Προς το περιεχόμενο

Shein Tracking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως πολύ πρόσφατα έκανα αγορά από Shein και εν μέσω γιορτών παραδόθηκε κανονικά (κάτι λιγότερο από 20 ημέρες) με speedex. Το tracking εμφανίζεται όταν το δέμα πατησει Ελλάδα και μπει στο hub της speedex. Μέχρι τότε το μόνο που μπορείς να δεις είναι το tracking από το Shein.

Πάντως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το εκάστοτε κατάστημα της Speedex.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Annasp είπε

Αν σου κάνουν επιστροφή χρημάτων και λάβεις το δέμα το κρατάς;

ναι το κρατησα , δε μου το ζητησαν και συνεχίζω να βάζω παραγγελίες, το ιδιο γινεται και με το temu. Στο δε Temu μου πίστωσαν 5ευρω αυτόματα για τη καθυστερηση, μου έκαναν full refund και ηρθε και το δέμα κανονικά. Εχω ξεχασει τον ALI.

Επεξ/σία από im2004
Δημοσ.
4 ώρες πριν, im2004 είπε

ναι το κρατησα , δε μου το ζητησαν και συνεχίζω να βάζω παραγγελίες, το ιδιο γινεται και με το temu. Στο δε Temu μου πίστωσαν 5ευρω αυτόματα για τη καθυστερηση, μου έκαναν full refund και ηρθε και το δέμα κανονικά. Εχω ξεχασει τον ALI.

Ωραία γτ εγώ το περιμένω από 8/12 βέβαια τώρα λέει ότι έφυγε από hub Θεσσαλονίκης αλλά θα περιμένω και αυτήν την βδομάδα γτ στο κάτω κάτω δεν φταίει το shein, αλλά από την άλλη άργησαν παρά πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω κάνει παραγγελία από 6/12 και από τις 19/12 γράφει ότι είναι υπό διαμετακόμιση.

Υπάρχει αριθμός speedex ο οποίος στην αναζήτηση γράφει δε βρεθηκε. Επικοινώνησα μαζί τους και κατευθείαν μου είπαν για επιστροφή χρημάτων γιατί μάλλον χάθηκαν. Αν κάνω επιστροφή, θα πάρω και τα πράγματα? 

Πόσο υπομονή να κάνω μήπως φανεί στο σάιτ της speedex?

Δημοσ.
Στις 9/1/2024 στις 7:19 ΜΜ, glib είπε

Καλησπέρα,

Έχω κάνει παραγγελία από 6/12 και από τις 19/12 γράφει ότι είναι υπό διαμετακόμιση.

Υπάρχει αριθμός speedex ο οποίος στην αναζήτηση γράφει δε βρεθηκε. Επικοινώνησα μαζί τους και κατευθείαν μου είπαν για επιστροφή χρημάτων γιατί μάλλον χάθηκαν. Αν κάνω επιστροφή, θα πάρω και τα πράγματα? 

Πόσο υπομονή να κάνω μήπως φανεί στο σάιτ της speedex?

Απλά δεν έχει μπει Ελλάδα κάποια στιγμή θα μπει αλλά γενικά τώρα αργούν πολύ . Αν κανείς επιστροφή ίσως λάβεις και το δέμα 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Εχω κανει παραγγελία από  shein στις 8/12 , έχει έρθει Ελλάδα και συγκεκριμένα Αθήνα απ ότι βλέπω μέσω της speedex κι από κει και περα το δεμα μου είναι αφαντο. Με τη speedex δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Δεν το σηκώνουν πουθενα. Εδώ και ποσες μερες βρίσκεται το δεμα κάπου στην Αθήνα και μάλλον κάνει βόλτες από κατάστημα σε κατάστημα. Ουτε ξέρω ποτε και αν θα έρθει. Είναι η χειρότερη μεταφορική που υπάρχει. Απαράδεκτοι, ανοργανωτοι, χωρίς καμία εξυπηρέτηση. Μπορώ να επικοινωνήσω κάπως με τη shein? Έστω να ζητήσω τα χρήματα μου πισω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πλέον οι αποστολές έρχονται μέσω speedex..Από τις 28/12 το δέμα μου είναι στη speedex. Δεν απαντάνε στα τηλέφωνα.. Πλέον θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις..Αν δεν αλλάξει μεταφορική, δεν θα ξανά παραγγείλω από το Shein..

Επεξ/σία από Arnold81
Δημοσ.

Εγώ μετά από άπειρες φορές προσπαθειών να επικοινωνήσω με τη SPEEDEX και 2 φορές που τα κατάφερα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, επικοινώνησα τελικά με το customer support της SHEIN και μου πρόσφεραν αμέσως αποζημίωση. Η παραγγελία ήταν από 1/12 και σε 10 μέρες είχε φτάσει Ελλάδα το δέμα. Μετά ακολούθησε το χάος της SPEEDEX... Έχουν για 3 εβδομάδες το δέμα εντός του Λεκανοπεδίου και δεν αδυνατούν να το παραδώσουν. Δεν ενημερώνουν τον παραλήπτη για το τι έχει συμβεί ούτε καν στο τυπικό.

Η Speedex είναι απαράδεκτη και θέλει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ευτυχώς η SHEIN αποδείχτηκε πιο σοβαρή εταιρεία και αμέσως προσφερε αποζημίωση και επιστροφή χρημάτων ακόμα και αν από τη μεριά της ήταν σωστή στους χρόνους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SpectralQ είπε

Εγώ μετά από άπειρες φορές προσπαθειών να επικοινωνήσω με τη SPEEDEX και 2 φορές που τα κατάφερα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, επικοινώνησα τελικά με το customer support της SHEIN και μου πρόσφεραν αμέσως αποζημίωση. Η παραγγελία ήταν από 1/12 και σε 10 μέρες είχε φτάσει Ελλάδα το δέμα. Μετά ακολούθησε το χάος της SPEEDEX... Έχουν για 3 εβδομάδες το δέμα εντός του Λεκανοπεδίου και δεν αδυνατούν να το παραδώσουν. Δεν ενημερώνουν τον παραλήπτη για το τι έχει συμβεί ούτε καν στο τυπικό.

Η Speedex είναι απαράδεκτη και θέλει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Ευτυχώς η SHEIN αποδείχτηκε πιο σοβαρή εταιρεία και αμέσως προσφερε αποζημίωση και επιστροφή χρημάτων ακόμα και αν από τη μεριά της ήταν σωστή στους χρόνους.

Παραλαβές και το πακέτο μετά;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Annasp είπε

Παραλαβές και το πακέτο μετά;

Το πακέτο το έχει η Speedex στο κατάστημα παράδοσης και αγνοείται η τύχη του από 28/12.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SpectralQ είπε

Το πακέτο το έχει η Speedex στο κατάστημα παράδοσης και αγνοείται η τύχη του από 28/12.

Γιατί δεν πας να το πάρεις ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Annasp είπε

Γιατί δεν πας να το πάρεις ;

Γιατί το κατάστημα παράδοσης δεν είναι καν στην περιοχή μου και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι τις ώρες που εργάζομαι. ΣΚ είναι κλειστά.

Δυστυχώς αν διαβάσει κανείς τις κριτικές στο Google καταλαβαίνει. Και από εκεί να πας, άκρη δεν θα βγάλεις. Μάλλον πάνε για φούντο.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, SpectralQ είπε

Γιατί το κατάστημα παράδοσης δεν είναι καν στην περιοχή μου και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι τις ώρες που εργάζομαι. ΣΚ είναι κλειστά.

Δυστυχώς αν διαβάσει κανείς τις κριτικές στο Google καταλαβαίνει. Και από εκεί να πας, άκρη δεν θα βγάλεις. Μάλλον πάνε για φούντο.

Και εγώ ζήτησα επιστροφή χρημάτων δεν ξρ αν θα έρθει αλλά δεν καταλαβαίνω που θα πάει αυτή η κατάσταση 

Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελία από 5/12, στο τρακινγκ δείχνει ότι 10/1 έφυγε από τα κεντρικά της Αθήνας και από τότε άφαντο ... Έχω ελπίδες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...