Tablet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει φίλτρα και labels ωστε συγκεκριμενα mail να πηγαινουν σε αντιστοιχους φακέλους. Αλλα κανενας δεν δουλει. Εχω σπασει το κεφαλι μου να δω τι παιζει αλλα έρχονται τα mail και παραμένει στο inbox Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αυτό το bug;
kormos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tablet είπε Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει φίλτρα και labels ωστε συγκεκριμενα mail να πηγαινουν σε αντιστοιχους φακέλους. Αλλα κανενας δεν δουλει. Εχω σπασει το κεφαλι μου να δω τι παιζει αλλα έρχονται τα mail και παραμένει στο inbox Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αυτό το bug; Δεν είναι bug. Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στα φίλτρα. Αμέτρητα φίλτρα έχω ορίσει στο δικό μου
Tablet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αρχικά πάω label και κάνω νέους φακέλους. Μετά πάω filters βαζω νέο βαζω email και το label που θέλω και αυτό είναι. ΕΙναι πολύ straight forward για να κάνω λάθος.
ioankav Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Εάν μένει στα εισερχόμενα, ενώ μπαίνει η σωστή ετικέτα, μάλλον δεν έχεις βάλει το πρώτο κριτήριο: Παράλειψη εισερχομένων (Αρχειοθέτηση)
Tablet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 το έβαλα και αυτό σε μια περίπτωση είναι ταυτόχρονα και στα inbox και στο φάκελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα