0Fouskas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας έχω την μητρική tuf gaming z490 plus έπεσε το ρεύμα ο υπολογιστής ενώ δίνει ρεύμα δουλεύουν οι ραμ ανάβουν τα λαμπάκια μου βγάζει ένα φως στην μητρική στο VGA η κάρτα γραφικών δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες την αφαίρεσα . Έσβησε το λαμπάκι από την μητρική το VGA και άναψε ένα λαμπάκι που λεει BOOT Παιδιά είναι η λυπητερη; η κάρτα γραφικών μου ;
Λύση Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, 0Fouskas είπε Καλησπέρα σας έχω την μητρική tuf gaming z490 plus έπεσε το ρεύμα ο υπολογιστής ενώ δίνει ρεύμα δουλεύουν οι ραμ ανάβουν τα λαμπάκια μου βγάζει ένα φως στην μητρική στο VGA η κάρτα γραφικών δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες την αφαίρεσα . Έσβησε το λαμπάκι από την μητρική το VGA και άναψε ένα λαμπάκι που λεει BOOT Παιδιά είναι η λυπητερη; η κάρτα γραφικών μου ; Περίεργα μας τα λες , τα υπόλοιπα από τι αποτελούνται ;
TheLordOne Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Στα properties φαίνονται ενεργά όλα τα κομμάτια του hardware?
Zulualert Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, TheLordOne είπε Στα properties φαίνονται ενεργά όλα τα κομμάτια του hardware? Αφού δεν εκκινεί ο υπολογιστής πως θα το δει αυτό με μαγική σφαίρα?
Aris_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 On 25/11/2023 at 17:25, 0Fouskas said: Καλησπέρα σας έχω την μητρική tuf gaming z490 plus έπεσε το ρεύμα ο υπολογιστής ενώ δίνει ρεύμα δουλεύουν οι ραμ ανάβουν τα λαμπάκια μου βγάζει ένα φως στην μητρική στο VGA η κάρτα γραφικών δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες την αφαίρεσα . Έσβησε το λαμπάκι από την μητρική το VGA και άναψε ένα λαμπάκι που λεει BOOT Παιδιά είναι η λυπητερη; η κάρτα γραφικών μου ; δωσε ολη την συνθεση και βγαλε μπαταρια κλεισε διακοπτη τροφοδοτικου και αστο για λιγη ωρα μετα βαλε μπαταρια και δοκιμασε με μια μνημη και gpu 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα