alan boy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα Θέλω περισσότερο ίντερνετ στο κινητό μου και Πέτυχα στο ινστα μια διαφήμιση που δίνει 1000 λεπτά ομιλία 1500 σε σταθερα και 43 GB με 17 ευρώ Μια από αυτές τις εταιρείες που προσφέρει αυτό το πρόγραμμα είναι η hustang ελληνικές ράδιουπηρεσίες και υπάρχουν και άλλες. Το ερώτημα μου είναι το έξης Υπάρχει κάποιος που να έχει συμβόλαιο σε κάποια από αυτές τις εταιρείες; Είναι ευχαριστημένος από σήμα εξυπηρέτηση κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δεν το προτείνω Η Vodafone δίνει πολύ καλές προσφορές στην κινητή με το κλασσικό κόλπο της φορητότητας ξέρω περίπτωση που έδωσαν 30 gb και απεριοριστα λεπτα και sms με 9€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή η Vodafone μου δίνει το όλα απεριόριστα με 19 ευρώ. Δευτέρα θα έρθει ο κουριερ. Δεν έχω σταθερό. Απλά σκέφτομαι ότι σε αυτές τις εταιρείες συνεργάτες με λίγο παζάρι μπορείς να πετύχεις τιμή 14-15 ευρώ Αν είναι ίδια η εξυπηρέτηση σε σήμα δε βρίσκω το λόγο να πάω στα 19 της "κανονικής" Vodafone Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από alan boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 On 24/11/2023 at 23:04, alan boy said: Αυτή τη στιγμή η Vodafone μου δίνει το όλα απεριόριστα με 19 ευρώ. Δευτέρα θα έρθει ο κουριερ. Δεν έχω σταθερό. Απλά σκέφτομαι ότι σε αυτές τις εταιρείες συνεργάτες με λίγο παζάρι μπορείς να πετύχεις τιμή 14-15 ευρώ Αν είναι ίδια η εξυπηρέτηση σε σήμα δε βρίσκω το λόγο να πάω στα 19 της "κανονικής" Vodafone Απλα το κακο με τους συνεργατες ειναι το οτι σου παραβιαζουν συχνα τα προσωπικα δεδομενα. Εμενα σε αντιστοιχη φάση σε άλλη εταιρεια μου στέλναν κάτι καρτες υγειας με το ονομα μου και έφτασα να κάνω καταγγελειες. Μακριά. επίσης δεν έχουν διαπραγματευτική δύναμη. Μόνο το ειδικών προσφορών μπορει να σου δωσει τέτοιες προσφορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2023 στις 11:04 ΜΜ, alan boy είπε Αυτή τη στιγμή η Vodafone μου δίνει το όλα απεριόριστα με 19 ευρώ. Δευτέρα θα έρθει ο κουριερ. Δεν έχω σταθερό. Απλά σκέφτομαι ότι σε αυτές τις εταιρείες συνεργάτες με λίγο παζάρι μπορείς να πετύχεις τιμή 14-15 ευρώ Αν είναι ίδια η εξυπηρέτηση σε σήμα δε βρίσκω το λόγο να πάω στα 19 της "κανονικής" Vodafone Καλημέρα. Από που πήρες τέτοια προσφορά? Γιατί εμένα για τρία νούμερα μου τα δίνουν με 84€. Βέβαια δεν έχω σταθερό vodafone, αν αυτό παίζει ρόλο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από prototypegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Eισαι ήδη στη Vodafone; Την τιμή αυτή θα την πάρεις μονο με φορητοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, alan boy είπε Eισαι ήδη στη Vodafone; Την τιμή αυτή θα την πάρεις μονο με φορητοτητα Όχι δεν είμαι, αυτό είναι το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου έκαναν λίγο το δύσκολο. Μου λέει να ρωτήσω και θα σας πάρω πάλι τηλέφωνο. Όντως σε 10 λεπτά με πήρε τηλέφωνο και μου λεει κατ εξαίρεση θα σας δώσουμε αυτή την τιμή. Αυτο έγινε πριν 1 εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ξέρεις κάποιο αριθμό που μπορώ να καλω για αυτές τις προσφορές εγώ έχω με 13.70 αλλά θέλω και για άλλο Μέλλος της οικογένειας αν είναι στείλε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα