Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Gunix said:

Καλημέρα σας.

Θέλω να αγοράσω USB Ηub και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο LogiLink USB 3.0 Hub και TP-LINK v4 USB 3.0 Hub.

Η χρήση του είναι να για συνδέσω USB Stick και Εξωτερικούς δίσκους.

Χωρις να λεω πως το logilink θα ειναι απαραιτητα κακο(δεν το εχω δουλεψει) προτεινω το tp link μιας και το εχω ~1-2 χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα και απο αντιστοιχα θεματα και αλλοι εχουν αναφερει το ιδιο.

Υ.Γ Το θετικο που βλεπω στο logilink ειναι οτι δυσκολα καποια συσκευη να "μπλοκαρει" το διπλανο usb λογο διαταξης, στο tp link εαν βαλεις ενα sd card reader (π.χ αυτο) δεσμευει και τις πλαινες θυρες(για αυτο το βαζω σε ακριανο slot ωστε να χασω μονο 1)

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.

tp link προσωπική άποψη ειναι καλύτερο σαν ποιότητα/εταιρία , αλλά το πρώτο το logilink φαίνεται οτι θα κουμπώνουν καλύτερα οι υποδοχές. Και η κλίση που έχουν θα σε βολεύει να συνδέεις τα περιφερειακά. Στο tplink οι συσκευές θα "βρίσκουν" στο γραφείο σου και θα ανασηκώνουν ολη τη συσκευή. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @topos είπε

Χωρις να λεω πως το logilink θα ειναι απαραιτητα κακο(δεν το εχω δουλεψει) προτεινω το tp link μιας και το εχω ~1-2 χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα και απο αντιστοιχα θεματα και αλλοι εχουν αναφερει το ιδιο.

Υ.Γ Το θετικο που βλεπω στο logilink ειναι οτι δυσκολα καποια συσκευη να "μπλοκαρει" το διπλανο usb λογο διαταξης, στο tp link εαν βαλεις ενα sd card reader (π.χ αυτο) δεσμευει και τις πλαινες θυρες(για αυτο το βαζω σε ακριανο slot ωστε να χασω μονο 1)

Okay.

Σχετικά με SD Card Reader θα αγοράσω ξεχωριστό μηχάνημα. Δηλαδή, θέλω να αγοράσω Card Reader που διαβάζει SD, CF.

1 ώρα πριν, sstratos είπε

tp link προσωπική άποψη ειναι καλύτερο σαν ποιότητα/εταιρία , αλλά το πρώτο το logilink φαίνεται οτι θα κουμπώνουν καλύτερα οι υποδοχές. Και η κλίση που έχουν θα σε βολεύει να συνδέεις τα περιφερειακά. Στο tplink οι συσκευές θα "βρίσκουν" στο γραφείο σου και θα ανασηκώνουν ολη τη συσκευή. 

Συμφωνώ σε αυτό που λες και εμένα με προβλημάτιζε αυτό. Προσπαθώ να βρω μια βασούλα στο Ίντερνετ έτσι ώστε να μην το έχω απάνω στο γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...