antirix024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, αυτές είναι οι οθόνες που με ενδιαφέρουν: - BenQ GW3290QT (skroutz link) - LG UltraFine Ergo 32UN880P-B (Skroutz link) Η βασική μου χρήση (δηλαδή 80% του χρόνου) θα είναι προγραμματισμός (development και μάλιστα back-end ούτε καν design) και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πολλά παράθυρα ανοιχτά στην οθόνη. Για αυτό η δεύτερη οθόνη έχει περισσότερα pixel. Το άλλο 20% θα είναι gaming (casual single-player only) και Office/Browsing κλπ. Η BenQ μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί το setup μου είναι λευκό και είναι φτιαγμένη για developing use, αλλά δεν τη βλέπω σε πολλά μαγαζιά και δεν την ξέρω καλά σαν εταιρεία (στη δουλειά είχαμε έναν projector που ήταν πολύ καλός, είναι το μόνο που θυμάμαι). Π.χ. τι αντιπροσωπεία έχει και πόσο καλή ποιότητα κατασκευής. Στο YT τα μόνα βίντεο με reviews είναι από ινδία. Σε αντίθεση με την LG που είναι εγνωσμένης αξίας και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα (έτσι νομίζω τουλάχιστον, μάλλον). Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η ASUS DUAL RTX 2060 EVO OC Εσείς τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα