Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Αν και δεν έχω περάσει ακόμα στην νέα γενια προσωπικά αν έπαιρνα τώρα κονσόλα θα πήγαινα σε xbox για δύο λόγους.game pass και φθηνά παιχνίδια από κλειδαδικα.τα αποκλειστικά που παίζω στο playstation δεν υπάρχουν ακόμα στο ps5.αλλα η πραγματικότητα είναι ότι το brand playstation πολύ δύσκολα θα γκρεμιστεί από την πρώτη θέση.

Δεν έχει καμία σχέση με brand. Είναι απλά ανώτερο προϊόν. Το Xbox είναι το φθηνότερο προϊόν. 

• Confused 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

Δεν έχει καμία σχέση με brand. Είναι απλά ανώτερο προϊόν. Το Xbox είναι το φθηνότερο προϊόν. 

Σε επιπεδο hardware το Xbox Ειναι ανωτερο

Απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει σε θεμα παιχνιδιων.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια η φραση Playstation πουλαει.Και δικαιως πουλαει τωρα μη κατσουμε να αναλυσουμε τους λογους που γινεται αυτο.

Οπως και να εχει η τιμη ειναι καλη οποιος θελει x το χτυπαει.

Ματριξ 40 ειχε ειχα παρει περισυ για λογαριασμο φιλου που δεν μπορουσε να το αγορασει απο το store.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Σε επιπεδο hardware το Xbox Ειναι ανωτερο

Απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει σε θεμα παιχνιδιων.

Τεχνικά ναι, πρακτικά όχι, είναι συχνά αν όχι κάθε φορά ισότημα σε απόδοση.

Σε αντίθεση dualsense, ssd & 3 D audio PS5 κλπ είναι τεχνικά και πρακτικά ανώτερα.

Χωρίς να σχολιάσουμε συνεχείς αποτυχίες της Xbox όπως Baldur's Gate 3 κλπ

• Confused 1
Δημοσ.

Eνα HELP..
Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de 
Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά.
Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ.
Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE"
Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία.

Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Eνα HELP..
Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE"
Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία.

Βάλε ένα screenshot αν μπορείς.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Eνα HELP..

Στέλνουν πολύ γρήγορα από το site της MS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

image.png.2e6fa383f00a0c09ee5039d9b43a53fd.png

Κάτι λάθος έκανες. Εκεί που λέει GREECE, κανονικά είναι ο νομός, άρα έπρεπε να βάλεις ATTICA. Απο κάτω είναι η χώρα. Το DE δηλαδή, άρα το έχει πάρει λάθος σαν Γερμανία.

Δες ένα δικό μου screenshot απο παλαιότερη παραγγελία να δείς πως πρέπει να είναι κανονικά.

lathos.jpg

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Κάτι λάθος έκανες. Εκεί που λέει GREECE, κανονικά είναι ο νομός, άρα έπρεπε να βάλεις ATTICA. Απο κάτω είναι η χώρα. Το DE δηλαδή, άρα το έχει πάρει λάθος σαν Γερμανία.

Δες ένα δικό μου screenshot απο παλαιότερη παραγγελία να δείς πως πρέπει να είναι κανονικά.

lathos.jpg

Πριν μπω να βαλω διευθυνση εβαλα Region και εγραφε κανονικα GREECE.
και οταν συμπληρωσα τα στοιχεια μου και ολα.
Και στο Invoice ξαφνικα εβαλε μονο του το DE.
Δεν ξερω γιατι..και δεν ειναι και καποιος στο chat να με βοηθησει.
Τωρα δεν ξερω τι να κανω.

Επεξ/σία από G@rg@oun
Δημοσ.

Λογικά στο check θα το δούν και θα το αλλάξουν μόνοι τους. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει η διεύθυνση αυτή στη Γερμανία. Άρα θα αναρωτηθούν που πάει το δέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Προσπαθω να βρω πως να τους στειλω καποιο email γιατι μεχρι πριν απο λιγο ειχε Cancel Στην κονσολα και εξαφανιστηκε. Μονο στο χειριστηριο εχει μεινει.
τουλαχιστον αν την ακυρωσουν να προλαβω να την ξανακανω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilis_ts είπε

lathos.jpg

Spoiler

Δημοσ.

Μου αρεσει που παραγγελνετε  απο εκει ,που ψωμολισανε... σε συγκριση με εμας εδω στην ελλαδα ... βοηθηστε τους κ αλλο που θα βρουν αλλους ... σαν εμας ...  

• Confused 3
  • Moderators
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ματριξ 40 ειχε ειχα παρει περισυ για λογαριασμο φιλου που δεν μπορουσε να το αγορασει απο το store.

Οι τιμες τους οπως και τωρα δεν ειναι συνεχως οι ιδιες και σε ολα τα .ΧΧ

Η χαμηλοτερη που ειχε παιξει λοιπον περισυ στο .de , ναι ηταν 35€. Φετος 42.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...