Προς το περιεχόμενο

Shein Tracking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο και σε μένα είναι απαράδεκτοι.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ Δ/Κ

HUB ΑΘΗΝΩΝ, 11/01/2024 στις 03:40 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. 2 δέματα από shein χαμένα στο χάος της speedex. Σήμερα επιτέλους συμφώνησε το shein για επιστροφή χρημάτων. Φυσικά αν ποτέ τα πακέτα βρουν τον δρόμο, τα κρατάω. Λάθος της shein που δεν έκανε έρευνα πριν συνεργαστεί μαζί τους. Ας προσεχαν

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, maryandr73 είπε

Καλησπέρα. 2 δέματα από shein χαμένα στο χάος της speedex. Σήμερα επιτέλους συμφώνησε το shein για επιστροφή χρημάτων. Φυσικά αν ποτέ τα πακέτα βρουν τον δρόμο, τα κρατάω. Λάθος της shein που δεν έκανε έρευνα πριν συνεργαστεί μαζί τους. Ας προσεχαν

Πόσο διάστημα χρειάστηκε να περιμένεις μέχρι να συμφωνήσουν για επιστροφή χρημάτων? Μετά από σχεδόν 1 μήνα καθυστέρησης, μου ζήτησαν να περιμένω άλλες 6 μέρες (μήπως και βρει το δρόμο η speedex) πριν μου κάνουν refund το οποίο ελπίζω να γίνεται κατευθείαν στην κάρτα και όχι στο shein wallet.

Επεξ/σία από Genovefa_N
Δημοσ.
Στις 24/1/2024 στις 2:23 ΜΜ, sophia9997 είπε

Λίγο άσχετο αλλά πλέον τα δέματα τα στέλνουν ξανά με acs. 

Είναι σίγουρο αυτό; Ή ισχύει μόνο για τα προϊόντα που έρχονται με quick ship;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arnold81 είπε

Μετά την επιστροφή χρημάτων σήμερα έλαβα και την παραγγελία  (από 28/12 βρισκόταν στη speedex). 

Εμένα από 10/01 λέει εξαγωγή από hub Αθηνών υπάρχει περίπτωση να έρθει;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Annasp είπε

Εμένα από 10/01 λέει εξαγωγή από hub Αθηνών υπάρχει περίπτωση να έρθει;

Ίδια περίπτωση και εγώ! Μόνο που εμένα /λέει εισαγωγή!Έχεις ζητήσει refund?

Ποιος ξέρει; Μπορεί μέχρι το καλοκαίρι να παραλάβουμε 😂

Screenshot_2024-01-26-18-45-06-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.

Εγώ είχα ένα κολλημένο στο Hub Αθηνών απο 4/1.. 20/1 έγινε εξαγωγή από το Hub και από κει και πέρα το χάος είναι δυσκολο να φτάσει στο κατάστημα της Speedex που ειναι στα 6 χιλιομετρα. 

Επίσης έχω άλλο ένα κολλημένο στο Hub θεσσαλονικης από 14/1.. 

Speedex σκίζεις και σου αξιζουν θερμα συγχαρητηρια !!

Δημοσ.

Το παράδοξο είναι ότι στα υπόλοιπα λειτουργεί μια χαρά η Speedex. Παρήγγειλα κάτι από pull & bear την Παρασκευή και μου παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Τι στο καλό συμβαίνει με τα Κινέζικα και έχουν μπλέξει τα μπούτια τους

Δημοσ.
14 minutes ago, -WISE- said:

Το παράδοξο είναι ότι στα υπόλοιπα λειτουργεί μια χαρά η Speedex. Παρήγγειλα κάτι από pull & bear την Παρασκευή και μου παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Τι στο καλό συμβαίνει με τα Κινέζικα και έχουν μπλέξει τα μπούτια τους

Χωρίς να έχω στοιχεία φαντάζομαι ότι κατάλαβαν ότι δεν εχουν μεγάλο κέρδος από τους κινέζους + ότι δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο άρα έτσι και αλλιώς θα έτρωγαν Χ καποια στιγμή απτους κινέζους.. και είπαν δε πειράζει αυτά τα πακέτα θα τα παραδώσουμε κάποτε..

Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει τη δυσφήμιση, προσωπικά αν δω οπουδήποτε Speedex απλώς δεν ψωνίζω από εκει.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, baskon είπε

Χωρίς να έχω στοιχεία φαντάζομαι ότι κατάλαβαν ότι δεν εχουν μεγάλο κέρδος από τους κινέζους + ότι δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο άρα έτσι και αλλιώς θα έτρωγαν Χ καποια στιγμή απτους κινέζους.. και είπαν δε πειράζει αυτά τα πακέτα θα τα παραδώσουμε κάποτε..

Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει τη δυσφήμιση, προσωπικά αν δω οπουδήποτε Speedex απλώς δεν ψωνίζω από εκει.

Ναι αλλά και πάλι μετά από τοσα παράπονα ακόμα δεν έχει αλλάξει μεταφορική το Shein

Δημοσ.
10 ώρες πριν, baskon είπε

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Speedex μπαίνει μέσα ή έχει μικρό κέρδος και μποικοτάρουν ολόκληρο Shein που στην Ελλάδα είναι πλήρως διαδεδομένο και ψωνίζουν από ρούχα μέχρι καλώδια. Όσο χαμηλό και αν είναι το κέρδος της Speedex, σίγουρα μιλάμε για 100άδες αποστολές τον μήνα σε όλη την Ελλάδα.

Θα μπορούσε να τα διαχωρίζει καλύτερα η εταιρεία. Πχ να μάζευε κάπου όλα του Shein και να έβγαινε 1-2 φορές την εβδομάδα ένας διανομέας μόνο με αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...