Philippe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, -2000 είμαι, δηλαδή αυτά που έφαγε ο παλιός διαχειριστής. Τα άλλα 2000, τα χρωστούμενα, δεν προσμετρώνται στο έλλειμμα αφού θεωρητικά θα εισπραχθούν. Αναφορά σε κείμενο Και στις μαυρες δαπανες λοιπον, παιρνεις μια σελιδα χαρτι στην χειρότερη και γραφεις "εδωσα 50€ στον Τακη τον Σιδερά για να κολλήσει την σχάρα στην ράμπα" Έτσι είναι, αλλά αυτό το χαρτί του Τάκη δεν υπάρχει για όλα τα ποσά που λείπουν από το αποθεματικό, οπότε τα απλά μαθηματικά γίνονται πιο σύνθετα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Philippe
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολ.κια σε 10 χρόνια να χει ξοδέψει τόσα λίγα ?κ βαζατε κ πετρελαιο προηγ.χρονιες???!αν θες να τσακωθείς ότι σε κλέβει ξανασκέψου το.. Αν 2 ένοικοι δεν πλήρωσαν 10 χρόνια με πιο τρόπο θα γύρναγε λεφτά σε αποθεματικό ενώ δεν έκανε ποτέ αύξηση?δεν είστε επιχείρηση δεν έχετε έσοδα.. Μια ήταν η λύση αύξηση αποθεματικό μερικά ευρώ καπελο κάθε μηνα μέχρι να μαζευτούν μερικά χιλιάρικα γ αποθεματικό κ διαταγη πληρωμής σε αυτούς π χρωστανε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από kage
tzotzo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Έφαγε 500€ τον χρόνο; Είναι τύπος που θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία;
Philippe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, kage είπε Πολ.κια σε 10 χρόνια να χει ξοδέψει τόσα λίγα ?κ βαζατε κ πετρελαιο προηγ.χρονιες???!αν θες να τσακωθείς ότι σε κλέβει ξανασκέψου το.. Αν 2 ένοικοι δεν πλήρωσαν 10 χρόνια με πιο τρόπο θα γύρναγε λεφτά σε αποθεματικό ενώ δεν έκανε ποτέ αύξηση?δεν είστε επιχείρηση δεν έχετε έσοδα.. Μια ήταν η λύση αύξηση αποθεματικό μερικά ευρώ καπελο κάθε μηνα μέχρι να μαζευτούν μερικά χιλιάρικα γ αποθεματικό κ διαταγη πληρωμής σε αυτούς π χρωστανε Άλλο όμως τι έχει ξοδέψει η πολ/κία και άλλο το αποθεματικό που λέω εγώ. Η πολ/κία μπορεί να έχει ξοδέψει 50000€. Επίσης, οι δύο ένοικοι δεν σταμάτησαν εντελώς να πληρώνουν εδώ και 10 χρόνια. Όπως έγραψα και πιο πάνω, στην αρχή χρωστούσαν 3000€, τώρα χρωστάνε 2000€. Στο περίπου είναι τα νούμερα για την οικονομία της συζήτησης. Τώρα που παραδίδει υπάρχει τρύπα 2000€, τα οποία έχουν καταλήξει ξεκάθαρα στην τσέπη του. Απλά ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε. Μου φαίνεται καλά έκανα και άνοιξα το θέμα γιατί εάν η υπόθεση μπερδεύει εμάς εδώ, φαντάσου τι κάνει στους ηλικιωμένους της πολυκατοικίας μου. 10 λεπτά πριν, tzotzo είπε Έφαγε 500€ τον χρόνο; Είναι τύπος που θα έμπαινε σε τέτοια διαδικασία; Τα έφαγε χωρίς να το καταλάβει, απ' ό,τι φαίνεται, για αυτό και τα ποσά είναι μικρά (όχι 500€x10 τελικά, αλλά 2000€ συνολικά). Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Άβυσσος η ψυχή των διαχειριστών 😝
tzotzo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Φίλε μου αν δύο διαμερίσματα δεν πληρώνουν κοινόχρηστα για δέκα χρόνια, αν είναι 50 € τον μήνα τα κοινόχρηστα( νομίζω είναι ένα λογικό νούμερο, αν όχι μικρό) βγαίνει να μην πληρώνουν 1200€ τον χρόνο. Στα δέκα χρόνια χρωστάνε 12.000€ σε κοινόχρηστα. Αν πριν 10 χρόνια χρωστούσαν 3.000€, και 10 χρόνια μετά,ακόμα χρωστάνε 2.000€ τότε σημαίνει ότι έχουν πληρώσει σκάρτα έναν χρόνο κοινόχρηστα και τα υπόλοιπα έχουν πληρωθεί είτε από τους ενοίκους, είτε από το αποθεματικό, είτε από την τσέπη του διαχειριστή. Πριν λοιπόν μανουριασεις, γιατί είστε και γείτονες, καλό θα ήταν να το σκεφτείς πολλές φορές πριν ζητησεις τα ρέστα και τον κατηγορήσεις ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα, εφόσον ισχυρίζεσαι ότι δεν το έχει καταλάβει. Θα εκτεθεις έχουμε το εξής οξύμωρο, τον κατηγορείς από την μια ότι είναι κλέφτης, αλλά δεν το έκανε με δόλο και δεν το κατάλαβε από την άλλη. 1
Ducatista Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Φίλε και να τα έχει φάει τα χρήματα μόνο που ήταν διαχειριστής τόσα χρόνια χαλάλι του τα 2κ... 4
sphinxgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Σύντομα σύντομα ένα παράδειγμα. Στην πολυκατοικία μου είχαμε διαχειριστή 10 χρόνια. Τον είχαν βγάλει κλέφτη ότι έφαγε το αποθεματικο (1500€). Κάθισα και ασχολήθηκα κάμποσες ώρες να βγάλω άκρη. Ποιο ήταν το συμπέρασμα? Ότι δεν είχε φάει ούτε 1€. Επειδή πριν αναλάβει δεν ήξεραν τι να γράφουν στην παράδοση παραλαβή δεν ήταν ξεκάθαρο τι έδινε κ έπαιρνε ο καθένας. Και τελικά ποτέ δεν υπήρξε αποθεματικο στην άκρη. Το σύνολο όλων των χρημάτων της πολυκατοικίας ήταν πετρέλαιο κ λογαριασμοι. Κλέφτη τον έβγαλαν όμως. 4
andreaspA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σύντομα σύντομα ένα παράδειγμα. Στην πολυκατοικία μου είχαμε διαχειριστή 10 χρόνια. Τον είχαν βγάλει κλέφτη ότι έφαγε το αποθεματικο (1500€). Κάθισα και ασχολήθηκα κάμποσες ώρες να βγάλω άκρη. Ποιο ήταν το συμπέρασμα? Ότι δεν είχε φάει ούτε 1€. Επειδή πριν αναλάβει δεν ήξεραν τι να γράφουν στην παράδοση παραλαβή δεν ήταν ξεκάθαρο τι έδινε κ έπαιρνε ο καθένας. Και τελικά ποτέ δεν υπήρξε αποθεματικο στην άκρη. Το σύνολο όλων των χρημάτων της πολυκατοικίας ήταν πετρέλαιο κ λογαριασμοι. Κλέφτη τον έβγαλαν όμως. Συμβαινουν τετοια δυστυχώς επειδη βλεπω τους συνανθρωπους μου να έχουν αδυναμια να κρατησουν ενα τεφτέρι που μπορούσαν και κρατουσαν πριν 100 χρονια αγραμματοι ανθρωποι. 1
polaki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, Philippe said: Εγώ λοιπόν τι θα έκανα; Θα πλήρωνα μεν από το αποθεματικό, αλλά σε πρώτη ευκαιρία θα επέστρεφα το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό είναι το σωστό. Ποια θα ήταν αυτή η «πρώτη ευκαιρία» και από που θα τα έβρισκες για να τα επιστρέψεις αφού δε σε πληρώνουν οι μάγκες; Γιατί απ’την τσέπη σου σίγουρα δεν θα το έκανες (θέλω να πιστεύω). 2
StamTheMan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Philippe είπε αλλά σε πρώτη ευκαιρία θα επέστρεφα το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό Μαλλον ακομα δεν εχεις καταλαβει τι σου λενε. 2
Philippe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Εάν δεν γίνεται αντιληπτό από όλους εμάς εδώ, τότε τι να περιμένω από τους ηλικιωμένους στη συνέλευση. 3 ώρες πριν, polaki είπε Ποια θα ήταν αυτή η «πρώτη ευκαιρία» και από που θα τα έβρισκες για να τα επιστρέψεις αφού δε σε πληρώνουν οι μάγκες; Όταν σου λέω ότι του χρωστούσανε αρχικά 3 χιλιάρικα και μετά έγιναν 2, αυτό το χιλιάρικο έπρεπε να επιστραφεί στην τράπεζα. Σε κάθε στιγμή των δέκα χρόνων θα έπρεπε κεφάλαιο κίνησης + οφειλές + αποθεματικό + στάθμη πετρελαίου να είναι σταθερό. Εκτός εάν υπήρξαν έκτακτες δαπάνες οι οποίες καλύφθηκαν αποκλειστικά από το αποθεματικό. Γεγονός είναι πάντως ότι υπάρχουν ένα σωρό κακόπιστοι που βιάζονται να κατηγορήσουν τους διαχειριστές. Εγώ δεν είμαι τέτοιος όμως. Ίσα ίσα που θα του την χαρίσω, για τον κόπο που έκανε τόσα χρόνια. Αλλά όχι να βγάζει και γλώσσα.
SabotazNic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Philippe είπε Γεγονός είναι πάντως ότι υπάρχουν ένα σωρό κακόπιστοι που βιάζονται να κατηγορήσουν τους διαχειριστές. Εγώ δεν είμαι τέτοιος όμως. 21 ώρες πριν, Philippe είπε πριν τσακωθώ για τα καλά
Philippe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Όμως αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν ορισμένοι που τσακώνονται για να βρουν δικαιολογία να μην πληρώσουν κλπ. Ενώ εγώ θα είμαι δικαιολογημένος, εάν τελικά τσακωθώ.
Bitbit Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μόνο εγώ δε κατάλαβα τι συζητάμε και τι θέλει τελικά ο ts? 1 1
csontheline Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Πρόεδρε! Τι νέα από την Έδεσσα; Πως πάει η ομαδάρα μας; Θα ανέβει κατηγορία φέτος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα