dmamais7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα , Έχει κανείς Eon tv σε iPhone να μου πει αν μπορεί να βλέπει και ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί το κινητό ; Τόσα χρόνια το έκανα αλλα τώρα πια μόλις πάω να στείλω ένα μήνυμα ή να κάνω το οτιδήποτε η εφαρμογή κλείνει . Δεν μένει δηλαδή σαν παράθυρο έτσι ώστε να μπορώ να κάνω και αλλα πράγματα ταυτόχρονα .
ksessalonikios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 σε ipad δεν βλέπω να υπάρχει η δυνατότητα οποτε φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και σε ios
tierney Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Και εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω λυση, όπως υπάρχει στο cosmote tv app. Πραγματικά τελείως χαζό…
dmamais7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ε τότε μάλλον τον άλλαξαν από την eon . Γιατί παλιά δεν το είχε cosmote για κάποια στιγμή γινόταν και στους δυο και τώρα μόνο cosmote
dmamais7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Επίσης έχει βρει κανείς λύση γιατί η eon έχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση με το live ? Εμένα σχεδόν είναι ένα λεπτό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα