Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδια. Θελω να στειλω σε πολλες επαφες το ιδιο SMS. Ο τροπος που δινει η Apple δεν υπαρχει. Πρεπει να γραψω το μηνυμα και μετα αν π.χ. θελω να στειλω σε 20 επαφες, πρεπει να πατησω 20 φορες το + και να τις προσθετω μια-μια! Τουλαχιστον δεν εχω βρει καποιον αλλο τροπο. Ξερετε εσεις καποιον τροπο ή καποιο App (ακομη και με πληρωμη) που να στελνει μαζικα σε πολλες επαφες το ιδιο SMS; Οπως π.χ. κανει το Viber, δηλαδη παταω Νεο Μηνυμα και μετα εχω την λιστα και απλως κανω check τις επαφες που θελω. Ευχαριστω πολυ!
panoszavra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, nuxx είπε Καλησπερα παιδια. Θελω να στειλω σε πολλες επαφες το ιδιο SMS. Ο τροπος που δινει η Apple δεν υπαρχει. Πρεπει να γραψω το μηνυμα και μετα αν π.χ. θελω να στειλω σε 20 επαφες, πρεπει να πατησω 20 φορες το + και να τις προσθετω μια-μια! Τουλαχιστον δεν εχω βρει καποιον αλλο τροπο. Ξερετε εσεις καποιον τροπο ή καποιο App (ακομη και με πληρωμη) που να στελνει μαζικα σε πολλες επαφες το ιδιο SMS; Οπως π.χ. κανει το Viber, δηλαδη παταω Νεο Μηνυμα και μετα εχω την λιστα και απλως κανω check τις επαφες που θελω. Ευχαριστω πολυ! Ούτε κι εγώ έχω βρει. Άσε, τα ‘’καλά’’ του iOS. Και νομίζω ότι σε αφήνει μέχρι 10 επαφές.
Λύση epinki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Group SMS 4 Το έχω, μια χαρά δουλεύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις! Ωραιο το Group SMS 4, αλλα θελει iOS 15+. Υπαρχει κατι για iOS 13 και κατω; Δοκιμασα να το κατεβασω, αλλα δεν μου κατεβαζει προηγουμενη εκδοση. Πολυ απατη αυτο παντως που κανει η Apple. Αν εχεις κατεβασει κατι πιο παλια, και τωρα θελει νεο iOS, σε αφηνει να κατεβασεις προγουμενη εκδοση. Αλλα οταν το κατεβαζεις για πρωτη φορα, θελει να εχεις το latest. Απατη μεγαλη, για να παιρνεις νεα συσκευη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από nuxx
koutsis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 41 minutes ago, nuxx said: Ευχαριστω για τις απαντησεις! Ωραιο το Group SMS 4, αλλα θελει iOS 15+. Υπαρχει κατι για iOS 13 και κατω; Δοκιμασα να το κατεβασω, αλλα δεν μου κατεβαζει προηγουμενη εκδοση. Πολυ απατη αυτο παντως που κανει η Apple. Αν εχεις κατεβασει κατι πιο παλια, και τωρα θελει νεο iOS, σε αφηνει να κατεβασεις προγουμενη εκδοση. Αλλα οταν το κατεβαζεις για πρωτη φορα, θελει να εχεις το latest. Απατη μεγαλη, για να παιρνεις νεα συσκευη. Ios 13? Τι κινητό έχεις; το 6?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, koutsis είπε Ios 13? Τι κινητό έχεις; το 6? Ναι, ειναι παλιο. Συγκεκριμενα εχει iOS 13.4.1 και δεν θελουν να το αναβαθμισουν πιο πανω...
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nuxx said: Ναι, ειναι παλιο. Συγκεκριμενα εχει iOS 13.4.1 και δεν θελουν να το αναβαθμισουν πιο πανω... Ελπίζω να μην είναι το κύριο κινητό σου γιατί δεν ξέρω και τι patch ασφαλείας έχει πάρει τόσο παλιό... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από koutsis
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, koutsis είπε Ελπίζω να μην είναι το κύριο κινητό σου γιατί δεν ξέρω και τι patch ασφαλείας έχει πάρει τόσο παλιό... Οχι δεν ειναι το δικο μου, δεν χρησιμοποιω iOS Ωραιο logo παρεμπιπτόντως! Και εσυ πισω εισαι στα updates, 1.3 kickstart 😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα