daimosth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Παρέλαβα και εγώ αλλα μου στείλανε αυτή τη μπλούζα διπλή σε large https://www.qwertee.com/shop/tees/campfire-tales-of-dial-up-internet Ενδιαφέρεται κάποιος να ανταλλάξουμε? Είναι αφορετη με το ταμπελακι 😛
PaNtErAz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 αυτή ήταν η δέυτερη φορά που παράγγελνα από αυτούς και ήμουν υποψιασμένος και έψαχνα για χαρτάκια ΕΛΤΑ από θερμικό εκτυπωτη πεταμένα κάπου κοντά στην είσοδο. Την πρώτη φορά είχα βάλει την διέυθυνση εργασίας μου, τα ΕΛΤΑ δεν εμφανιστηκαν ποτέ. Μίλησα με Quertee και μου ξαναέστειλαν. Πάλι τα ίδια, τα ΕΛΤΑ πουθενά. Μέτα μου πρότειναν να αλλάξουμε διεύθυνση και ήρθαν κανονικά με αυτό το πεταμένο χαρτάκι. Μιλάνε για χειρότερη εμπειρία από τα ΕΛΤΑ του 2023 σε σχέση με τα ΕΛΤΑ του 2003!!! 2
Rebirth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, PaNtErAz είπε Την πρώτη φορά είχα βάλει την διέυθυνση εργασίας μου, τα ΕΛΤΑ δεν εμφανιστηκαν ποτέ. Δυστυχώς εγώ δεν βρήκα ποτέ τίποτα.
VAGGK09 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Μου άφησαν σήμερα το περιβόητο χαρτάκι. Εστάλη 28 Νοεμβρίου.
this.is.elia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ ακόμα περιμένω από 26/11. O Μάρκο Πόλο πιο γρήγορα έκανε το ταξίδι στην Κίνα για το δρόμο του μεταξιού. 1
Rebirth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δεν μου ήρθαν ποτέ ούτε τη δεύτερη φορά (έστειλαν replacement). Τους παρακάλεσα να πληρώσω tracked shipping και δεν το δέχτηκαν. Εστάλησαν για τρίτη φορά σε άλλη διεύθυνση, μήπως και... Απίστευτο.
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Rebirth είπε Δεν μου ήρθαν ποτέ ούτε τη δεύτερη φορά (έστειλαν replacement). Τους παρακάλεσα να πληρώσω tracked shipping και δεν το δέχτηκαν. Εστάλησαν για τρίτη φορά σε άλλη διεύθυνση, μήπως και... Απίστευτο. Μιλα με τον ταχυδρομο σου να μην στα φερνει αλλα να σου αφηνει χαρτακι. Για να ειναι 2 στα 2 μαλλον καποιος στα κλεβει. 1
Rebirth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 37 λεπτά πριν, runner69 είπε Μιλα με τον ταχυδρομο σου να μην στα φερνει αλλα να σου αφηνει χαρτακι. Για να ειναι 2 στα 2 μαλλον καποιος στα κλεβει. Μου έχουν δώσει έναν αριθμό αλλά δεν απαντούν...
runner69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, Rebirth είπε Μου έχουν δώσει έναν αριθμό αλλά δεν απαντούν... Spoiler Ρωτα στο ταχυδρομειο σου σε ποιο κτηριο βρίσκονται οι ταχυδρομοι και πηγαινε και ψαξε τον εκει. Εγω ετσι το εκανα γιατι στο τηλ δεν τον εβρισκα. Το πιο πιθανο ειναι να μην τον πετυχεις το πρωι γιατι θα ειναι στη γυρα αλλα πριν το μεσημερι εκει θα ειναι. Αν δεν μπορεις το μεσημερι εσύ , στειλε καποιον διαφορετικά ρωτα τι ωρα ξεκινανε το πρωι και πηγαινε πρωι πρωι. 1
nekrik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Εμενα μου ήρθε κανονικά με ΕΛΤΑ αφού πρώτα μου έφεραν χαρτάκι ότι βρίσκεται το δέμα στο υποκατάστημα
MrPanozzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Εμένα μια φορά που έχω παραγγείλει, απλά πέταξαν τη σακούλα με το δέμα μέσα στην πυλωτη. Ευτυχώς που το είδαμε νωρίς.
stekont Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Βλεπω να βαζουν την Ελλαδα στην blacklist αν συνεχισει η ασφαλης μεταφορα να εχει θεματα 2023 και αφηνουν δεματα εξω απο πολυκατοικιες...
Doubt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 49 λεπτά πριν, stekont είπε 2023 και αφηνουν δεματα εξω απο πολυκατοικιες...
Teddy77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, stekont said: 2023 και αφηνουν δεματα εξω απο πολυκατοικιες... Αναλόγως τον ταχυδρόμο... Εμένα η κοπελίτσα δεν φέρνει καν πια περιοδικά (ναι έχω ακόμα μια συνδρομή σε περιοδικό, ευτυχώς ετήσια) γιατί είναι "μεγάλα" και αφήνει χαρτάκι. Θυμάμαι όταν είχα συνδρομές σε Pixel, PC Format, PC Gamer και δεν ξέρω τι άλλο χαχαχα Τώρα τους πέφτουν βαριά. Το προτιμώ βέβαια από το να τα αφήνουν απ'εξω γιατί θα γίνουμε Αμέρικα με porch pirates!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα