Προς το περιεχόμενο

XBOX Series X - 399€ | XBOX Series S - 229€ στο Γερμανικό Microsoft Store. (Δωρεάν Μεταφορικά). [ΤΕΛΟΣ]

vasilis_ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XBOX Series X - 399€ στο Γερμανικό Microsoft Store. (Δωρεάν Μεταφορικά).

https://www.microsoft.com/de-de/d/xbox-series-x/8wj714n3rbtl?activetab=pivot:übersichttab

XBOX Series S - Starter Pack - 229€ στο Γερμανικό Microsoft Store. (Δωρεάν Μεταφορικά).

https://www.microsoft.com/de-de/d/Xbox-Series-S-Starter-Paket/8zb8z8mm10v0?icid=Cat-Xbox-CC4-XboxHolidayBundle-BF24&activetab=pivot:übersichttab

Επεξ/σία από vasilis_ts
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε XBOX Series X - 399€ στο Γερμανικό Microsoft Store. (Δωρεάν Μεταφορικά).
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν μεινει η τιμη μεχρι τις γιορτες, και ξαναβαλει η πειραιως την ιδια περσινή προσφορα με τις gift cards θα ειναι λουκουμι η κονσολα.

Παντως διαβαζω ακουω οτι οι πωλησεις τις κονσολας ειναι τραγικες.Κατι πρεπει να κανει η ms να αλλαξει την κατασταση.

1 λεπτό πριν, Teddy77 είπε

Μήπως αλλάζει τιμή όταν πας να κάνεις την παραγγελία λόγω διαφορετικού ΦΠΑ?

οχι 399 θα πληρωσεις τελικη τιμη.

• Like 2

Στα 229 το Series S.

3 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Μήπως αλλάζει τιμή όταν πας να κάνεις την παραγγελία λόγω διαφορετικού ΦΠΑ?

Δεν αλλάζει και δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών.

• Like 1

4 minutes ago, Mr_Terror said:

Παντως διαβαζω ακουω οτι οι πωλησεις τις κονσολας ειναι τραγικες.Κατι πρεπει να κανει η ms να αλλαξει την κατασταση.

Σχετικοάσχετο... επειδή κάτι ανάλογο διάβασα και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω series x και ps5 από την αρχή και είναι 90-10 η χρήση υπέρ του xbox. Σε αυτή τη γενιά το ευχαριστιέμαι πολύ παραπάνω, ίσως και λόγο game pass. Anyway, συνεχίζουμε με την προσφορά, συγνωμη για την διακοπή

• Like 4

Μόλις τώρα, alexzzz είπε

Σχετικοάσχετο... επειδή κάτι ανάλογο διάβασα και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω series x και ps5 από την αρχή και είναι 90-10 η χρήση υπέρ του xbox. Σε αυτή τη γενιά το ευχαριστιέμαι πολύ παραπάνω, ίσως και λόγο game pass. Anyway, συνεχίζουμε με την προσφορά, συγνωμη για την διακοπή

Όταν είχα και τα 2 η χρήση ήταν 100-0 υπέρ του PS5. Υπάρχει και PC.

Σε καταλαβαίνω γιατί σε γενικές γραμμές λόγω Gamepass έχεις τεράστια βιβλιοθήκη. Τα exclusives όμως είναι μεγάλο δέλεαρ. Εκεί πατάει η Sony και στην πολύ καλύτερη προώθηση που κάνει. Έχει και τεράστια εγκατεστημένη βάση χρηστών ήδη.

• Like 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε XBOX Series X - 399€ | XBOX Series S - 229€ στο Γερμανικό Microsoft Store. (Δωρεάν Μεταφορικά).

Αν και δεν έχω περάσει ακόμα στην νέα γενια προσωπικά αν έπαιρνα τώρα κονσόλα θα πήγαινα σε xbox για δύο λόγους.game pass και φθηνά παιχνίδια από κλειδαδικα.τα αποκλειστικά που παίζω στο playstation δεν υπάρχουν ακόμα στο ps5.αλλα η πραγματικότητα είναι ότι το brand playstation πολύ δύσκολα θα γκρεμιστεί από την πρώτη θέση.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Errik είπε

Εντωμεταξύ το Series X είχε 400€ και μετά το αύξησαν.

Καμια προσφορά σε game pass ή κανα καλό παιχνιδάκι παίζει?!

Άπειρα. Χρόνο να έχεις να παίζεις.

• Like 2

Ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχω για αυτό λέω αν έχει κανένα που να αξίζει σε καλή τιμή, γιατί αυτά που έχω παιξει απο gamepass η συντριπτική πλειοψηφία δεν με κάλυψαν

• Moderators

Η προσφορα στα 399 εχει αναφερθει μεσα στο τοπικ του Γερμανου που με καρτα τραπεζας εβγαινε με την επιστροφη πολυ φτηνοτερα (373€), εδω και καμια εβδομαδα. 

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Περισυ έπαιζαν όλα τα χρώματα στα 40 ευρώ.τωρα είναι το λευκό και μαύρο στα 42 και τα άλλα χρώματα στα 45 μισο

35 νομιζω ειχαν περισυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...