tzitzikas2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα Chromecast tv box. Έχω περασμένο μέσα stremio, Spotify, youtube, ertflix. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή εφαρμογή κυρίως για ταινίες? Δωρεάν, όχι netflix κτλ. Διάβασα κάποια πράγματα για το kodi, αλλά φαίνεται σύνθετο, δεν έχω διάθεση και χρόνο να το ψάξω. Κάτι που να συνδέεται με ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα Chromecast tv box. Έχω περασμένο μέσα stremio, Spotify, youtube, ertflix. Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή εφαρμογή κυρίως για ταινίες? Δωρεάν, όχι netflix κτλ. Διάβασα κάποια πράγματα για το kodi, αλλά φαίνεται σύνθετο, δεν έχω διάθεση και χρόνο να το ψάξω. Κάτι που να συνδέεται με ελληνικούς υπότιτλους. Ευχαριστώ! Έχω το stremio και το kodi, και έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ μόνο το stremio. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κοιτάξεις και κάτι άλλο. Λίγες φορές δεν έχω βρει αυτό που έψαχνα ή υπήρχε κάποιο θέμα πχ με υπότιτλους, οπότε αναγκάστηκα να στραφώ σε άλλη πηγή. Σε τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορείς να πας σε κάτι online.
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Έχω το stremio και το kodi, και έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ μόνο το stremio. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κοιτάξεις και κάτι άλλο. Λίγες φορές δεν έχω βρει αυτό που έψαχνα ή υπήρχε κάποιο θέμα πχ με υπότιτλους, οπότε αναγκάστηκα να στραφώ σε άλλη πηγή. Σε τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορείς να πας σε κάτι online. με το kodi αξίζει να ασχοληθώ? Γιατι είδα οτι έχει διαδικασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε με το kodi αξίζει να ασχοληθώ? Γιατι είδα οτι έχει διαδικασία. Αξίζει, αλλά είναι λίγο πιο "δύσκολο" από το stremio. Είναι μέχρι να το χρησιμοποιήσεις και να το συνηθίσεις, βέβαια. Υπάρχουν και οδηγοί στο YouTube που δείχνουν βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις. Βάλε build από το GRECOTM.
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Αξίζει, αλλά είναι λίγο πιο "δύσκολο" από το stremio. Είναι μέχρι να το χρησιμοποιήσεις και να το συνηθίσεις, βέβαια. Υπάρχουν και οδηγοί στο YouTube που δείχνουν βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις. Βάλε build από το GRECOTM. σε τι θα έλεγες αξίζει? τι παραπάνω προσφέρει απο το stremio? Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε σε τι θα έλεγες αξίζει? τι παραπάνω προσφέρει απο το stremio? Ευχαριστώ! Δεν έχω πολυασχοληθεί με το kodi, να πω την αλήθεια. Μ' αρέσει καλύτερα το stremio, λόγω της απλότητάς του, για την ταχύτητά του, το ότι είναι ελαφρύ. Απ' ό,τι έχω ακούσει το kodi υπερτερεί στα πρόσθετα και στα features - γενικότερα για το customization. Εγώ δεν μπόρεσα να το χωνέψω, όμως. Δεν ένιωσα να μου λείπει και κάτι με το stremio... Για τις φορές που δεν μπορώ να δω αυτό που θέλω για τον xyz λόγο, πάω στην online λύση και είμαι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα