Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με κάθε αγορά τηλεόρασης -50% σε προϊόντα ήχου Ισχύει έως σήμερα το βράδυ Δωροεπιταγή έως 200 ευρώ Με κάθε τηλεόραση δώρο 6 μήνες Vodafone TV ΠΧ τηλεόραση 499 ευρώ με soundbar 1000 ευρώ στην ίδια απόδειξη ρίχνει το soundbar στη μισή τιμή Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από Armoral
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δεν εχει ενισχυτες AV για παραδειγμα, ουτε ηχεια hifi βλεπω. Ετσι ηταν παντα το παμπλικ; Περιεργο. Αρα εχει αρκετα περιορισμενες μπορω να πω επιλογες και οχι ολα τα "προιοντα ηχου", αφου δεν υπαρχουν. Κριμα, θα ηταν καλο.
Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Δεν εχει ενισχυτες AV για παραδειγμα, ουτε ηχεια hifi βλεπω. Ετσι ηταν παντα το παμπλικ; Περιεργο. Αρα εχει αρκετα περιορισμενες μπορω να πω επιλογες και οχι ολα τα "προιοντα ηχου", αφου δεν υπαρχουν. Κριμα, θα ηταν καλο. Έχει ένα Sony στα 499. Και καποια klipsch. https://www.public.gr/search?bucketId=homecinema-hifi-promo-499-271123&lmp=2
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Armoral είπε Έχει ένα Sony στα 499. Τα εχω δει αυτα τα... δυο τρια "μινι δειγματα". AV = πολυκαναλος εδω και πολλα χρονια. Δεν εχει λοιπον, συμφωνεις προφανως, αν εχεις βρει να ειναι καπου κρυμμενα μας δινεις λινκ.
Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τα εχω δει αυτα τα... δυο τρια "μινι δειγματα". Δεν εχει λοιπον, συμφωνεις προφανως, αν εχεις βρει να ειναι καπου κρυμμενα μας δινεις λινκ. Περισσότερα δεν έχει όχι. Παλιότερα τουλάχιστον τα Media έπαιζαν καλά και σε Denon ενισχυτές.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Περισσότερα δεν έχει όχι. Παλιότερα τουλάχιστον τα Media έπαιζαν καλά και σε Denon ενισχυτές. Στα mediamarkt ειχε τα παντα. Yamaha denon onkyo κλπ , τα παντα ολα. Απο εκει ειχα παρει τον τελευταιο μου πριν αρκετα χρονια. 2
Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Στα mediamarkt ειχε τα παντα. Yamaha denon onkyo κλπ , τα παντα ολα. Απο εκει ειχα παρει τον τελευταιο μου πριν αρκετα χρονια. Και είχε και πολύ δυνατές προσφορές.
moutsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Τρέχω να προλάβω το Vodafone Tv η ηχόμπαρα χάρισμα τους. Αγιογδήτες που είναι ηχομπαρα που έδιναν δώρο στα μοντέλα Samsung s90και s95c? Άντε γείτονες αγόρασα Sony και φυσικά όχι απ αυτούς.
Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Rm.Geko είπε Οι Sonos δεν είναι μέσα στη προσφορά? Είναι. Οι συνδυασμοί τους δεν είναι. Δυστυχώς. 1
ozric Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ ενδιαφέρομαι για ένα Sonos Sub αλλά όχι για τηλεόραση… 🙂 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για τηλεόραση μπορούμε να κάνουμε ένα deal που να συμφέρει και τους 2 μας…..😉 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από ozric
Armoral Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Το Sonos sub μόνο του συμμετέχει στην προσφορά πάντως αλλά αν δε χρειάζεσαι tv το αγοράζεις 699 γιατί θα ανέβει στα 899 λογικά μετά τις προσφορές.
ozric Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με την προσφορά το Sonos sub βγαίνει 350€.Αν ενδιαφέρεται κάποιος για τηλεόραση μπορώ να του το αγοράσω παραπάνω για να του κοστίσει η τηλεόραση φθηνότερα.…😉 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από ozric
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα