Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι λέει ο τίτλος. Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον; 

Εψαχνα για laptop. Νομίζω ότι είδα ήταν αρκετά απογοητευτικό με εξαίρεση κάποιες προσφορές από DELL.

Στο φόρουμ των προσφορών, δεν είδα κάτι συγκλονιστικό.

Παράκληση, να μη γίνει τόπικ προσφορών. Υπάρχει άλλο υπο-forum για αυτό.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή να γίνει τόπικ μίρλας;

Οχι απαραίτητα. Ηθελα ένα DELL XPS 13άρι τούμπανο, 50% έκπτωση με τελική 1500. Το σκέφτηκα διπλά (γιατί χρειάζομαι GPU) και το έχασα.

Αλλά σκρουτζ πχ δε βρήκα τίποτα.

Και κάποτε μπορούσες να φιλτράρεις προσφορές (με % έκπτωσης). Τώρα τίποτα.

Δημοσ.

Γενικώς φέτος πολύ λίγα πράγματα. Υπήρχαν προσφορές, αλλά του στυλ, πάρε 3 πλήρωσε 2, όχι καλές εκπτώσεις. Φταίει και η νομοθεσία που έχει αλλάξει, για τις τιμές.

Ακόμα και το 20% επιστροφή που έβγαζαν με τη Eurobank πριν 2 χρόνια, έγινε 15% (που και αυτό δεν είναι έκπτωση).

Δημοσ.
1 hour ago, satsok2 said:

Οχι απαραίτητα. Ηθελα ένα DELL XPS 13άρι τούμπανο, 50% έκπτωση με τελική 1500. Το σκέφτηκα διπλά (γιατί χρειάζομαι GPU) και το έχασα.

Αλλά σκρουτζ πχ δε βρήκα τίποτα.

Και κάποτε μπορούσες να φιλτράρεις προσφορές (με % έκπτωσης). Τώρα τίποτα.

Είχε εξαιρετικές προσφορές χθες στο πλαίσιο.

Δημοσ.

Πολυ λιγα πραγματα, τα μεγαλα μαγαζια βαζουν εξ αρχης πολυ πανω τη τιμη γιατι ανα 2 μηνες ολο και κατι συμβαινει με εκπτωσεις, προσφορες, γιορτες, οποτε ειναι μεσα στα κερδη. Βρηκα σε γνωστα ηλεκτρονικα καταστηματα του εξωτερικου, το εξης 40% εκπτωση σε οτι παρεις μονο για σημερα και οχι σε επιλεγμενα, ετσι γινεται και στις εκπτωσεις. Ενω σε αεροπορικες που ελεγε εως 40%, δεν εβρισκες τιποτα απολυτως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Ο,τι λέει ο τίτλος. Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον; 

Εψαχνα για laptop. Νομίζω ότι είδα ήταν αρκετά απογοητευτικό με εξαίρεση κάποιες προσφορές από DELL.

Στο φόρουμ των προσφορών, δεν είδα κάτι συγκλονιστικό.

Παράκληση, να μη γίνει τόπικ προσφορών. Υπάρχει άλλο υπο-forum για αυτό.

Σοβαρά υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι θα βρει προσφορές την BF?

Εγώ πριν λίγους μήνες θυμάμαι είχα βάλει στο μάτι το MX Anywhere 3 (όχι 3s) που είχε φτάσει κοντά στα 60 ευρώ νομίζω επειδή βγήκε το 3s. Μάντεψε πόσο κάνει σήμερα :) 85~. Αλλα οκ θα το βάλουν αύριο προσφορά λογικά, στα 69ευρώ, υπερπρσοφρά τι να λέμε τώρα.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάλι ειχα παει με φωτοτυπία απο το site  (φωτογραφική μηχανή) , όπου φαινόταν η τιμή και η ημερομηνία, 10 μέρες πριν τίς εκπτώσεις.

Είχαν ανεβάσει την αρχική τιμή, τόσο που με την έκπτωση δεν είχες σχεδόν κανένα όφελος.

Φυσικα και δε το πήρα.

Απο τη γνωστή αλυσίδα που πρόσφατα 'εφαγε και πρόστιμο', αλλά δε θα βάλουν μυαλό γιατι τα προστιμα ειναι χαδι μπροστά σε αυτά που βγάζουν.

Ολη η  BF σε μια εικόνα.

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από takist2020
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κανονικά , εαν θέλατε όντως να δείτε σοβαρές προσφορές σε Black Friday (στην Ελλάδα) , θα έπρεπε ειδικά αυτή τη μέρα να μην πάταγε το πόδι του σε κατάστημα ούτε γάτα για να πάρουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει.Μέχρι να γίνει αυτό (που δεν το βλέπω) καλά σας(μας) γλεντάνε.

• Like 12
Δημοσ.

Μακάρι να "ξεθωριάσει" και αυτή η μόδα (black friday) καθώς όπως γίνεται πάντα εδώ, πήραν μια ιδέα του εξωτερικού κι εκμεταλλεύτηκαν την φήμη και την δυναμική της, αλλά την προσάρμοσαν στις συνήθεις ελληνικές πρακτικές.

Προφανώς τις πρώτες χρονιές υπήρξαν κάποιες προσφορές άξιες λόγου, πάντα σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά σίγουρα καμία σχέση με την αλλοδαπή προσέγγιση.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν "κοιμώμενοι" ευχαριστημένοι που πήραν το Χ προϊόν 20% φθηνότερα από την τιμή που γράφει το ταμπελάκι ως αρχική, και οι οποίοι βέβαια δεν είχαν ψαχτεί να δουν ότι το προϊόν τους έχει αρχική τιμή "λίγο" αυξημένη από την προ 2-3 εβδομάδων προκειμένου να μπορέσουν να τους κάνουν "έκπτωση" :D

• Like 1
Δημοσ.

Υποτονική black Friday χωρίς ουσιαστικές προσφορές,πήρα ένα εφεδρικό τροφοδοτικό 30 ευρώ φθηνότερα από την κανονική του τιμή το οποίο όμως μου βγήκε ένα ευρώ ακριβότερα από ίδιο που είχα πάρει περισυ τα Χριστούγεννα 

Δημοσ.

Εγώ πήγα εχθές το απόγευμα στον κότσο στο αεροδρόμιο για να παραλάβω κλιματιστικό που είχα παραγγείλει την Δευτέρα. Γινόταν πανηγύρι. Το μαγαζί τεράστιο γεμάτο κόσμο. Ψωνιζαν παπάδες παπαδιές γιαγιάδες παππούδες γονείς παιδάκια χαμός. Ανά χείρας τηλεοράσεις στιρέλες καφετιέρες αιρ φραιερ κτλ. Κοίταζα μέχρι να μου φέρουν το δικό μου από την αποθήκη. 

Θέλω να πω ότι ο πολύς κόσμος δεν παρακολουθεί εξέλιξη τιμής πόσο είχε πριν κτλ. Σου λέει bf είναι ας πάμε να πάρουμε να κάνουμε και τη βόλτα μας. Μετά hot dog στο ικεα και τρεχαλα σπίτι. Αντε και του χρόνου με black δίμηνο. 

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Υποτονική black Friday χωρίς ουσιαστικές προσφορές,πήρα ένα εφεδρικό τροφοδοτικό 30 ευρώ φθηνότερα από την κανονική του τιμή το οποίο όμως μου βγήκε ένα ευρώ ακριβότερα από ίδιο που είχα πάρει περισυ τα Χριστούγεννα 

Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση με τις περσινές τιμές... η αγορά αλλάζει. Οι τιμές διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες, η έκπτωσή σου ήταν πραγματική και αυτό μετράει. Τα τροφοδοτικά έχουν ανέβει σημαντικά από πέρυσι κι δεν έχουν φάει φούσκωμα τον τελευταίο καιρό.

Η black Friday όπως έχει εξελιχθεί, είναι πρακτικά ακόμη μια μικρή περίοδος εκπτώσεων.

Δυνατή για τα καταστήματα αφού προωθείτε και διαφημίζεται τόσο πολύ.

Όπως σε κάθε περίοδο εκπτώσεων, πρέπει να γνωρίζεις τι αγοράζεις και να έχεις κάνει έρευνα αγοράς.

Υπάρχουν αξιοθαύμαστες εκπτώσεις  όπως πχ

ps5 στα 429 +15% επιστροφή ~365€  που δύσκολα το έβρισκες στα 500€ και επιλογή αγοράς ως σκέτο

Υπάρχουν κάποιες μέτριες εκπτώσεις όπως

65αρες TCL στα 400€, ακριβότερα μοντέλα σε ιστορικό χαμηλό, κινητά επίσης

Υπάρχουν και κάποιες αδιάφορες ή άκυρες προσφορές, μερικές που είναι και κοροϊδία(φούσκωμα τιμών).

Πολλοί συγκρίνετε άμεσα τις τιμές πολυκαταστημάτων, με τα τόσα λειτουργικά έξοδα, με καταστήματα-τιμές που βρίσκουμε σε σκρουτζ - bestprice κλπ.

Μέγα λάθος.

Πολλές φορές συγκρίνουμε προϊόντα παραεισαγωγής με επίσημης αντιπροσωπείας που μεταβάλλει την εγγύηση της συσκευής. Είναι διαφορετικό να παίρνεις xiaomi παραεισαγωγής με ένα έτος εγγύησης από το χ ακυρομάγαζο που μπορεί να κλείσει σε 6 μήνες, παρά από τον επίσημο αντιπρόσωπο που θα σου 2 έτη και την εγγύηση οτι βρίσκεται στην αγορά χ χρόνια. Ακόμη και οτι παίρνεις προϊον επίσημης εισαγωγής σε τιμή σκρουτζ-bestprice είναι έκπτωση.

Εν κατακλείδι:

Bf με την έννοια του χαρίσματος δεν υπάρχει.

Ακόμη και κάποιες ελάχιστες συσκευές κράχτες σε τιμή πολύ χαμηλή τείνουν να εξαφανιστούν.

Το ίδιο συμπέρασμα λοιπόν όπως κάθε χρόνο.

Προσφορές υπάρχουν αρκεί να ξέρεις να αγοράσεις.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το black friday στην ελλαδα ειναι μια καταστροφη...Ειναι η γιορτη των πολυκαταστηματων και των μεγαλων αλυσιδων που εχουν καλες διαφημισεις να πιασουν κοτσο τον χαζο πολιτη[ναι ειμαστε χαζοι]....Τα μεγαλα καταστηματα λογο διαφημισων και βολτας[γεματα τα mall,γεμετα τα outlets ,γεματα μεγαλα πολυκαταστηματα εχθες η μαγαζια μαρκας σε ερμου κτλ,οπου κατι θα ψωνισουν μιας και πηγαν βολτα] και τα μικρα μαγαζια αδεια..Περναγα βολτα εχθες που ηταν στον δρομο μου,εβλεπα επωνυμα τεραστια μαγαζια γεματα και τα μικρα τιποτα..

Περιπου εναν μηνα ολα εχουν μεινει παγωμενα στην αγορα ,μπορει ενα μικρομαγαζο να εβαζε προσφορα πχ μια oled,πραγματικα καλη τιμη ,και απλα ο κοσμος λεει,μην την παρω τωρα γιατι στο black friday θα πεσει ..Τελικα φτανουμε τελος του μηνα στο black friday το βαζει λιγο περισσοτερο απο το μικρομαγαζο την oled και αγοραζετε απο εκει πιο ακριβα κιολας..Η φαση ειναι μικρομαγαζο μπουφαν adidas 100 ευρω ,μεγαλο μαγαζι 150, περιμενει ο πολιτης το μεγαλο να το δδωσει τσαμπα,τελικα το βαζει 110 και το παιρνου σαν προσφορα απο το μεγαλο και λενε τσαμπα η τιμη που το πηρα

Αυτο που λεει ο φιλος ο απο πανω για λειτουργικα εξοδα και υπαλληλους δεν ισχυει..Αυτο παει με τον ογκο πωλησεων..μπορει να εχει μικροτερο κερδος και πολυ περισσοτερες πωλησεις και να βγαλει και περισσοτερα ..Ιδιαιτερα σε αυτα τα μαγαζια εχουν το budget να παρουν μεγαλους ογκους εμπορευματος με μικροτερο κερδος και περισσοτερες πωλησεις

Φετος ειχε προσφσορες περισσοτερες απο περισυ που δεν ειχε τιποτα,αλλα μονο απο το plaisio 10 πραγματακια και κλασικα nike mango για ρουχα και τιποτε αλλο

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...