giantzeron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Αναφέρομαι στην προσφορα του Γερμανου που τρέχει μέχρι και σημερα και με επιστροφη βγαινει στα 680 ευρω. Τι γνώμη έχετε; Αξίζει; 'Η μήπως υπάρχει "καλύτερη" εναλλακτική στο ίδιο η και πιο χαμηλο budget; BTW H τωρινη μου συσκευη ειναι ενα xiaomi 11t pro
alan boy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Αυτό κοιτώ και εγώ κ μετά το xiaomi 13τ άλλη κατηγορία βέβαια και άλλη τιμή
giantzeron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, alan boy said: Αυτό κοιτώ και εγώ κ μετά το xiaomi 13τ άλλη κατηγορία βέβαια και άλλη τιμή το 13t το απεκλεισα απευθειας λογω αρκετα αδυναμου επεξεργαστη ( παρομοιος με τον 888 που "φοραω" ηδη) και απαισιας μπροστινης καμερας + το bloatware της xiaomi Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από giantzeron
alan boy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έριξα μια ματιά και σε αυτό το βίντεο βέβαια συγκρίνετε με ένα τηλέφωνο που έχει τα διπλά λεφτά έτσι; Γενικό συμπέρασμα από το βίντεο στις βραδυνές φώτο το vivo κερδίζει. Αλλά το Samsung έχει αυτό το εντυπωσιακό έντονο χρώμα που στα μάτια μας πάντα μας αρέσει. Είχα Samsung s22 ultra το έδωσα για πάω στο s23 ultra αλλά βλέπω οι τιμές του s23 είναι αρκετά ψηλά ακόμα. Τώρα το vivo σε αυτή την τιμή είναι πειρασμός Αν είχε και snapdragon gen 2 πιστεύω θα πούλαγε τρελά Τέλος πάντων μέχρι τις 12 που λήγει η προθεσμία πρέπει να το σκεφτούμε 🤔 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από alan boy 1
giantzeron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως δεν "αντεξα" ... και μολις το τσιμπησα. Ετσι ειχα κανει και το 21 με μια panasonic OLED και δε το μετανιωσα... ελπιζω να μην το μετανιωσω και τωρα 1
@pnea1973 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το κοιτάω και εγώ για την γυναίκα. Με αποφορολόγηση βγαίνει 645 στον Γερμανό... Κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή δεν έχω βρεί. Βέβαια υπάρχει το S23 το μικρό, αλλά έχει μικρότερη οθόνη και δεν εχει γρήγορη φόρτιση. @giantzeron το έχεις πάρει στα χέρια σου; Πρώτες εντυπώσεις; 1
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 παρολο που 1η φορα η σειρα 23 της sasmung μου εκανε ενα κλικ δεν πηγα στο μικρο ακριβως λογω μεγεθους. Κατα τα αλλα και μια που εχω το vivo εδω κ καποιες μερες παρατηρω τα εξης: 1) Ομορφο ως εμφανιση 2) Πολυ γρηγορο - Αισθητη διαφορα με το προηγουμενο μοντελο μου που φορουσε sd 888 3) Απο καμερες μονο την μακρο τσεκαρα που με σοκαρε λιγο η ποιοτητα της για χωρο με ελαχιστο φωτισμο 4) Φορτιση οκ γρηγορη αλλα και η προηγουμενη συσκευη το ιδιο γρηγορα φορτιζε στα 120w 5) Διαρκεια μπαταριας: Με τη χρηση που κανω με φορτιση απο χτες το πρωι....σημερα εχω 40% Αυτά.. Eιχα βρει στα 465 και το vivo x80 pro - καινουργιο απο ευρωπη αλλα δε το τολμησα λογω εγγυησης + Οτι δεν ημουν βεβαιος οτι χρειζομαι το εξτρα 5x οπτικο μου πιο πολυ ως μαρκετινγκ μου ακουγεται μιας και ειχα παλιοτερα αντιστοιχο φωτογραφικο τηλεφωνο της huawei και δεν με ενθουσιαζε και πολυ η ιδεα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα