nek4d Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Ok, τοτε γραψτε λαθος, δεν το θυμομουν σαν επιλογη. Κοιταξα τωρα τι ειχα βαλει στην δικη μου και ηταν η "Shipping Method: Guaranteed" "Guaranteed" χωρις tracking number, φαινεται αμφιλεγομενο παντως. Οχι τιποτε αλλο, στην περιπτωση μου, στο νησι εχω θυριδα και δεν χανονται ουτε τα απλα γραμματα, σε γενικες γραμμες, (μονο οταν ο ταχυδρομος ριξει στην λαθος θυριδα..., απο την κατω θυριδα μου εχει φερει γειτονας 3 φορες γραμματα στα τελευταια 5 χρονια, καλα παει αυτο, αλλα απο την πανω θυριδα δεν ξερω αν εχει τυχει...παντως παραγγελια δεν εχω χασει, μονο γραμματα/λογαριασμους) , αλλα στην Αθηνα που εβαλα αυτην να ερθει τωρα, ειναι σε νεοδμητο και δεν υπαρχει ακομη ουτε γραμματοκιβωτιο...Θα παω μια βολτα απο το τοπικο ταχυδρομειο Δευ-Τρι, αλλα παντως δεν περιμενα να ερθει με απλο ΕΛΤΑ, δεν θα παραγγειλλω ετσι στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Μόλις παρέλαβα εγώ τα δικά μου κομπλε φαίνονται. Αλλά όποια εταιρεία τα έφερε πολύ γτπ Απλά τα παράτησαν στην πόρτα θα μπορούσε να τα βουτήξει ο οποιοσδήποτε. Ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. Φταίω εγώ τώρα να πω ότι δεν τα παρέλαβα ποτέ και να πάρω refund ; σε ποιότητα εκ πρώτης όψεως φαίνονται μία χαρά και στο νούμερο μπορώ να πω πως ενώ πήρα μικρότερο από ό,τι φοράω συνήθως 1 νούμερο κάτω, μου κάθονται πολύ καλά πάνω μου . Τώρα για το πόσο θα κρατήσει η στάμπα θα δούμε μετα από κάποια πλυσίματα Δεν ειναι εταιρεια. Ο ταχυδρομος σου τα αφησε. Πιασε τον ευγενικα και μιλα του να σου αφηνει χαρτακι και να πηγαινεις να τα παιρνεις γιατι στα κλεβουν. Το tracking το πληρωνεις εξτρα. Σου δινει τετοια επιλογη το καταστημα. Ειναι φουλ λαθος να σκεφτεσαι το refund γιατι ο ταχυδρομος σου ειναι μαλακας. Που φταει το καταστημα για να την πληρωσει εκεινο ; Την εχω πατησει και εγω εκτος Qwertee απο πανιβλακα ταχυδρομο Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από runner69 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, runner69 said: Δεν ειναι εταιρεια. Ο ταχυδρομος σου τα αφησε. Πιασε τον ευγενικα και μιλα του να σου αφηνει χαρτακι και να πηγαινεις να τα παιρνεις γιατι στα κλεβουν. Το tracking το πληρωνεις εξτρα. Σου δινει τετοια επιλογη το καταστημα. Ειναι φουλ λαθος να σκεφτεσαι το refund γιατι ο ταχυδρομος σου ειναι μαλακας. Που φταει το καταστημα για να την πληρωσει εκεινο ; Την εχω πατησει και εγω εκτος Qwertee απο πανιβλακα ταχυδρομο Απ'την άλλη, εμένα η ταχυδρόμος, δεν φέρνει ούτε καν περιοδικά πια και αφήνει χαρτάκι. 🤨 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Ηρθανε Παρασκευη. Καλη ποιοτητα, το λεω για οποιον δεν ειχε ξανα παρει. Πολυ μικρη συσκευασια. 3 hours ago, Teddy77 said: Απ'την άλλη, εμένα η ταχυδρόμος, δεν φέρνει ούτε καν περιοδικά πια και αφήνει χαρτάκι. 🤨 Εμενα μονο τηλεφωνο. Δεν τα κουβαλαει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Βρήκα σήμερα χαρτάκι από ΕΛΤΑ. Πάνω έχει έναν αριθμό σαν tracking που αν τον βάλεις στο parcelapp σου βγάζει μια χαρά τη πορεία από Ιρλανδία ότι δόθηκε dhl πήγε Γερμανία και μετά Ελλάδα κλπ. Οπότε δε καταλαβαίνω γιατί δε δίνουν έστω αυτό από το να μη σου δίνουν τίποτα. (Είχα παραγγείλει χωρίς να πληρώσω μεταφορικά ή ασφάλεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τίποτα ακόμα. Υποτίθεται ότι θα ήταν εδώ max έως 18/12... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Rebirth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagTz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ παρέλαβα σήμερα . Βρήκα χαρτάκι και πήγα και τα πήρα από ταχυδρομείο . Παραγγελία 24/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Αυτή τη φορά σαν να άργησαν πολύ... Ήδη πέραν του εύρους που δίνουν, παρότι έφυγε κατευθείαν. Κοντεύει μήνας. Θα περιμένω την απώτατη ημερομηνία παράδοσης και θα δηλώσω ότι δρν παρέλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 3 φορές παραγγελία απο αυτούς. παρέλαβα μόνο 1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
w2o4ts Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Η εμπειρία μου από την προηγούμενη φορά που είχαν βγει σε προσφορά (γύρω, νομίζω, στο Μάρτιο - Απρίλιο...; - είχε γραφτεί και πάλι εδώ) και είχα πάραγγείλει αρκετά μπλουζάκια μαζεμένα - για μένα και για φίλους. Τα περίμενα για πάνω από 3 εβδομάδες - σχεδόν είχα φτάσει τις 4 (όλοι εδώ έγραφαν ότι είχαν παραλάβει προ πολλού) και τελικά αποφάσισα να επικοινωνήσω με το Qwertee και οι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να μου ξαναστείλουν την παραγγελία. Στο μεταξύ, είδα μια μέρα κάτι που το θεώρησα πεταμένη απόδειξη από... περίπτερο ή κάτι τέτοιο, να την παρασύρει ο αέρας πέρα δώθε στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία που μένω. Το κοίταξα από περιέργεια και ανακάλυψα ότι ήταν ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ προς γείτονά μου για παραλαβή δέματος! Οι γείτονες μού επιβεβαίωσαν ότι τα ΕΛΤΑ αφήνουν πλέον αυτά τα χαρτάκια, τα οποία ο ταχυδρόμος απλώς... πετάει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και φεύγει! Ούτε να τα κολλήσει κάπου (δεν έχουν άλλωστε πλέον και την ανάλογη πρόβλεψη στο πίσω μέρος, όπως συμβαίνει με τις αυτοκόλλητες ειδοποιήσεις που αφήνουν άλλοι), ούτε να επιχειρήσει να το στερεώσει - π.χ. σφηνώσει - κάπου. Και τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί στην προηγούμενη παραγγελία μου. Εκείνες τις μέρες, εκτός από ανέμους, έκανε και βροχές, και ένα χαρτάκι πεταμένο χύμα απλώς πιθανότατα δεν... επιβίωσε! Ας είναι καλά το Qwertee που μου ξανάστειλε την παραγγελία - κερατιάτικα προφανώς γι' αυτούς! Για τη νεώτερη παραγγελία ξεκίνησα να κοιτάζω... στα πεζοδρόμια τριγύρω από την είσοδο κάθε μέρα, ειδοποίησα και τους γείτονες και τελικά ένας από αυτούς βρήκε το -νέο- χαρτάκι (πεταμένο όπως πάντα, να το έχει ήδη παρασύρει ο άνεμος αρκετά μέτρα μακριά), το μάζεψε και μου το έφερε. Τελικά τα ΕΛΤΑ είναι πρόβλημα οπουδήποτε εμπλέκονται πλέον σε παραδόσεις. Είναι για μένα, μέχρι και λόγος να μην ψωνίσει κανείς από μαγαζί -που μπορεί κατά τα άλλα να είναι εξαιρετικό- αν ξέρει ότι η παραγγελία θα παραδοθεί με ΕΛΤΑ... Κατά τα άλλα, μου έκανε και μένα εντύπωση αυτό που γράφει παραπάνω ο MikeJ - το δέμα είχε επάνω tracking number, που έδειχνε την πλήρη πορεία του(!) Το κάνουν και άλλα μαγαζιά και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η μέθοδος αποστολής είναι μεν μία γι' αυτούς, θέλουν όμως ένα τρόπο να σου χρεώσουν παραπάνω (προαιρετικά βέβαια) το tracking (και αυτό που αγοράζεις είναι ότι... σου δίνουν ή δε σου δίνουν το νούμερο!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, w2o4ts είπε Κατά τα άλλα, μου έκανε και μένα εντύπωση αυτό που γράφει παραπάνω ο MikeJ - το δέμα είχε επάνω tracking number, που έδειχνε την πλήρη πορεία του(!) Το κάνουν και άλλα μαγαζιά και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η μέθοδος αποστολής είναι μεν μία γι' αυτούς, θέλουν όμως ένα τρόπο να σου χρεώσουν παραπάνω (προαιρετικά βέβαια) το tracking (και αυτό που αγοράζεις είναι ότι... σου δίνουν ή δε σου δίνουν το νούμερο!) Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου έδωσαν ένα reference code, τοοποίο αν χρησιμοποιησεις στο tracking σταματάει πριν φτάσει Ελλάδα. Μίλησα με ΕΛΤΑ, μου είπαν ότι είναι untracked όσα ξεκινούν με UQ και μου είπαν ότι το δέμα έχει φτάσει Ελλάδα από 03/12! Ρωτώντας τι να κάνω μου είπε να παω ταχυδρομείο και να ζητήσω να ψάξουν με το όνομα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 upd: Επισήμως... χάθηκε το δέμα. Μίλησα με ΕΛΤΑ, πήγα στο ταχυδρομείο, τίποτα. Το reference number δείχνει μάλιστα οτι μόλις ήρθε Ελλάδα έφυγε πίσω για... Γερμανία. Αυτό το επιβεβαίωσε και το Qwertee, λέγοντας ότι "most probably the parcel was lost during transit". Η εταιρεία μου είπε ότι θα στείλει ξανά και όταν ρώτησα αν θα έχει tracking (ακόμα και αν χρειάζεται να πληρώσω έξτρα) μου είπαν το φοβερό "no, we cannot change the shipping method". Καλή τύχη μες τις γιορτές. Ήδη θεωρώ χαμένα τα περίπου 40 ευρώ που έδωσα. Απίστευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 53 minutes ago, Rebirth said: upd: Επισήμως... χάθηκε το δέμα. Μίλησα με ΕΛΤΑ, πήγα στο ταχυδρομείο, τίποτα. Το reference number δείχνει μάλιστα οτι μόλις ήρθε Ελλάδα έφυγε πίσω για... Γερμανία. Αυτό το επιβεβαίωσε και το Qwertee, λέγοντας ότι "most probably the parcel was lost during transit". Η εταιρεία μου είπε ότι θα στείλει ξανά και όταν ρώτησα αν θα έχει tracking (ακόμα και αν χρειάζεται να πληρώσω έξτρα) μου είπαν το φοβερό "no, we cannot change the shipping method". Καλή τύχη μες τις γιορτές. Ήδη θεωρώ χαμένα τα περίπου 40 ευρώ που έδωσα. Απίστευτο. Υπομονη φιλε, οκ, βλακεια χωρις tracking και που δεν αλλαζει, αλλα αφου το "ειδαν" να γυριζει και σου ξαναστελνουν, το πιθανοτερο ειναι να παραλαβεις κανονικα... Update και στο δικο μου, σημερα μου αφησε ο ταχυδρομος χαρτακι οντως, χτυπησε κ κουδουνι κ εφυγε αλλα τον προλαβα εξω στο επομενο κτιριο, θα παω σε ενα απο τα 2 τοπικα ταχυδρομεια να παραλαβω, καλα που τον προλαβα γιατι δεν ειναι στο κοντινοτερο και μπορει να μην πηγαινα στο αλλο! Τεσπα, το θεωρω θετικο που δεν αφησε δεμα χυμα απ'εξω... (Εννοειται δεν ξαναπαραγγελνω με παραδοση Αθηνα χωρις tracking, ειτε με tracking ειτε στο νησι/θυριδα χωρις tracking οπου 98% δεν χανονται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 παρελαβα και εγω σημερα.Παρατηρηση απο παλιοτερες παραγγελιες.Οι μπλουζες ειναι πιο λεπτες και η σταμπα πιο μικρη.Ακομα δεν δοκιμασα να δω αλλα εχει και μια με τον μαριο ολα τα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quintus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, quintus είπε Αυτή τη φορά σαν να άργησαν πολύ... Ήδη πέραν του εύρους που δίνουν, παρότι έφυγε κατευθείαν. Κοντεύει μήνας. Θα περιμένω την απώτατη ημερομηνία παράδοσης και θα δηλώσω ότι δρν παρέλαβα. Κοίτα σύμπτωση... Μόλις παρέλαβα. Προφανώς εχουνκαι πολύ δουλειά τα ταχυδρομεία λόγω των ημερών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα