Psyber Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα και εύχομαι να είστε καλά. Χθες άλλαξα επεξεργαστή, έβαλα τον 14600k σε μητρική b660m ddr4 και μου βγάζει τα παρακάτω στο device manager. Το πάνω και το κάτω εξαφανίζονται μόλις αφαιρέσω το tp link bluetooth dongle (ub500), αλλά το μεσαίο παραμένει. Έχει κανείς κάποια ιδεά; Προσπάθησα να αναβαθμίσω chipset drivers χωρίσ αποτέλεσμα.
snbblp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Psyber said: Καλημέρα και εύχομαι να είστε καλά. Χθες άλλαξα επεξεργαστή, έβαλα τον 14600k σε μητρική b660m ddr4 και μου βγάζει τα παρακάτω στο device manager. Το πάνω και το κάτω εξαφανίζονται μόλις αφαιρέσω το tp link bluetooth dongle (ub500), αλλά το μεσαίο παραμένει. Έχει κανείς κάποια ιδεά; Προσπάθησα να αναβαθμίσω chipset drivers χωρίσ αποτέλεσμα. https://www.gigabyte.com/Motherboard/B660M-GAMING-DDR4-rev-10/support#support-dl-driver-chipset 1
Psyber Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση, τα έχω δοκιμάσει όλα.
Psyber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Να ενημερώσω ότι μετά από φορμάτ σε νέο ssd με καθαρή εγκατάσταση των windows 10, το πάνω και το κάτω σφάλμα εξαφανίστηκαν και παραμένει το PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller.
JPaxilleas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Εγκατέστησε το τελευταίο BIOS (F28b - Nov 09, 2023) (εδώ). Τρέξε τα Windows Updates. Δες εάν οι drivers για το PCI Data Acquisition and Signal Processing Controller εγκαταστάθηκαν σωστά. Εάν όχι, κάνε uninstall τους drivers - πήγαινε σε safe mode - και εγκατέστησε εκ νέου τους drivers από Intel της μητρικής σου. Ξεκίνα τα Windows ξανά και δες εάν λύθηκε το πρόβλημα. Εάν όχι και ως τελευταία λύση χρησιμοποίησε τους τελευταίους drivers από Intel. Της μητρικής σου είναι [10.1.19198.8339 και από το XML αρχείο: "INF Update Utility(600 Series)". Της Intel είναι 10.1.19444.8378 (εδώ) αλλά έλεγξέ το.
Psyber Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους. Το πρόβλημα λύθηκε αφού εγκατέστησα τον intel chipset driver για το λειτουργικό μου (windows 10). Το ίδιο είχα κάνει και πριν αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τώρα έπιασε. Ευχαριστώ όλους για το feedback. https://www.msi.com/Motherboard/MAG-B660M-MORTAR-DDR4/support#driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα