Bakxos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα. Αν πάρω στεγαστικό αλλά δεν το εκταμιευω θα πληρώνω τόκους; ή αν αρχίσω την εκταμίευση μετά από 8 μήνες θα πληρώνω τόκους για τους πρώτους 8; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Αν δεν το εκταμιεύσεις τόκο επι ποίου πράγματος θα πληρώσεις ;; άρα όχι δεν θα πληρώσεις τόκους. αλλα προσοχή γιατί οι εγκρίσεις έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και 8 μήνες μετά μου φαίνεται μεγάλο να ισχύει. Μίλησε με την τράπεζα για λεπτομέρειες αλλά αν θέλεις δάνειο σε 8 μήνες πάρτο τότε, από σήμερα τι να το κάνεις ;;
Bakxos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2024 Θέλω να ξεκινήσω δική μου οικοδομή να χρησιμοποιήσω τα δικά μου μέχρι εκεί που φτάνω και μετά να πάρω το δάνειο. Η λογική είναι να πάρω όσο πιο μικρό δάνειο χρειάζεται για να ολοκληρώσω την οικοδομή. Ωστόσο επειδή ξέρω ότι και αυτά αργούν θέλω να το έχω ώστε να μην σταματήσει το έργο. Θα ξεκινήσω περίπου Γενάρη του 25 και θέλω αν όχι Γενάρη του 26 το Μάρτη να έχω μπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα