NicoleTsam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μπορώ να δω σβησμένα μηνύματα του αποστολέα στο viber?? Πριν λίγες ώρες μου στείλανε μήνυμα και σήμερα το πρωί που μπήκα να το δω το είχαν διαγράψει πριν το δω. Μπορώ να το επαναφέρω;;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Αν τα έχει διαγράψει ο άλλος μάλλον όχι.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Aν δεν πρόλαβες να το διαβάσεις ........έχασες.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, NicoleTsam είπε Μπορώ να δω σβησμένα μηνύματα του αποστολέα στο viber?? Πριν λίγες ώρες μου στείλανε μήνυμα και σήμερα το πρωί που μπήκα να το δω το είχαν διαγράψει πριν το δω. Μπορώ να το επαναφέρω;; Αν εχεις ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις στο viber μπορεις να πας στις ειδοποιήσεις του κινητού σου και να δεις την πρωτη μόνο γραμμή του κειμένου από αυτό που σου έγραψε
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Aν εχεις Samsung δοκιμασε να μπεις στα Settings και δες στο Notification History αν στο εχει κρατησει. Επισης το νημα μεταφερεται στο Mobile Software.
SabotazNic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Στις 25/11/2023 στις 5:15 ΜΜ, stormrain είπε Aν εχεις Samsung δοκιμασε να μπεις στα Settings και δες στο Notification History αν στο εχει κρατησει. Επισης το νημα μεταφερεται στο Mobile Software. Αυτο που υπαρχει? Γιατι το μονο που ξερω, και εχω κανει με ιστορικο 7 ημερων, ειναι το good lock/fine lock και το notistar
chios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αυτο που υπαρχει? Γιατι το μονο που ξερω, και εχω κανει με ιστορικο 7 ημερων, ειναι το good lock/fine lock και το notistar Είναι στις ειδοποιήσεις - συνθέτες ρυθμίσεις Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Κάνε οτι πρότειναν τα παιδιά. Εναλλακτικός τρόπος είναι να έχεις πρόσβαση στα logs της rakuten αλλά δεν νομίζω οτι είναι πολύ πιθανό αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα