Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Πάντως για burn-in δεν υπάρχει φόβος, κλείνω κάτι 8ωρα-10ωρα Diablo 4 με static elements στην οθόνη και δεν καταλαβαίνει τίποτα..Εντάξει προφανώς παίζω με HDR off και το Luminance στο 30 αλλά δεν χρειάζεται παραπάνω γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δεν έχει pixel shift ή κάτι παρόμοιο ενεργό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Έχει ναι, πιο πολύ το έγραψα για όσους παίζουν 2-3 ώρες παιχνίδια με static elements και φοβούνται για burn-in, δεν υπάρχει καμία περίπτωση απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metalman9 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Βρήκε κάποιος τον τρόπο να δούμε power on hours? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*demian* Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Power on hours δες Πληροφ. Συστηματος Κατασταση 4 αν δεν κανω λαθος "Status 4 will tell you first set of numbers A00000-0000000-00000 = brand new. First set of numbers = Hours, Second set = Times unit has been on off." Ολοι σε εκδοση 3.105 ειμαστε? Επεξ/σία 8 Μαρτίου από *demian* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να παίξουμε με HGiG ή με HDR Tonemap off έχοντας το 4K/120 bypass ανοιχτό..Τα παιχνίδια φαίνονται ελαφρώς πιο θολά νομίζω χωρίς αυτό αλλά έχεις σωστό HDR οπότε πρέπει να διαλέξεις clarity ή σωστό HDR..Μόνο στα μοντέλα του 2023+ δίνει την επιλογή. Ναι το τελευταίο firmware είναι το 3.105 Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να παίξουμε με HGiG ή με HDR Tonemap off έχοντας το 4K/120 bypass ανοιχτό..Τα παιχνίδια φαίνονται ελαφρώς πιο θολά νομίζω χωρίς αυτό αλλά έχεις σωστό HDR οπότε πρέπει να διαλέξεις clarity ή σωστό HDR..Μόνο στα μοντέλα του 2023+ δίνει την επιλογή. Ναι το τελευταίο firmware είναι το 3.105 Για μένα είναι εύκολη επιλογή: off. Δεν είναι πιο θολά τα γραφικά, ή τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι, απλά κάτι osd από afterburner ή ειδοποιήσεις windows κτλ είναι full στο pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Έκανα πολλές εναλλαγές χτες στο Metro Exodus και είναι πιο crisp η εικόνα με το 4Κ/120 mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Σε τι απόσταση είναι το κεφαλι σας από το μονιτορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, seithan είπε Σε τι απόσταση είναι το κεφαλι σας από το μονιτορ; 0.8-1.1m. Όταν σερφάρω δεν υπάρχει θέμα, έχω φτιάξει μεγέθη και γραμματοσειρές, έχω fancy zones, προσαρμόζω παράθυρα κτλ. Όταν παίζω με pad ή βλέπω βίντεο αράζω πίσω σε απόσταση > 1μ. Όταν παίζω με k&m βάζω custom res 3840x1800 και είμαι οκ. Όπως έχω πει πολλές φορές, η 42άρα σου δίνει επιλογές και σου λύνει τα χέρια αρκεί να έχεις χώρο στο γραφείο και ιδανικά να την έχεις στον τοίχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, chrisde είπε 0.8-1.1m. Όταν σερφάρω δεν υπάρχει θέμα, έχω φτιάξει μεγέθη και γραμματοσειρές, έχω fancy zones, προσαρμόζω παράθυρα κτλ. Όταν παίζω με pad ή βλέπω βίντεο αράζω πίσω σε απόσταση > 1μ. Όταν παίζω με k&m βάζω custom res 3840x1800 και είμαι οκ. Όπως έχω πει πολλές φορές, η 42άρα σου δίνει επιλογές και σου λύνει τα χέρια αρκεί να έχεις χώρο στο γραφείο και ιδανικά να την έχεις στον τοίχο. Ακούγεται σαν να έχει ένα τζερτζελο με το να settaris αναλόγως τι θες να κάνεις. 32 - 34 φαίνεται ποιο chill, plug and play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 16 ώρες πριν, valantis123 είπε Ακούγεται σαν να έχει ένα τζερτζελο με το να settaris αναλόγως τι θες να κάνεις. 32 - 34 φαίνεται ποιο chill, plug and play. Τα καλά του pc για όποιον γουστάρει. Είναι όπως το gaming, αν θες plug and play, πας σε κονσόλες. Στο pc θα έχεις ρυθμίσεις και ιστορίες αλλά θα έχεις και περισσότερες επιλογές και δυνατότητες. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 20 ώρες πριν, seithan είπε Σε τι απόσταση είναι το κεφαλι σας από το μονιτορ; 0.90 με 1 μέτρο είμαι εγώ, 125% στο μέγεθος γραμματοσειράς. Για προγραμματισμό σου λύνει τα χέρια πάντως η 42'', έχεις ταυτόχρονα 3 παράθυρα ανοικτά καθέτως και κερδίζεις χρόνο στα πάντα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μετά από 6 μήνες πως πάει η "συμβίωση" με την οθόνη; αν και απέχουμε αρκετά από το επόμενο BF και δεν έχω δει κάποιο άλλο 42" OLED μοντέλο κοντά στα 650€ προ προσφοράς, one can only hope. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 29/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, Havik είπε Μετά από 6 μήνες πως πάει η "συμβίωση" με την οθόνη; Μπόμπα είναι, το μόνο πρόβλημα είναι ότι άπαξ κ συνηθίσεις με την OLED, μετά σου κακοφαίνονται τα κοινά led monitors! Και από burn in απολύτως τίποτα so far, παρά τις πάρα πολλές ώρες με static elements από συγκεκριμένα παιχνίδια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα