Προς το περιεχόμενο

Samsung SSD 870 EVO 4 TB ...Amazon.fr....181.66 ευρω

lpat2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung SSD 870 EVO MZ-77E4T0B/EU | High speed 2.5'' internal SSD drive, 4 TB

https://www.amazon.fr/gp/product/B08PC5ZC73/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Γαλλικο αμαζον πριν λιγο προσφορα με τελικη τιμη στην Ελλαδα 181.66 ευρω....

https://www.skroutz.gr/s/27286841/Samsung-870-Evo-SSD-4TB-2-5-SATA-III-MZ-77E4T0B-EU.html...277 ευρώ ειναι στο skroutz ή φτηνοτερη τιμη

Επεξ/σία από lpat2001
  • Like 6
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Samsung SSD 870 EVO 4 TB ...Amazon.fr....181.66 ευρω

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Τον τίμησα μιας και ήθελα SSD. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως θα βάλω αυτόν αντί για τον SSD 500GB που έχω τώρα για τα Windows; 

1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Τον τίμησα μιας και ήθελα SSD. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πως θα βάλω αυτόν αντί για τον SSD 500GB που έχω τώρα για τα Windows; 

Με το Samung Magician θα γίνουν όλα εύκολα. Migration θα επιλέξεις, σαν πηγή θα ορίσεις τον παλιό ssd και τον 4tb σαν κατάληξη.

• Like 1
  • Thanks 1

Γιατι sata ssd τελος 2023 και οχι 10 φορες πιο γρηγορο nvme με 12 ευρω παραπανω. Μου φαινεται παραλογη η τιμη συγκριτικα δηλαδη περα απο την ευκολια συνδεσης του nvme. Ο ενας 7000mb ο αλλος 560mb στις ταχυτητες. 

Screenshot_2.png

• Like 3

3 minutes ago, Arkin said:

Γιατι sata ssd τελος 2023 και οχι 10 φορες πιο γρηγορο nvme με 12 ευρω παραπανω. Μου φαινεται παραλογη η τιμη συγκριτικα δηλαδη περα απο την ευκολια συνδεσης του nvme. Ο ενας 7000mb ο αλλος 560mb στις ταχυτητες. 

Screenshot_2.png

Γιατί έχουμε fullάρει με τους NVMe ρε συ :P

Μόλις τώρα, jmirko15 είπε

Γιατί έχουμε fullάρει με τους NVMe ρε συ :P

Οντως? Βλεπω κατι μητρικες με 4-5 nvme υποδοχες μια τετοια χαλβαδιαζω εχω ηδη 2 nvme και εναν sata 6ετιας θελω να τον στειλω και να βαλω κανα 2 ακομα nvme. Ουτε καλωδια ουτε τιποτα τρελη ευκολια και ταχυτητες πολυ πανω απο τους απλους sata. 

10 minutes ago, Arkin said:

Οντως? Βλεπω κατι μητρικες με 4-5 nvme υποδοχες μια τετοια χαλβαδιαζω εχω ηδη 2 nvme και εναν sata 6ετιας θελω να τον στειλω και να βαλω κανα 2 ακομα nvme. Ουτε καλωδια ουτε τιποτα τρελη ευκολια και ταχυτητες πολυ πανω απο τους απλους sata. 

Μία B550 Tomahawk έχω οπότε 2 NVMe (με περιορισμούς) οπότε ότι extra πάει SATA..

2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Μία B550 Tomahawk έχω οπότε 2 NVMe (με περιορισμούς) οπότε ότι extra πάει SATA..

Πουλας και τους 2 nvme και τσιμπας 2 απο 4TB και εισαι αψογος. 8tb νομιζω φτανουν για οικιακη χρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Arkin said:

Πουλας και τους 2 nvme και τσιμπας 2 απο 4TB και εισαι αψογος. 8tb νομιζω φτανουν για οικιακη χρηση.

Spoiler

Δεν βρήκα HDDs που ήθελα οπότε ξέσπασα στους SSD φέτος χαχα. Έχω 2x 970 EVO 1TB και ήδη πήρα έναν sn850x 4TB + 990 PRO 4TB + 2x 870 EVO 4TB. Πιστεύω θα είμαι καλά για λίγο καιρό :D

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 1

2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν βρήκα HDDs που ήθελα οπότε ξέσπασα στους SSD φέτος χαχα. Έχω 2x 970 EVO 1TB και ήδη πήρα έναν sn850x 4TB + 990 PRO 4TB + 2x 870 EVO 4TB. Πιστεύω θα είμαι καλά για λίγο καιρό :D

Spoiler

Ωχ φανταζομαι εχεις το θεμα με το κατεβασμα και κρατημα στα παντα? Το ειχα μεχρι πριν 5 6 χρονια οπου καπου εκει γεμισα με 15 σκληρους κοντα 50TB ολοι μαζι μιας και κρατουσα τα παντα ταινιες σειρες και απο τοτε με τις υπεργρηγορες ταχυτητες ιντερνετ απλα οτι θελω να δω το κατεβαζω η το streamarw απο καποια υπηρεσια και τελος. Καπως ετσι μου αρκουν 2TB που εχω στον υπολογιστη ο ενας παιχνιδια ο αλλος τα υπολοιπα. Η αποθηκευση σε οτιδηποτε αναλωσιμο ειναι ενα αρνητικο τουλαχιστον σημερα παλιοτερα λες εκανα 10 ωρες να κατεβασω κατι οποτε αξιζει να το αποθηκευσω σημερα ομως οχι. Τωρα καθομαι βλεπω σκληρους αξιας 1000+ ευρω δεν προκειται ποτε να τους ξανα δουλεψω δηλαδη.

Υπαρχουν χρησεις που θελουν αποκλειστικα sata και οχι nvme, ενα παραδειγμα, αλλαγη εσωτερικου δισκου στα xbox one, αναβαθμιση που απογειωνει τα παλια μηχανακια και με αυτην την χωρητικοτητα ειναι λουκουμι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...