nekimilo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω πως μερικά καταστήματα ( και φυσικά καταστήματα ) πουλάνε το 15 pro Max? Εννοείται καινούργια σφραγισμένα….υπάρχει περίπτωση να την πατήσω ; Το πουλάνε αντί 1.499 στα 1300 περίπου…
VaggD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Λογικά είναι καταστήματα που τα βρήκες skrouzt ή bestprice. Συνήθως πρόκειται για παρεισαγωγή οπότε θα έχουν 1 έτος εγγύηση.
Ola150 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Παρήγγειλα από Κωτσόβολο το 15 pro max 256gb χτες και μου είπαν Τετάρτη θα το έχουν εκεί.
Tlykog Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλα είναι 1 έτος εγγύησης από την Apple. Απλά, βάσει νομοθεσίας, ο δεύτερος χρόνος δίνεται από το κατάστημα. Είναι υποχρεωτική η 2ετής εγγύηση σε χώρες της ΕΕ γι αυτό το είδους τα προϊόντα. Στη ερώτηση που έκανες: Μπορεί να την πατήσει κάποιος. Καλύτερα να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που υποστηρίζει το καλάθι του skroutz ή να το αγοράσεις από κατάστημα με πολλές κριτικές. Είναι παραεισαγωγές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κατάστημα κάνει απάτη. Απλά δεν το αγοράζει από τον επίσημο εισαγωγέα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Tlykog
Λύση kormos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nekimilo είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω πως μερικά καταστήματα ( και φυσικά καταστήματα ) πουλάνε το 15 pro Max? Εννοείται καινούργια σφραγισμένα….υπάρχει περίπτωση να την πατήσω ; Το πουλάνε αντί 1.499 στα 1300 περίπου… Η αγορά τέτοιων συσκευών συνίσταται από επίσημα καταστήματα ή Ελληνικές αλυσίδες ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων αν η συσκευή είναι από 2η ή 3η χώρα και δεν υποστηρίζει Sim αλλά να λειτουργεί μόνο με eSim ή να μην μπορεί να καλύψει τα 2 έτη εγγύησης το επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις της Ελλάδας, λόγο προέλευσης όταν θα το χρειαστείς... Τον τελευταίο λόγο βέβαια τον έχεις πάντα εσύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα