pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Μια (παλιά) φίλη μου έδωσε επιτέλους μέρος των χρημάτων που μου χρωστάει. Τα έβαλε όμως σε PayPal. Εγώ δεν μπορώ να τα μεταφέρω κατευθείαν σε κάρτα γιατί στην Ελλάδα αυτό δεν υποστηρίζεται... Το ερώτημα μου είναι, γνωρίζετε κάποιο παραθυράκι ώστε να μπορέσω να μεταφέρω τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ώστε να τα τραβήξω σήμερα? Είναι μεγάλη ανάγκη. Ή αν έχει κάποιος τράπεζα Πειραιώς, ή Alpha κατά προτίμηση και έχει την διάθεση να του τα στείλω για να μου στείλει το ποσό σε τράπεζα θα ήμουν πολύ ευγνώμων (αν γίνει αυτό θα κάνω πρώτη την αποστολή, για να μην υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης). Μιλάμε για 89€ και απλά είναι επείγον να τραβήξω τα μετρητά σήμερα για μια ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ 😊
takoulou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Μια (παλιά) φίλη μου έδωσε επιτέλους μέρος των χρημάτων που μου χρωστάει. Τα έβαλε όμως σε PayPal. Εγώ δεν μπορώ να τα μεταφέρω κατευθείαν σε κάρτα γιατί στην Ελλάδα αυτό δεν υποστηρίζεται... Το ερώτημα μου είναι, γνωρίζετε κάποιο παραθυράκι ώστε να μπορέσω να μεταφέρω τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ώστε να τα τραβήξω σήμερα? Είναι μεγάλη ανάγκη. Ή αν έχει κάποιος τράπεζα Πειραιώς, ή Alpha κατά προτίμηση και έχει την διάθεση να του τα στείλω για να μου στείλει το ποσό σε τράπεζα θα ήμουν πολύ ευγνώμων (αν γίνει αυτό θα κάνω πρώτη την αποστολή, για να μην υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης). Μιλάμε για 89€ και απλά είναι επείγον να τραβήξω τα μετρητά σήμερα για μια ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ 😊 Μάλλον αυτό που ζητάς είναι λίγο δύσκολο.. Δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή 1-2 μέρες ακόμα..
pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, takoulou είπε Μάλλον αυτό που ζητάς είναι λίγο δύσκολο.. Δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή 1-2 μέρες ακόμα.. Δυστυχώς όχι...είναι λίγο άμεση ανάγκη και για αυτό ψάχνω απεγνωσμένα λύση. Πρέπει κάπως να τα βγάλω σημερα
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Aν έχεις κινητό με NFC, μπορείς να συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου στο Google Pay ή το Samsung Pay. Aν έχεις κάποιον φίλο επαγγελματία, πληρώνεις στο POS και σου δίνει τα λεφτά σε μετρητά. Φυσικά θα πρέπει ο γνωστός σου να είναι διατεθημένος να μη κόψει απόδειξη λιανικής... γιατί αν κόψει απόδειξη θα φεσωθεί τον ΦΠΑ συν φόρο εισοδήματος.
pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Aν έχεις κινητό με NFC, μπορείς να συνδέσεις τον Paypal λογαριασμό σου στο Google Pay ή το Samsung Pay. Aν έχεις κάποιον φίλο επαγγελματία, πληρώνεις στο POS και σου δίνει τα λεφτά σε μετρητά. Φυσικά θα πρέπει ο γνωστός σου να είναι διατεθημένος να μη κόψει απόδειξη λιανικής... γιατί αν κόψει απόδειξη θα φεσωθεί τον ΦΠΑ συν φόρο εισοδήματος. Περίμενε γιατί μάλλον εδώ με σώζεις...μπορώ δηλαδή να πληρώνω ανέπαφα με Google pay μέσω της PayPal? Σαν να χρησιμοποιώ την κάρτα δηλαδή?
TitanX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Θες μετρητά αναγκαστικά; Αυτό που χρειάζεσαι δεν δέχεται πληρωμή μέσω PayPal?
pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, TitanX είπε Θες μετρητά αναγκαστικά; Αυτό που χρειάζεσαι δεν δέχεται πληρωμή μέσω PayPal? Όχι...μόνο κάρτα η μετρητά
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, pink_glitter said: Περίμενε γιατί μάλλον εδώ με σώζεις...μπορώ δηλαδή να πληρώνω ανέπαφα με Google pay μέσω της PayPal? Σαν να χρησιμοποιώ την κάρτα δηλαδή? Καταχωρείς το Paypal στο Google Pay. Στο POS κάνεις πληρωμή με το Google Pay ανέπαφα. Αν το Paypal είναι η μοναδική μέθοδος πληρωμής που έχεις καταχωρήσει, θα τραβήξει λεφτά από εκεί. Αν έχεις καταχωρημένες και κάρτες στο Google Pay, νομίζω σε ρωτάει η εφαρμογή κατά τη συναλλαγή ποια μέθοδο πληρωμής θες να επιλέξεις. Μόνο στη Wolt έχει χρησιμοποιήσει Google Pay μια-δυο φορές, δεν είμαι εξοικιωμένος.
pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Καταχωρείς το Paypal στο Google Pay. Στο POS κάνεις πληρωμή με το Google Pay ανέπαφα. Αν το Paypal είναι η μοναδική μέθοδος πληρωμής που έχεις καταχωρήσει, θα τραβήξει λεφτά από εκεί. Αν έχεις καταχωρημένες και κάρτες στο Google Pay, νομίζω σε ρωτάει η εφαρμογή κατά τη συναλλαγή ποια μέθοδο πληρωμής θες να επιλέξεις. Μόνο στη Wolt έχει χρησιμοποιήσει Google Pay μια-δυο φορές, δεν είμαι εξοικιωμένος. Για εδώ Ελλάδα μιλάμε, σωστά; Προσπαθώ να βάλω την PayPal ως τρόπο πληρωμής, αλλά μου βγάζει κατευθείαν να βάλω αριθμό κάρτας ☹️
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Καταχωρείς το Paypal στο Google Pay. Στο POS κάνεις πληρωμή με το Google Pay ανέπαφα. Αν το Paypal είναι η μοναδική μέθοδος πληρωμής που έχεις καταχωρήσει, θα τραβήξει λεφτά από εκεί. Αν έχεις καταχωρημένες και κάρτες στο Google Pay, νομίζω σε ρωτάει η εφαρμογή κατά τη συναλλαγή ποια μέθοδο πληρωμής θες να επιλέξεις. Μόνο στη Wolt έχει χρησιμοποιήσει Google Pay μια-δυο φορές, δεν είμαι εξοικιωμένος. Εχεις καταχωρήσει το ΡΡ στο google wallet?Γιατί δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει.Απο το ΡΡ δεν βλέπω να δίνει αριθμό κάρτας που να περαστεί στο wallet. Eκείνο που βλέπω να υπάρχει είναι να στείλεις μέσα απο το payments στο mobile wallet transfers Ελλάδα σε debit card (αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο τώρα για Ελλάδα),προχωράει πιο κάτω για να βάλεις αριθμό κάρτας αλλά δεν ξέρω αν περνάει τελικά.
ekrepali Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, pink_glitter said: Για εδώ Ελλάδα μιλάμε, σωστά; Προσπαθώ να βάλω την PayPal ως τρόπο πληρωμής, αλλά μου βγάζει κατευθείαν να βάλω αριθμό κάρτας ☹️ Eε μάλλον δε γίνεται τότε
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Για εδώ Ελλάδα μιλάμε, σωστά; Προσπαθώ να βάλω την PayPal ως τρόπο πληρωμής, αλλά μου βγάζει κατευθείαν να βάλω αριθμό κάρτας ☹️ Απο την εφαρμογή του ΡΡ για δοκίμασε send την επιλογή επάνω επάνω για send abroad to banks κλπ μετά επιλέγεις Ελλάδα ,βάζεις ποσό,και debit card deposit.Θα σου ζητήσει στοιχεία της κάρτας.Με αυτό τον τρόπο δεν μου έβγαλε πρόβλημα μέχρι την καταχώρηση της κάρτας Πες αν δούλεψε,στείλε ένα δοκιμαστικό ποσό ίσως. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Ukforthemoment
pink_glitter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μου λέει ότι ο αριθμός της κάρτας δεν ισχύει
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Μου λέει ότι ο αριθμός της κάρτας δεν ισχύει βαζεις κάρτα χρεωστική visa ή mastercard που λέει;Μπορείς να βρεις άλλη κάρτα να δοκιμάσεις;Δεν το προχώρησα παραπάνω για να επιβεβαιώσω ότι θα τα στείλει. Ισως να μην επιτρέπει να τα στείλεις στον εαυτό σου;Σε κάρτα με τα στοιχεία σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα