noobogadgetakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους..έχω το εξής θέμα..έχω ένα υπολογιστή σενδεδεμενο στο ίντερνετ στην αποθήκη της εταιρίας που δουλεύω.υπαρχουν άλλοι 4 υπολογιστές επάνω στα γραφεία.σημερα ο προϊστάμενος μου άνοιξε ένα λινκ από μια διαφημιστική εταιρεία που συνεργαζόμαστε και μόλις πήγε να μπει στο σάιτ και καλά να κάνει και εγγραφή κτλ κτλ της έβγαλε το όνομα μου και το επίθετο μου μαζί με το email mou στην φόρμα που βγάζει για να κάνεις εγγραφή..ρε παιδιά πως γίνεται αυτό..;;υπάρχει τέτοια περίπτωση να μπορεί να βγάζει τα στοιχεία μου χωρίς να έχω καταχωρήσει ποτέ τίποτα στον υπολογιστή της;;;υπάρχει περίπτωση ο υπολογιστής που δουλεύω στην αποθήκη να είναι στο ίδιο προφίλ ή λογαριασμό όταν μπαίνω στα περιβάλλον windows??τι μπορεί να είναι αυτό;;; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από noobogadgetakias
1ns0mn1a Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Σύνδεση και συγχρονισμός , Φυλλομετρητής ? είσοδο στα windows (login me email ?)
noobogadgetakias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βασικά με5ψηφιο κωδικό κάνω είσοδο στα windows.βεβαια να σου πω την αλήθεια μια φορά πάτησα στο κενό της αναζήτησης για βρω κάτι και μου έβγαλε ένα αρχείο excel που εγω δεν είχα φτιάξει ή ανοίξει ποτέ.αυτος ο υπολογιστής πριν κατέβει στην αποθήκη σε εμένα ήταν δικό της έμαθα.πηρε καινούριο και το έφερε σε εμένα αυτό.παιζει κανένα ρόλο αυτό;;;να είναι συνδεδεμένη και στα στους δύο υπολογιστές ταυτόχρονα με κάποιο λογαριασμό και όταν εγώ ας πούμε μπορεί να έκανα είσοδο σε κάποιο σάιτ να της φαίνεται και εκείνης στο δικό της πλέον τα στοιχεία αυτά;;όνομα επίθετο και εμαιλ; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από noobogadgetakias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα