feelihipo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Αν και δεν έχω περάσει ακόμα στην νέα γενια προσωπικά αν έπαιρνα τώρα κονσόλα θα πήγαινα σε xbox για δύο λόγους.game pass και φθηνά παιχνίδια από κλειδαδικα.τα αποκλειστικά που παίζω στο playstation δεν υπάρχουν ακόμα στο ps5.αλλα η πραγματικότητα είναι ότι το brand playstation πολύ δύσκολα θα γκρεμιστεί από την πρώτη θέση. Δεν έχει καμία σχέση με brand. Είναι απλά ανώτερο προϊόν. Το Xbox είναι το φθηνότερο προϊόν. 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, feelihipo είπε Δεν έχει καμία σχέση με brand. Είναι απλά ανώτερο προϊόν. Το Xbox είναι το φθηνότερο προϊόν. Σε επιπεδο hardware το Xbox Ειναι ανωτερο Απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει σε θεμα παιχνιδιων. 2
Mr_Terror Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 παιδια η φραση Playstation πουλαει.Και δικαιως πουλαει τωρα μη κατσουμε να αναλυσουμε τους λογους που γινεται αυτο. Οπως και να εχει η τιμη ειναι καλη οποιος θελει x το χτυπαει. Ματριξ 40 ειχε ειχα παρει περισυ για λογαριασμο φιλου που δεν μπορουσε να το αγορασει απο το store.
feelihipo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Σε επιπεδο hardware το Xbox Ειναι ανωτερο Απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει σε θεμα παιχνιδιων. Τεχνικά ναι, πρακτικά όχι, είναι συχνά αν όχι κάθε φορά ισότημα σε απόδοση. Σε αντίθεση dualsense, ssd & 3 D audio PS5 κλπ είναι τεχνικά και πρακτικά ανώτερα. Χωρίς να σχολιάσουμε συνεχείς αποτυχίες της Xbox όπως Baldur's Gate 3 κλπ 1
G@rg@oun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Eνα HELP.. Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά. Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ. Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE" Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?
vasilis_ts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Eνα HELP.. Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά. Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ. Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE" Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Βάλε ένα screenshot αν μπορείς.
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε Βάλε ένα screenshot αν μπορείς.
Armoral Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Eνα HELP.. Εκανα μια αγορά τώρα από το microsoft.de Εβαλα Greece χωρα πριν το check out..την εμφανιζε κανονικά. Εβαλα διευθυνση Ελλαδας..τκ κλπ. Πληρώνω και σκάει το Invoice και γράφει ότι η πληρωμή έγινε ολα οκ<είδα και την χρέωση> και στο Shipment γράφει την διεύθυνσή μου που έβαλα και μετά από κάτω γράδει ένα "DE" Delivery 1-12-2023..πρώτον πολύ γρήγορο δεν είναι και δεύτερον δεν πιστεύω να το πάει πουθενά στην Γερμανία. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Στέλνουν πολύ γρήγορα από το site της MS.
vasilis_ts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Κάτι λάθος έκανες. Εκεί που λέει GREECE, κανονικά είναι ο νομός, άρα έπρεπε να βάλεις ATTICA. Απο κάτω είναι η χώρα. Το DE δηλαδή, άρα το έχει πάρει λάθος σαν Γερμανία. Δες ένα δικό μου screenshot απο παλαιότερη παραγγελία να δείς πως πρέπει να είναι κανονικά. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από vasilis_ts 1
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε Κάτι λάθος έκανες. Εκεί που λέει GREECE, κανονικά είναι ο νομός, άρα έπρεπε να βάλεις ATTICA. Απο κάτω είναι η χώρα. Το DE δηλαδή, άρα το έχει πάρει λάθος σαν Γερμανία. Δες ένα δικό μου screenshot απο παλαιότερη παραγγελία να δείς πως πρέπει να είναι κανονικά. Πριν μπω να βαλω διευθυνση εβαλα Region και εγραφε κανονικα GREECE. και οταν συμπληρωσα τα στοιχεια μου και ολα. Και στο Invoice ξαφνικα εβαλε μονο του το DE. Δεν ξερω γιατι..και δεν ειναι και καποιος στο chat να με βοηθησει. Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από G@rg@oun
vasilis_ts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Λογικά στο check θα το δούν και θα το αλλάξουν μόνοι τους. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει η διεύθυνση αυτή στη Γερμανία. Άρα θα αναρωτηθούν που πάει το δέμα. 2
G@rg@oun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Προσπαθω να βρω πως να τους στειλω καποιο email γιατι μεχρι πριν απο λιγο ειχε Cancel Στην κονσολα και εξαφανιστηκε. Μονο στο χειριστηριο εχει μεινει. τουλαχιστον αν την ακυρωσουν να προλαβω να την ξανακανω.
Armoral Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vasilis_ts είπε Κάτι λάθος έκανες. Εκεί που λέει GREECE, κανονικά είναι ο νομός, άρα έπρεπε να βάλεις ATTICA. Απο κάτω είναι η χώρα. Το DE δηλαδή, άρα το έχει πάρει λάθος σαν Γερμανία. Δες ένα δικό μου screenshot απο παλαιότερη παραγγελία να δείς πως πρέπει να είναι κανονικά. Spoiler
Akisvicky Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μου αρεσει που παραγγελνετε απο εκει ,που ψωμολισανε... σε συγκριση με εμας εδω στην ελλαδα ... βοηθηστε τους κ αλλο που θα βρουν αλλους ... σαν εμας ... 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ματριξ 40 ειχε ειχα παρει περισυ για λογαριασμο φιλου που δεν μπορουσε να το αγορασει απο το store. Οι τιμες τους οπως και τωρα δεν ειναι συνεχως οι ιδιες και σε ολα τα .ΧΧ Η χαμηλοτερη που ειχε παιξει λοιπον περισυ στο .de , ναι ηταν 35€. Φετος 42.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα