tollisth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Από 1η Ιανουαρίου 2024 αλλάζουν τα τιμολόγια ρεύματος με χρωματισμούς Μπλε: σταθερό Πράσινο: ειδικό κοινό τιμολόγιο Κίτρινο: κυμαινόμενο Πορτοκαλί: δυναμικό Το παρόν θέμα αφορά την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον καθένα 1
hero_nikolas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ακομη προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν βρηκα ακρη , ισως ρισκαρω και παω στο κιτρινο σε ποιον παροχο ομως ?
Arkin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Όπου και να πάτε τα ίδια χάλια είναι. Οι εναλλακτικοι θα ανεβάσουν 90 100% θα βάλουν και τις ρήτρες και θα βγάλουν όσα σπασμένα έδωσαν τον τελευταίο χρόνο με τα και καλά δώρα. Η ΔΕΗ είναι ήδη πανάκριβη αλλά θα γίνει ακόμα λίγο ένα 30 40% μιας και θέλει να αγοράσει 2 3 εταιρείες ακόμα μετά τον κωτσοβολο οπότε βρήκε τα κορόιδα και αρμεγει. Γενικά όπου και να πας θα είναι κυριολεκτικά σα να σε κλέβουν οπότε δεν θέλει πολύ ψήρισμα. Οικονομία είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις ώστε να ρίξεις την κατανάλωση και τουλάχιστον να πληρώνεις μόνο 50 60% συγκριτικά με παλιότερα. 4
The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, hero_nikolas είπε Ακομη προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν βρηκα ακρη , ισως ρισκαρω και παω στο κιτρινο σε ποιον παροχο ομως ? Τα έχουμε πει 100 φορές. Δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές για τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει δυνατότητα κάνουμε προτάσεις για ένα φανταστικό τιμολόγιο που δεν υπάρχει σήμερα.
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, The_Judas είπε Τα έχουμε πει 100 φορές. Δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές για τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει δυνατότητα κάνουμε προτάσεις για ένα φανταστικό τιμολόγιο που δεν υπάρχει σήμερα. τα πράσινα λένε οτι θα είναι ακριβότερα πάντως , ίσως το κάνουν και επίτηδες και κρατήσει το καρτέλ vs ανταγανισμού Στις 25/11/2023 στις 7:54 ΠΜ, tollisth είπε Το παρόν θέμα αφορά την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον καθένα εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το καθένα 😁 2
tollisth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε τα πράσινα λένε οτι θα είναι ακριβότερα πάντως , ίσως το κάνουν και επίτηδες και κρατήσει το καρτέλ vs ανταγανισμού εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το καθένα 😁 Δυστυχώς και οι περισσότεροι ούτε καν το έχουν ακούσει,αν ισχύει ότι το πράσινο θα είναι το ακριβότερο αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι θα μεταφερθούν αυτόματα εκεί από ότι έχει υπόθει μέχρι στιγμής Οσπου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση θα γίνει χαμός
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, tollisth είπε Δυστυχώς και οι περισσότεροι ούτε καν το έχουν ακούσει,αν ισχύει ότι το πράσινο θα είναι το ακριβότερο αν δεν κάνω λάθος οι περισσότεροι θα μεταφερθούν αυτόματα εκεί από ότι έχει υπόθει μέχρι στιγμής Οσπου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση θα γίνει χαμός Ήδη ένας πάροχος που έβγαλε πράσινο έχει ακριβότερες τιμές απο ότι τα κίτρινα , θα δούμε για τους υπόλοιπους απο 1/12 και μετά 2
nvoros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Ποιος πάροχος έχει ανακοινώσει πράσινο τιμολόγιο;
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, nvoros είπε Ποιος πάροχος έχει ανακοινώσει πράσινο τιμολόγιο; όχι επίσημα , ειδοποίηση σε υφιστάμενους πελάτες https://www.heron.gr/media/ehymoroj/e-o-_eidiko-138a_basic_home.pdf για το αν συμφέρει ή όχι δεν είναι για το νήμα αυτό (αναλύεται στο νήμα με εναλλακτικούς) απλά στα πράσινα θα ξέρεις την τιμή 1η του μήνος για τον τρέχων μήνα στα κίτρινα βγαίνει με μέσο όρο της διάρκειας περιόδου του λογαριασμού 1
atypicalcoder Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Arkin είπε Όπου και να πάτε τα ίδια χάλια είναι. Οι εναλλακτικοι θα ανεβάσουν 90 100% θα βάλουν και τις ρήτρες και θα βγάλουν όσα σπασμένα έδωσαν τον τελευταίο χρόνο με τα και καλά δώρα. Η ΔΕΗ είναι ήδη πανάκριβη αλλά θα γίνει ακόμα λίγο ένα 30 40% μιας και θέλει να αγοράσει 2 3 εταιρείες ακόμα μετά τον κωτσοβολο οπότε βρήκε τα κορόιδα και αρμεγει. Γενικά όπου και να πας θα είναι κυριολεκτικά σα να σε κλέβουν οπότε δεν θέλει πολύ ψήρισμα. Οικονομία είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις ώστε να ρίξεις την κατανάλωση και τουλάχιστον να πληρώνεις μόνο 50 60% συγκριτικά με παλιότερα. Άρα γιατί να μείνω στον ίδιο? δεν βγάζει καθόλου νόημα αυτό... αν πας σε κάποιον άλλον τουλάχιστον έχεις μια ελπίδα για κάτι καλύτερο. Άσε που αν δεν πουλάγανε πιο φθηνά δεν θα επιβιώνανε αυτές οι εταιρίες... προσωπικά δεν βλέπω λόγο να μείνεις σε μια εταιρία εφόσον υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω.
nvoros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τώρα μου ήρθε κι εμένα, που είμαι στο Guarantee (Χαχαχ..εδώ γελάμε το 0,17 πάει στο 0,22). Δεν θα απαντήσω μέχρι να δω τι θα ανακοινώσουν στο πράσινο οι άλλοι πάροχοι. Πάντως μας βλέπω κάθε δίμηνο για αλλαγή παρόχου όπως το πάνε. Στο βαθμό που αυτό γίνεται ηλεκτρονικά (αίτηση)...δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνουμε προκειμένου να ζοριστεί η αγορά προς τα κάτω. Σε κάθε περίπτωση προβλέπω αυξήσεις από 1η Γενάρη. Ήδη με την ρήτρα αναπροσαρμογής (μηχανισμό διακύμανσης το λένε τώρα, πως λέμε θεσμοί και όχι τρόικα)και την τρέχουσα τιμή χονδρικής, θα φάμε καπέλο με το καλημέρα 0,07-0,1 €/kWh ανάλογα με τον πάροχο και την τιμή του 2023.
dimitris_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι από πριν της ρήτρες στον Ηron. Σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα και όλα αυτά με τα πράσινα κόκκινα ροζ και εγω δεν ξέρω τι που διαβάζω με έχουν μπερδέψει. Το θέμα που δεν αναφέρει στον μήνυμα είναι το μέχρι πότε έχουμε περιθώριο να απαντήσουμε? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από dimitris_p
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, dimitris_p είπε Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι από πριν της ρήτρες στον Ηron. Σήμερα έλαβα το παρακάτω μήνυμα και όλα αυτά με τα πράσινα κόκκινα ροζ και εγω δεν ξέρω τι που διαβάζω με έχουν μπερδέψει. Το θέμα που δεν αναφέρει στον μήνυμα είναι το μέχρι πότε έχουμε περιθώριο να απαντήσουμε? 31/12/23 1
dimitris_p Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Eυχαριστώ korakios για την απάντηση. Πάντως στο site δεν βλέπω να έχουν αναρτήσει ακόμα τα νεα χρωματιστά.
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimitris_p είπε Eυχαριστώ korakios για την απάντηση. Πάντως στο site δεν βλέπω να έχουν αναρτήσει ακόμα τα νεα χρωματιστά. απο 1/12 και μετα βασικά μέχρι 1/12 , άρα στη μπανανία 1/12 μπορεί και 2/12 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις