώς προσπαθεί να το φορτώσει και από το πισί, τσουπ μπαίνει και στο πισί μαζί με το κινητό. Το ίδιο και με YouTube. Μετά πάλι ίντερνετ γιοκ. Τώρα το κόλπο με τη αλλαγή θύρας δεν πιάνει. Ούτε και αυτό με το browse του κινητού. Τι συμβαίνει??!! Χάχα... Anyone?
Titos301 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 μηπως τα παιξε το ρουτερ; εχεις επικοινωνησει με τον παροχο σου; συνηθως δεν θελει πολλα πολλα για να σου στειλουν καινουριο (τουλαχιστον ο οτε που το ειχα δοκιμασει πριν 6 χρονια)
mphxths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Τι ακριβως να του στειλει ο παροχος ? Αλλo wireless receiver ή ... κινητο ? @Carebear Μηπως να δοκιμαζες hotspot με καλωδιο ? Πρεπει να γινεται , τσεκαρε το γοογλε για λεπτομερειες. Μηπως εχει θεμα το wireless , μην μπουκωνει ή οτιδηποτε. 1
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχω συναντήσει το πρόβλημα με wifi usb (κινεζιά του 1.5€) και κάποιες φορές είχα τα ίδια θέματα. 1ον, αν χρησιμοποιείς καλώδιο επέκτασης usb αφαίρεσε το. Αν δεν χρησιμοποιείς, πάρε ένα κοντό usb male-usb female, όσο πιο κοντό βρεις και προσπάθησε να απομακρύνεις το wireless από το pc (για παρεμβολές) 2ον, αν συνδέεις το usb στο πίσω μέρος του pc δοκίμασε στις μπροστινές. 3ον, αυτό που είπε και ο mphxths, να συνδέσεις δηλαδή το κινητό με το καλώδιο και να το χρησιμοποιήσεις αυτό για την σύνδεση (πρόσδεση μέσω usb). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα