Pitoo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Αρχικά συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος topic απλά δεν έβρισκα που να ποστάρω το ερώτημα μου. Εχω ένα πλυντήριο που αγόρασα πριν 15 μέρες και τώρα μετακομίζω. Το πλυντήριο όταν ήρθε είχε από πίσω 4 πλαστικές βάσεις στήριξης του κάδου με 4 βίδες που τις αφαίρεσα αλλά τις κράτησα, πριν μπει στο φορτηγό θα πρέπει να τις βάλω ξανά στο πλυντήριο η υπάρχει κίνδυνος αφού έχει χρησιμοποιηθεί να βρουν αντίσταση κάπου μέσα και να χαλάσω κάτι ; Η απόσταση με το φορτηγό που θα κάνει ειναι μικρή γύρω στα 1500 μέτρα. Αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ καθώς ειναι ολοκαίνουριο δεν θέλω να το χαλάσω
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Edit,βλέπω οτι λενε να τις βάλεις πάλι οπότε σβήνω αυτό που έγραψα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Ukforthemoment
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Pitoo είπε Αρχικά συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος topic απλά δεν έβρισκα που να ποστάρω το ερώτημα μου. Εχω ένα πλυντήριο που αγόρασα πριν 15 μέρες και τώρα μετακομίζω. Το πλυντήριο όταν ήρθε είχε από πίσω 4 πλαστικές βάσεις στήριξης του κάδου με 4 βίδες που τις αφαίρεσα αλλά τις κράτησα, πριν μπει στο φορτηγό θα πρέπει να τις βάλω ξανά στο πλυντήριο η υπάρχει κίνδυνος αφού έχει χρησιμοποιηθεί να βρουν αντίσταση κάπου μέσα και να χαλάσω κάτι ; Η απόσταση με το φορτηγό που θα κάνει ειναι μικρή γύρω στα 1500 μέτρα. Αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ καθώς ειναι ολοκαίνουριο δεν θέλω να το χαλάσω Θα βάλεις τις βίδες κανονικά πάλι , γι'αυτο τον λόγο υπάρχουν , για safe μεταφορά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Oταν μεταφέρεται το πλυντήριο πρεπει οι βιδες ασφαλείας να ειναι στην θέση τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα