Προς το περιεχόμενο

Σκούπα Ρομπότ 5 σε 1 Cecotec Conga 999 Origin X-Treme @Shopflix μόνο 99,90€

Geokara08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Δεν είμαι και πολύ σχετικός αλλά θεωρώ πως η συγκεκριμένη είναι vfm και είναι η καλύτερη που έχω βρει σε σκούπα ρομπότ κάτω απο 100€

https://shopflix.gr/spiti-kipos/oikiakes-syskeyes/syskeyes-katharismoy/skoypes-robot/skoypa-rompot-5-se-1-cecotec-conga-999-origin-xtreme-cec05866-14028592/

Επεξ/σία από Geokara08
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Geokara08 είπε

η συγκεκριμένη είναι vfm και είναι η καλύτερη που έχω βρε σε σκούπα ρομπότ κάτω απο 100€

Αυτό πάντως δεν την κάνει απαραίτητα "προσφορά".

αν και άσχετη κατηγορία, αλλά για την οικονομία της συζήτησης, ΜΗΝ πάρετε σκούπα χωρίς laser (χαρτογράφηση) γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας όσα και αν είναι. στην αρχή θα σας ενθουσιάσει ότι κάτι κινείται στο χώρο αλλά στην πορεία θα μείνει παραγκωνισμένη να σκονίζεται. καλύτερα  πάρτε την πιο φθηνή με laser και όχι μόνο με αισθητήρα. 

• Like 6

50 λεπτά πριν, liospi είπε

αν και άσχετη κατηγορία, αλλά για την οικονομία της συζήτησης, ΜΗΝ πάρετε σκούπα χωρίς laser (χαρτογράφηση) γιατί θα κλαίτε τα λεφτά σας όσα και αν είναι. στην αρχή θα σας ενθουσιάσει ότι κάτι κινείται στο χώρο αλλά στην πορεία θα μείνει παραγκωνισμένη να σκονίζεται. καλύτερα  πάρτε την πιο φθηνή με laser και όχι μόνο με αισθητήρα. 

Και κάδο συλλογής των απορριμμάτων. Πολύ σημαντικό. Αδειάζεις κάθε μήνα αντί για κάθε μέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...