Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 870 EVO 4 TB ...Amazon.fr....181.66 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που θέλω έναν 2ΤΒ και δεν εχουν βάλει τίποτα σε ssd. 
Μόνο m2..που και εγω δεν έχω χώρο για άλλο m2

Δημοσ.
21 hours ago, jmirko15 said:

Μία B550 Tomahawk έχω οπότε 2 NVMe (με περιορισμούς) οπότε ότι extra πάει SATA..

Οταν λες περιορισμους; Επειδη εχω παρομοια μητρικη ( B450 Max ).

21 hours ago, Arkin said:
  Hide contents

Ωχ φανταζομαι εχεις το θεμα με το κατεβασμα και κρατημα στα παντα? Το ειχα μεχρι πριν 5 6 χρονια οπου καπου εκει γεμισα με 15 σκληρους κοντα 50TB ολοι μαζι μιας και κρατουσα τα παντα ταινιες σειρες και απο τοτε με τις υπεργρηγορες ταχυτητες ιντερνετ απλα οτι θελω να δω το κατεβαζω η το streamarw απο καποια υπηρεσια και τελος. Καπως ετσι μου αρκουν 2TB που εχω στον υπολογιστη ο ενας παιχνιδια ο αλλος τα υπολοιπα. Η αποθηκευση σε οτιδηποτε αναλωσιμο ειναι ενα αρνητικο τουλαχιστον σημερα παλιοτερα λες εκανα 10 ωρες να κατεβασω κατι οποτε αξιζει να το αποθηκευσω σημερα ομως οχι. Τωρα καθομαι βλεπω σκληρους αξιας 1000+ ευρω δεν προκειται ποτε να τους ξανα δουλεψω δηλαδη.

Φιλε πλακα-πλακα ισχυει αυτο. Εκτος αν μιλαμε για τιποτα παλιες ταινιες που δυσκολα θα βρεις seeders στο μελλον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οταν λες περιορισμους; Επειδη εχω παρομοια μητρικη ( B450 Max ).

Φιλε πλακα-πλακα ισχυει αυτο. Εκτος αν μιλαμε για τιποτα παλιες ταινιες που δυσκολα θα βρεις seeders στο μελλον.

Spoiler

Καποιες μητρικες οταν δουλευουν και οι 2 nvme κοβουν καποια lanes απο τα sata και δουλευουν σε μικροτερες ταχυτητες. Θα το γραφει στο manual της μητρικης σου εφοσον συμβαινει κατι τετοιο. Και παλιες να ειναι οι ταινιες βγαινουν καθε τοσο νεα rips η remastered 4Κ κτλ οποτε παλι τις βρισκουμε. Πχ το The Abyss εχει απλετα releases και τωρα βγαινει το επισημο 4Κ BR οποτε θα βγουν αλλα 10-20 rips μολις κυκλοφορησει. Και μην ξεχναμε οτι σε λιγα χρονια θα εχουμε 8Κ master οποτε εκει που πχ κρατησες τον αρχοντας η το matrix στα 150gb η ταινια βγαινει το 8Κ και σε παει στα 300-400gb η ταινια οποτε παλι απο την αρχη. Για τις πιο αγνωστες ταινιες τα κρυφα διαμαντια που λεω αξιζει το κρατημα τους για τα πιο μεγαλα blockbusters βγαινουν καθε τοσο νεα rips. 

Δημοσ.
28 minutes ago, Arkin said:
  Hide contents

Καποιες μητρικες οταν δουλευουν και οι 2 nvme κοβουν καποια lanes απο τα sata και δουλευουν σε μικροτερες ταχυτητες. Θα το γραφει στο manual της μητρικης σου εφοσον συμβαινει κατι τετοιο. Και παλιες να ειναι οι ταινιες βγαινουν καθε τοσο νεα rips η remastered 4Κ κτλ οποτε παλι τις βρισκουμε. Πχ το The Abyss εχει απλετα releases και τωρα βγαινει το επισημο 4Κ BR οποτε θα βγουν αλλα 10-20 rips μολις κυκλοφορησει. Και μην ξεχναμε οτι σε λιγα χρονια θα εχουμε 8Κ master οποτε εκει που πχ κρατησες τον αρχοντας η το matrix στα 150gb η ταινια βγαινει το 8Κ και σε παει στα 300-400gb η ταινια οποτε παλι απο την αρχη. Για τις πιο αγνωστες ταινιες τα κρυφα διαμαντια που λεω αξιζει το κρατημα τους για τα πιο μεγαλα blockbusters βγαινουν καθε τοσο νεα rips. 

Λιγο off-topic, αλλα μεχρι ποσα "K" μπορουν να φτασουν οι ταινιες που εχουν κυκλοφορησει εδω και χρονια; Ποια ειναι η αναλυση στο πρωτοτυπο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Witcher1st είπε

Λιγο off-topic, αλλα μεχρι ποσα "K" μπορουν να φτασουν οι ταινιες που εχουν κυκλοφορησει εδω και χρονια; Ποια ειναι η αναλυση στο πρωτοτυπο;

Εφοσον υπαρχει το ατοφιο νομιζω απεριοριστα οσο θελουν βγαζουν. Αρκει να υπαρχει το φιλμ. Θελουν δουλιτσα εννοειται ολα αυτα. Ηδη με 4Κ παντως μετραμε γενια μαλλια η ευκρινεια ειναι απιστευτη συγκριτικα με 1080p. Το 8Κ ισως αργησει αρκετα να εδραιωθει μετα το 2030. 

Δημοσ.
27 minutes ago, Arkin said:

Εφοσον υπαρχει το ατοφιο νομιζω απεριοριστα οσο θελουν βγαζουν. Αρκει να υπαρχει το φιλμ. Θελουν δουλιτσα εννοειται ολα αυτα. Ηδη με 4Κ παντως μετραμε γενια μαλλια η ευκρινεια ειναι απιστευτη συγκριτικα με 1080p. Το 8Κ ισως αργησει αρκετα να εδραιωθει μετα το 2030. 

Spoiler

Λίγες είναι real 4k και όχι upscales..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Spoiler

Θα αργήσει πολύ το 8k να γίνει mainstream, 5 χρόνια τουλάχιστον και αν.

Πολλές ταινίες που γυρίζονται ψηφιακά τώρα είναι σε 8k το πρωτότυπο.

Στα φίλμς εξαρτάται, μόνο τα IMAX έχουν νόημα να σαρωθούν σε 8k ή παραπάνω

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το αρχικό φιλμ έχει κρυστάλλους ή "κόκκους", οπότε όχι, δεν είναι απεριόριστα τα "Κ"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...