murcielago580 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 ειχα παρει περυσι το λευκο χρωμα, το πηρα για 2ο γτ πολυ drift πεφτει τελευταια, προς το παρον ακομα καθεται, το 1ο που εχω αντεχει Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από murcielago580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, murcielago580 είπε 35 ειχα παρει περυσι το λευκο χρωμα, το πηρα για 2ο γτ πολυ drift πεφτει τελευταιο, προς το παρον ακομα καθεται, το 1ο που εχω αντεχει Λευκο και μαυρο 35 ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντα χρειαζεται ενα 2ο κοντρολ να υπαρχει καβα.Εχεις δικιο ματριξ δικο μου λαθος, το καλοκαιρι αγορασα το κοντρολ στα 40 ευρω. Η τιμες στο x και s γυρισαν στην κανονικη τους τιμη.Τελος η προσφορα αν και ισως μεσα στις γιορτες ξαναβγαλουν την προσφορα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από Mr_Terror Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Eνα HELP.. Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά. Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ. Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE" Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Ναι σε εμενα, ειχα κανει ακριβως την ιδια μαλακια και ετρεχα. Μιλα asap με το κεντρο υποστηριξης της microsoft , και πες τους τι εγινε. Γραπτως καλυτερα, γιατι προφορικα δε θα καταφερετε να μιλησετε με τους ινδους και τα αγγλικα που μιλανε. Εκτος και αν πετυχεις ελληνα. Οταν κανεις τη παραγγελια, πας και φτιαχνεις νεα καρτελα διευθυνσης με χωρα GR. Και μετα σβηνεις την παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ναι σε εμενα, ειχα κανει ακριβως την ιδια μαλακια και ετρεχα. Μιλα asap με το κεντρο υποστηριξης της microsoft , και πες τους τι εγινε. Γραπτως καλυτερα, γιατι προφορικα δε θα καταφερετε να μιλησετε με τους ινδους και τα αγγλικα που μιλανε. Εκτος και αν πετυχεις ελληνα. Οταν κανεις τη παραγγελια, πας και φτιαχνεις νεα καρτελα διευθυνσης με χωρα GR. Και μετα σβηνεις την παλια. Ρε συ εχει κενο πεδιο που βαζεις REGION. To αλλαξα σε GREECE. Μου λενε οτι αν δν το εχεις αλλαξει δεν σε αφηνει να βαλεις διευθυνση Ελλαδας. Και κανω την παραγγελια και στο email της παραγγελιας παρε το DE απο κατω απο τη διευθυνση μου. Μιλαγα τωρα 2 ωρες στο τηλεφωνο με το support τους γιατι στο chat τιποτα..περα βρεχει. Μου λενε να παρω την UPS εγω γιατι στειλανε ηδη πρωι πρωι τα δεματα και να αλλαξουν αυτοι την χωρα. Μετα απο μια ωρα και με τη ups στο Chat τους μου λενε οτι destination Εχει ΓΕΡΜΑΝΙΑ και δεν αλλαζει αυτο. Πρεπει να παρει η Microsoft πισω την UPS Ολλανδιας και να πει να γυρισει το δεμα πισω και μετα να το ξανα στειλουν. Ξανα παιρνω MICROSOFT <πουτ@ν@ εταιρια> και μου σκαει παραμυθι οτι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο και να περιμενω να παει το δεμα στο πουθενα..ελπιζω οτι θα ειναι το πουθενα και δεν θα το πανε σε καμια παρομοια διευθυνση.. και να γυρισει πισω στην UPS στα κεντρικα της Ολλανδιας και αυτοι μετα να το ξαναστειλουν στην Microsoft πισω και μετα η Microsoft να μου πει να κανω νεα αποστολη με διευθυνση σωστη αυτη τη φορα. ΡΕ ΤΙ Μ@@@ΛΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...αν ειναι δυνατον. Εσυ ρε φιλε πως εβγαλες ακρη τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 τέλος η προσφορά 549 το βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Ρε συ εχει κενο πεδιο που βαζεις REGION. To αλλαξα σε GREECE. Μου λενε οτι αν δν το εχεις αλλαξει δεν σε αφηνει να βαλεις διευθυνση Ελλαδας. Και κανω την παραγγελια και στο email της παραγγελιας παρε το DE απο κατω απο τη διευθυνση μου. Μιλαγα τωρα 2 ωρες στο τηλεφωνο με το support τους γιατι στο chat τιποτα..περα βρεχει. Μου λενε να παρω την UPS εγω γιατι στειλανε ηδη πρωι πρωι τα δεματα και να αλλαξουν αυτοι την χωρα. Μετα απο μια ωρα και με τη ups στο Chat τους μου λενε οτι destination Εχει ΓΕΡΜΑΝΙΑ και δεν αλλαζει αυτο. Πρεπει να παρει η Microsoft πισω την UPS Ολλανδιας και να πει να γυρισει το δεμα πισω και μετα να το ξανα στειλουν. Ξανα παιρνω MICROSOFT <πουτ@ν@ εταιρια> και μου σκαει παραμυθι οτι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο και να περιμενω να παει το δεμα στο πουθενα..ελπιζω οτι θα ειναι το πουθενα και δεν θα το πανε σε καμια παρομοια διευθυνση.. και να γυρισει πισω στην UPS στα κεντρικα της Ολλανδιας και αυτοι μετα να το ξαναστειλουν στην Microsoft πισω και μετα η Microsoft να μου πει να κανω νεα αποστολη με διευθυνση σωστη αυτη τη φορα. ΡΕ ΤΙ Μ@@@ΛΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...αν ειναι δυνατον. Εσυ ρε φιλε πως εβγαλες ακρη τελικα? Απλα περιμενα να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει η διευθυνση μου στην Γερμανια Ε το καταλαβαν και κανανε διορθωση και το στειλανε. ΜΕ καθυστερηση αλλα ηρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Καλά είναι όταν κάνουμε παραγγελία στα MS stores άλλων χωρών να έχουμε έτοιμο MS account με αποθηκευμένη διεύθυνση, κτλ. γιατί πάντα στο checkout γίνεται π@παριά από το σύστημα τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Στις 28/11/2023 στις 10:12 ΜΜ, Ntinaras είπε Απλα περιμενα να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει η διευθυνση μου στην Γερμανια Ε το καταλαβαν και κανανε διορθωση και το στειλανε. ΜΕ καθυστερηση αλλα ηρθε. Τωρα το πανε ηδη για Γερμανια..ουτε απαντανε στα email και στο Contact πλεον. Καμια απο τις 2. Τι να πω μονο να περιμενω πρεπει. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΛΑ και την παπαρια την εχει κανει το συστημα τους 100% Τεσπα ειδομεν στην αναμονη..με κοβω για 2024 παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παντως στην φανταστικη προσφορα των xbox one digital με τα ~100€ απο το Γερμανικο μαγαζι πριν λιγα χρονια, δεν υπηρχε καποιο προβλημα με την διευθυνση. Και απο αλλο ms μαγαζι που εχω ψωνισει, νομιζω Ελβετικο η Ιταλικο, παλι δεν υπηρχε προβλημα. Και απο το Γερμανικο περισυ με τους μοχλους στα 35€. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα διευθυνσεις απο πριν ετοιμες στον λογαριασμο μου. Ισως βεβαια εχουν γινει αλλαγες απο τοτε. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, G@rg@oun said: Τωρα το πανε ηδη για Γερμανια..ουτε απαντανε στα email και στο Contact πλεον. Καμια απο τις 2. Τι να πω μονο να περιμενω πρεπει. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΛΑ και την παπαρια την εχει κανει το συστημα τους 100% Τεσπα ειδομεν στην αναμονη..με κοβω για 2024 παντως. Παρακολουθείς το tracking number; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, nek4d said: Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα διευθυνσεις απο πριν ετοιμες στον λογαριασμο μου. Ισως βεβαια εχουν γινει αλλαγες απο τοτε. Εκεί είναι η διαφορά και το πρόβλημα που προκύπτει. Αν πας να συμπληρώσεις διεύθυνση κατά το checkout για κάποιο λόγο κρατάει την χώρα του Store και δεν βάζει την Ελλάδα. Το ότι διαλέγουμε την Ελλάδα για χώρα χρέωσης, έχει να κάνει μόνο για το σωστό Φ.Π.Α. και δεν ενημερώνει το σύστημα ότι και η χώρα προορισμού είναι η Ελλάδα... Μακάρι ο φίλος να βγάλει άκρη αν και με το Ινδικό Support είναι τραγικοί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, SaFiS είπε Εκεί είναι η διαφορά και το πρόβλημα που προκύπτει. Αν πας να συμπληρώσεις διεύθυνση κατά το checkout για κάποιο λόγο κρατάει την χώρα του Store και δεν βάζει την Ελλάδα. Το ότι διαλέγουμε την Ελλάδα για χώρα χρέωσης, έχει να κάνει μόνο για το σωστό Φ.Π.Α. και δεν ενημερώνει το σύστημα ότι και η χώρα προορισμού είναι η Ελλάδα... Μακάρι ο φίλος να βγάλει άκρη αν και με το Ινδικό Support είναι τραγικοί... Είναι όντως κακό το support της Microsoft; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα