Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tarantules είπε

Όταν δεν πατάνε το πόδι τους στα μαγαζιά οι καταναλωτές με αποτέλεσμα οι έμποροι να τρώνε το όποιο στοκ στη μάπα τους , την επόμενη φορά θα το σκεφτούν διπλά και τρίδιπλα για τις τιμές που θα βάλουν.Ξέρω φίλο που είναι κολητός με έμπορο , και βγάζει τις νέες παραλαβές ρούχων λίγο πριν τις εκπτώσεις , τις πάει στην υπόγα και φέρνει πάνω οτι παλιομοδίτικο στοκ του έχει ξεμείνει , κάνει και μια "έκπτωση" και όσοι βρίσκουν νούμερο το παίρνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.Και όταν τον ρωτάς γιατί δεν βάζει τις καινούριες παραλαβές σε προσφορά σου λέει βλάκας δεν είμαι.Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και ξεστοκάρω τη σαβούρα που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια.Για να μην πάταγε κανένας στο μαγαζί του και να μην είχε να πληρώσει το ρεύμα του και θα σου έλεγα εγώ τι θα έκανε.

Και τι θα πάθεις αν φορέσεις μπλούζα ή παντελόνι περσινής σεζόν;

Θα σου κοπεί η προξενιά;

Αν θέλεις νέας σεζόν πλήρωσε τα στην κανονική τους τιμή…

• Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, andreas1gr said:

Και τι θα πάθεις αν φορέσεις μπλούζα ή παντελόνι περσινής σεζόν;

Θα σου κοπεί η προξενιά;

Αν θέλεις νέας σεζόν πλήρωσε τα στην κανονική τους τιμή…

Εγώ προσωπικά παίρνω καλή έκπτωση στα τρέχοντα μοντέλα.Εσύ πλήρωσέ το βαπορίσιο.

Δημοσ.

Σε αρκετά κλιματιστικά έπεσαν πραγματικά οι τιμές χωρίς να έχει γίνει αύξηση αρχικών τιμών τις προηγούμενες μέρες. Μετά το "αλλάζω συσκευή" είχε πέσει πολύ η κίνηση στο συγκεκριμένο είδος, και προσπάθησαν να διώξουν κομμάτια ώστε το καλοκαίρι να φέρουν τα καινούργια μοντέλα. Αυτοί που αγόρασαν με το "αλλάζω συσκευή" πλήρωσαν παραπάνω, ακόμα και με το voucher.

Από bookmarks που είχα στο skroutz υπήρξε σημαντική πτώση σε προϊόντα που δεν το περίμενα (πχ τηγάνια λόγω αυξημένου κόστους μετάλλων)... οπότε έκανα 2 αγορές για εφεδρεία χωρίς να τις έχω προγραμματίσει.

Επίσης αρκετά καταστήματα εκτός skroutz έβαλαν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες ανεξαρτήτου ύψους... κάποια τα είδα τυχαία, κάποια έστειλαν newsletters και SMS κατά παράβαση του GDRP. Κι εκεί έκανα 2 μικροαγορές.

Όλα κι όλα έδωσα 50 ευρώ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tarantules είπε

Εγώ προσωπικά παίρνω καλή έκπτωση στα τρέχοντα μοντέλα.Εσύ πλήρωσέ το βαπορίσιο.

Αντε μωρε με τους φτωχους που φορανε μια κολεξιον πισω ελεος πια

Δημοσ.

Το εκνευριστικο στην ελληνικη bf ειναι που βαζουν ενα ολόκληρο μαγαζι -15% ενω ολο το χρονο ειναι το μισό μαγαζι -15%. Στην ταμπελα ομως γραφει εως 70% γιατι υπαρχει ενα πιρούνι που οντως ειναι -70%. Ουαο φοβερο, κατσε να ψαξω 537 κωδικους να δω αν υπαρχει πραγματικά καμια καλη προσφορά. 

Η ελληνικη bf ειναι πανέξυπνη μιας και ο Έλληνας καταναλωτης ειναι αφελης και πιστευει βλεποντας το ταμπελακι οτι οντως ψωνίζει φθηνά. Κανουν μεγαλο τζιρο οποτε θα συνεχισει ετσι.

Ειναι χρήσιμη για να πάρεις διαφορα πράγματα που θες σε νορμαλ τιμη. Οχι χαμηλη, απλα κοντα στην ιστορικα καλύτερη. Ε εχει και 5 καλες προσφορες αμα ψαξεις παρα πολυ.

Δημοσ.
3 minutes ago, flexpick said:

Αντε μωρε με τους φτωχους που φορανε μια κολεξιον πισω ελεος πια

Ναι είδες εκεί; Ενοχλούνται κάποιοι όταν τους λες οτι παίρνεις κάτι σε καλή τιμή.Ξύδι

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tarantules είπε

Ναι είδες εκεί; Ενοχλούνται κάποιοι όταν τους λες οτι παίρνεις κάτι σε καλή τιμή.Ξύδι

Οταν τους το λες σε θεμα για την bf, που εξ ορισμου σημαινει ξεστοκαρισμα, εχουν δικιο.

Δημοσ.
1 minute ago, flexpick said:

Οταν τους το λες σε θεμα για την bf, που εξ ορισμου σημαινει ξεστοκαρισμα, εχουν δικιο.

Το ξεστοκάρισμα δεν σημαίνει απαραίτητα παλιό προϊόν και όχι τρέχον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Ε τότε γιατί κλαίγεσαι...;

Από συνήθεια...;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Το ξεστοκάρισμα δεν σημαίνει απαραίτητα παλιό προϊόν και όχι τρέχον.

Το πλανο της bf ειναι οτι και καλα ξεστοκαρουν παλιο για να γεμισουν νεο.

Δημοσ.
Just now, andreas1gr said:

Ε τότε γιατί κλαίγεσαι...;

Από συνήθεια...;

Που είδες οτι κλαίγομαι; Το να λες για καταναλωτική συνείδηση είναι κλάψα; Μπερδεμένα τα έχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Το εκνευριστικο στην ελληνικη bf ειναι που βαζουν ενα ολόκληρο μαγαζι -15% ενω ολο το χρονο ειναι το μισό μαγαζι -15%. Στην ταμπελα ομως γραφει εως 70% γιατι υπαρχει ενα πιρούνι που οντως ειναι -70%. Ουαο φοβερο, κατσε να ψαξω 537 κωδικους να δω αν υπαρχει πραγματικά καμια καλη προσφορά. 

Η ελληνικη bf ειναι πανέξυπνη μιας και ο Έλληνας καταναλωτης ειναι αφελης και πιστευει βλεποντας το ταμπελακι οτι οντως ψωνίζει φθηνά. Κανουν μεγαλο τζιρο οποτε θα συνεχισει ετσι.

Ειναι χρήσιμη για να πάρεις διαφορα πράγματα που θες σε νορμαλ τιμη. Οχι χαμηλη, απλα κοντα στην ιστορικα καλύτερη. Ε εχει και 5 καλες προσφορες αμα ψαξεις παρα πολυ.

Αυτο ακριβως

Απο τις καλυτερες bf των τελευταιων χρονων αλλα ναι θελει χρονο για ψαξιμο.

Ψαχνοντας στους μεγαλους για μιση ωρα ναι δε θα βρεις τιποτα.

Το συνηθισμενο λιανεμποριο ειναι ολο το χρονο 10-20% πανω.

Επεξ/σία από flexpick
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Που είδες οτι κλαίγομαι; Το να λες για καταναλωτική συνείδηση είναι κλάψα; Μπερδεμένα τα έχεις

Είσαι εσύ ένας... 

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι μια χαρά προσφορές έχουμε για τα δεδομένα μας , σε άλλες κατηγορίες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Ειδικά αν συγκρίνουμε με ευρωπαϊκές τιμές, πράγμα εύκολο να γίνει πχ βλέποντας τα αντίστοιχα Amazon. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε το μεγαλύτερο ΦΠΑ επίσης.

Όσον αφορά τα τεχνολογικά προϊόντα, πράγματι οι κοινές προσφορές προμηθευτών σε όλες τις αλυσίδες έβγαζαν ματι, αλλά από την άλλη ο Έλληνας αγόρασε έτσι προϊόντα κοντά στην καλύτερη τιμή παγκοσμίως ( πχ το μόνιτορ HP omen 27q παίζει Αμερική στα sales 180 δολλαρια όπως και εδώ αντιστοιχα φέτος). Πέρα από αυτό, η ευρωπαϊκή αγορά σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ό,τι θέλεις από όπου θελεις οπότε ο υποψιασμένος που συγκρινει τιμές ούτε θύμα πέφτει ούτε λόγο να γκρινιάζει έχει.

Επίσης δε θεωρώ θύματα τον κόσμο που πάει όντως βόλτα στα μαγαζιά και παίρνει ότι χρειάζεται. Έχει σώσει ώρες από τη ζωή του αποφεύγοντας να κάνει εκτεταμένη έρευνα αγοράς, κανει τη βόλτα του, βλέπει κόσμο και αγοράζει αυτό που ήθελε ούτως η άλλως και πιθανά με μια μικρή έκπτωση.

Τέλος , εγώ προσωπικα με την προσφορά 2+1 του Κώτσου αγόρασα με καλύτερες τιμές όχι απλα από τις χαμηλότερες του Σκρουτζ, αλλά παγκοσμίως, οπότε δεν μπορώ να έχω παράπονο.

Δημοσ.

ρε παιδια ειναι και θεμα μεγεθους αγορας ... πας σ'ενα τυχαιο walmart και εχει 500 65ρες τηλεορασεις προσφορα 50% κατω σε παλετες μεσα στο καταστημα. Βαλε αυτο επι χιλιαδες καταστηματα. Ετσι βγαινει η προσφορα. Η Walmart αγορασε τεραστια ποσοτητα απο τηλεορασεις, πηρε υπερ-προνομιακη τιμη και τις εβγαλε για πουλημα.

Τι σκ@τα προνομιακη τιμη να παρει ο Κωτσος και το publc πουλωντας 50-60 τηλεορασεις?

Στην Ελλαδα λογω πολυ μικρης αγορας οι προσφορες ειναι απο τους προμηθευτες και μετακυλυωνται στις αλυσιδες. Βγαζει η Sony μια προσφορα, και την πουλαει εκτος απο το Sony Center ο Κωτσος, το public και το πλαισιο. Αυτη ειναι η ελληνικη αγορα.

Περα αυτων, και φετος αναλογα με το ποσο εψαχνες υπηρχαν καλα ντιλ. Τωρα αν τα προλαβαινες τα ντιλ στα φυσικα καταστηματα, αμφιβαλω. Καποια βγαινανε 9 το βραδυ με email και ειχε εξανληθει το στοκ πριν τις 11.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...