Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου. Έχω την παρακάτω παλιά τιμονιέρα και θέλω να τη συνδέσω με ps4. Από την ως τώρα έρευνά μου είδα ότι αυτό ίσως είναι δυνατό με τη χρήση αντάπτορα αλλά δεν ξέρω ποιον. Αν γνωρίζει κάποιος θα του είμαι υπόχρεος.

https://www.amazon.co.uk/Logitech-MOMO-Racing-Wheel-Mac/dp/B00006JJIC

Δημοσ.

Δεν νομίζω το θέμα να είναι μόνο η "φυσική" σύνδεση με το ps4. Η τιμονιέρα λέει μονο pc/mac . Μπορεί να καταφέρεις να την συνδέσεις με το ps4 αλλα πιθανό να μην την αναγνωρίζει...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chiftakis είπε

Αυτό γίνεται. Αυτή ήταν η πρόταση του chatgpt😂

Γιατί δες λες στο ai να σου δωσει και ανταπτορα

Δημοσ.

Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση;

Η τιμονιέρα τι βύσμα χρησιμοποιεί (γράφεις ότι την έχεις); Η σελίδα που παρέθεσες δεν αναφέρει τίποτα. Από την φωτογραφία του κουτιού μόνο φαίνεται τυπωμένο ένα "USB", μπορώ/ούμε να υποθέσω/ουμε ότι έχει USB (πιθανόν το "κλασικό" τύπου Α).

Το PS4 χρησιμοποιεί USB για την σύνδεση με χειριστήρια (δεν έχω/είχα ποτέ για να ξέρω ακριβώς), υποθέτω τύπου Α.

Λογικά πρέπει να κουμπώνουν μεταξύ τους χωρίς αντάπτορα! Αν κάνω λάθος στον τύπο του βύσματος, εφόσον μιλάμε για USB, υπάρχουν όλων των ειδών οι αντάπτορες και είναι πάμφθηνοι.

Όμως αν ψάξεις "Does every USB PC gaming controller work on PS4" στο Google το πρώτο που θα δεις είναι:

Αναφορά σε κείμενο

No, you cannot directly use a PC gaming controller with the PlayStation 4 (PS4) console. The PS4 does not natively support PC gaming controllers. The PS4 uses its own proprietary controller, the DualShock 4, which is specifically designed for use with the console.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιεί το κλασικό usb. Φαίνεται να κουμπώνει, γυρνάει το τιμόνι και ανάβει ένα λαμπάκι από  τα 2 που έχει. Πέρα από από αυτά τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...