villasg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα , μπας και ξερεια καποιος να βοηθησει. Hyundai i30 1400 2010 το καθισμα του οδηγου σε αποτομα φρενα ή επιταχύνσεις "χτυπαει" γκαπ . Επισης δειχνει να εχει μια ασταθεια "παιζει" λιγακι. πηγα στο μηχανικο μου λεει ---> φαναρτζη πηγα στο φαναρτζη λεει θελει ταπετσερη να ξυλωθει ολο το υφασμα γιατι μεσα ειναι λεει τα εντωσθια ... δεν πηγα ακομα σε ταπετσερη , και ρωταω να δω μπας και ξερει κανεις αν μου λενε παπατζες ή οντως μον οταπετσερης ασχολειται με αυτα ???
Fordakias7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Κοίτα την βάση του καθίσματος και σφίξε τις βίδες με ένα κλειδακι 1
villasg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Κοίτα την βάση του καθίσματος και σφίξε τις βίδες με ένα κλειδακι Το εχω κανει δεν ειναι απο αυτες τις βιδες που το κρατανε στο πατωμα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από villasg
Joshua21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Εξειδικευμένο συνεργείο/ειδικότητα για καθίσματα δεν υπάρχει, όπως σωστά σου είπαν συνήθως οι ταπετσέρηδες τα επισκευάζουν αυτά.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, villasg είπε Το εχω κανει δεν ειναι απο αυτες τις βιδες που το κρατανε στο πατωμα τότε μηπως είναι απο τις ράγες; αν το κουνάς βίαια δεν βλέπεις που εχει κενό και κουνιέται;
papoys1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Fordakias7 είπε Κοίτα την βάση του καθίσματος και σφίξε τις βίδες με ένα κλειδακι Αν δε υπάρχει πρόβλημα στη βάση τότε καλό ταπετσέρη και γνωστη καθισματων. Το θέμα είναι ότι μία καλή επισκευή καθίσματος παίζει πολύ ψηλα απότε δες και μεταχειρισμένα μήπως πετύχεις τίποτε. Είχα πρόβλημα στο δικό μου με τα υφάσματα και αφρολέξ στα μπροστινά για του οδηγού μόνο ζητούσαν 150 ευρώ. Βρήκα δύο πολύ καλά σε μεταχειρισμένα (οδηγού συνοδηγού σε μάντρα απόσυρσης) με 100 ευρώ τα εβαλα και είμαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα