andreas1gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr
Waiss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, andreas1gr said: Κατηγορείς τον exynos και όταν σου λέω ότι δεν είχες ποτέ ναυαρχίδα με exynos απαντάς ότι είχες το S22 που έχει snapdragon 8 Gen 1....!!!! Πες μας τι πίνεις... Μα το S22 δεν έχει exynos... Ο φίλος απλά λέει ότι να ναι... Exynos 2200 έχει το S22.
ea6gka Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Εγώ λέω ότι θέλω ; exynos 2200 φοράει, και τέλος πάντων ο καθένας με τις εμπειριες του και την χρήση που κάνει αλλά αυτό να επιμένεις ότι δεν είχα κάτι που εγώ το είχα με ξεπερνάει 1
andreas1gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Waiss είπε Exynos 2200 έχει το S22. Α σωστό γιατί το είχαμε στην οικογένεια από Αμερική με τον snapdragon Κ εγώ έχω την σειρά S21 και η λέξη λαγκ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr 2
-WISE- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Εν τω μεταξύ τι αλλαγή στο design θέλετε; Τυπου να το κάνουν στρογγυλό; Ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο είναι όλα τα κινητά με μια οθόνη μπροστά και πίσω άντε να αλλάζει το bump της κάμερας. Η μόνη διαφορά που πρόκειται να δούμε στα κλασικά smartphones είναι το υλικό κατασκευής (πχ τη μία γυαλί, την άλλη μέταλλο κλπ) και την κυρτότητα της οθόνης. 1
Waiss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, andreas1gr said: Α σωστό γιατί το είχαμε στην οικογένεια από Αμερική με τον snapdragon Κ εγώ έχω την σειρά S21 και η λέξη λαγκ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο... Στα Snapdragon μοντέλα μπορεί. Στα Exynos όμως υπήρχε. Γι' αυτό και φέτος όλοι είδαν το φως το αληθινό με τα S23 και στην Ευρώπη. 1
kazantzidis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Gmaras said: Μεγαλη διαφορα και επαναστατικος σχεδιασμος για το νεο τηλεφωνο της sam s23 ultra μπραβο τους. Σωστά. Τρέχω να πάρω iPhone που είναι διαφορετικά κάθε χρόνο
anax111 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Συμφωνώ. Αλλά πολλοί θα τσιμπήσουν λόγω του hype με το τιτάνιο. Πολύ δύσκολο! Εάν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή καινοτομία στην κάμερα θα μείνει στα ίδια. Επίσης το flip και το fold πουλάει όλο και περισσότερο οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην πάνε καλά οι πωλήσεις του S24. 26 λεπτά πριν, Waiss είπε Στα Snapdragon μοντέλα μπορεί. Στα Exynos όμως υπήρχε. Γι' αυτό και φέτος όλοι είδαν το φως το αληθινό με τα S23 και στην Ευρώπη. Είχα το S21 με Exynos. To κράτησα ένα χρόνο πριν το κάνω δώρο, δεν είδα ποτέ μου lag, όταν το δώρισα πήγαινε σφαίρα όπως την πρώτη μέρα. Η μόνη διαφορά που είδα σε σχέση με το S23 σε καθημερινή χρήση είναι ότι το S21 ανέβαζε θερμοκρασία εάν τραβούσες video στην full ανάλυση για πάνω από 10 λεπτά. 1 1
konan76 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Και με επεξεργαστή σκουπιδι θα πάει απατο . Ξεκινήστε πάλι η Samsung πειράματα για τους φτωχούς συγγενείς σε Ευρωπη .
Jts Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gadgetseek είπε το Ultra θα έχει Snapdargon 8 gen 3 (3nm, overclocked for Galaxy) σε όλο τον κόσμο, ενώ τα S24 & S24+ Exynos 2400 (εκτός από Β. Αμερική που θα έχουν κι αυτά Snapdragon 8 gen 3). Το τιτάνιο πάλι θα το κάνει λίγο πιο ελαφρύ (ίσως και πιο ανθεκτικό). 4nm είναι ο Snapdragon gen 3 και το μόνο 100% επιβεβαιωμένο από όσα λες. Το πιο ενδιαφέρον rumor αν ισχύει είναι ότι ο zoom φακός θα έχει μεταβλητό focal length. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από Jts 1
svartevarg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, anax111 είπε Πολύ δύσκολο! Εάν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή καινοτομία στην κάμερα θα μείνει στα ίδια. Επίσης το flip και το fold πουλάει όλο και περισσότερο οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην πάνε καλά οι πωλήσεις του S24. Έχεις ακούσει καθόλου για νέο fold ή flip που θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με S24 και θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό;; 1 ώρα πριν, anax111 είπε Είχα το S21 με Exynos. To κράτησα ένα χρόνο πριν το κάνω δώρο, δεν είδα ποτέ μου lag, όταν το δώρισα πήγαινε σφαίρα όπως την πρώτη μέρα. Η μόνη διαφορά που είδα σε σχέση με το S23 σε καθημερινή χρήση είναι ότι το S21 ανέβαζε θερμοκρασία εάν τραβούσες video στην full ανάλυση για πάνω από 10 λεπτά. Θερμοκρασίες πάνω από 40 έως 45 oC ;;;
spiros__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, PLHROPPP είπε Αδιάφορο Τι θα μπορούσε να λέει για να γίνει ενδιαφέρον; επιτέλους η χαζομάρα με τολην καμπυλότητα στην οθόνη σταματάει (για όσο κρατήσει αυτό) Να μπορούμε να βάλουμε ένα τζαμακι της προκοπής 2
vastegial_74 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Πως θα μοιάζει στο σχεδιασμό αφού θα έχει επίπεδη οθόνη; 🤔. Θα ξεχάσουμε τα ελληνικά μας με κάτι τέτοιες μ@λακίες. Δηλαδή κυρτό με επίπεδο σύμφωνα με τον αρθρογράφο μοιάζουν. Ok. Αν ο επίπεδος σχεδιασμός δεν είναι μεγάλη διαφορά σχεδιαστικά τότε τι είναι, να το κάνει οβάλ ας πούμε; Ήμαρτον. 1
oldnew Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 26 minutes ago, spiros__ said: Τι θα μπορούσε να λέει για να γίνει ενδιαφέρον; επιτέλους η χαζομάρα με τολην καμπυλότητα στην οθόνη σταματάει (για όσο κρατήσει αυτό) Να μπορούμε να βάλουμε ένα τζαμακι της προκοπής Μπα.. αν προσέξεις καλα εντελώς στην άκρη στριβει λιγο, ακριβώς για να αγοράσεις τζαμι 50€ αν θες να είναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα