Chrisfm94 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Τα αγαπημενα μπλουζακια του φορουμ επιστρεφουν απο 3€. https://www.qwertee.com/shop/tees?sort=price Νταξει μεταξυ μας κυριως στα 5€-9€ ειναι. Δεν εχουν μεινει και πολλα σχεδια αλλα καλο ειναι θεωρω να μπει η προσφορα γιατι πολλοι εχετε ψωνισει απο εκει σε προηγουμενες προσφορες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zousgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αυτό το πακέτο με τα 5-6 τυχαία μπλουζάκια, σε φιξ τιμή, το σταματήσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, zousgr said: Αυτό το πακέτο με τα 5-6 τυχαία μπλουζάκια, σε φιξ τιμή, το σταματήσανε; Έχει με 4€ το ένα. Αν πάρεις 8 έχει δωρεάν μεταφορικά και δώρο Ugly Christmas κάλτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά αυτά περνάνε τελωνείο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 οχι και προσωπικα ολες τις φορες ερχονται ταχυτατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, nekrik said: Παιδιά αυτά περνάνε τελωνείο ? Όχι, δεν περνάνε. Στέλνουν από Ιρλανδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Απο νουμερα πως ειναι? Για 190 100 κιλα να παω σε 2χλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο νουμερα φαινονται αρκετά μεγάλα. Εγώ Medium χτυπησα ενώ απο εδώ παιρνω συνήθως Large Ακυρο και απο εδώ large πήρα! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από nekrik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στα νούμερα ναι είναι ελαφρώς πιο άνετα από τα συνηθισμένα σας. Δυστυχώς με μια γρήγορη ματιά οι τιμές ανέβηκαν αρκετά από την περυσινή προσφορά, ενώ μειώθηκε και η ποικιλία. Πέρυσι τσίμπησα μια δωδεκάδα μπλουζάκια, φέτος δε μπαίνω καν στο κόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 οποτε θα παω για xl? που φοραω συνηθως και εδω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, imr είπε Απο νουμερα πως ειναι? Για 190 100 κιλα να παω σε 2χλ? 1,86 110 κιλά 2XL παίρνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beamex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grevoil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πρέπει να πλέει πάνω σου λογικά; Εκείνος είναι και 10 κιλά κάτω, νομίζω XL θα είναι πένα σε εκείνον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Γίνανε Έλληνες κι αυτοί. Πριν 20 μέρες πήρα το weird to be in the same age και τον μπαμπά της Μπλούι (για τους γνωρίζοντες) με 10 ευρώ και τώρα λένε προσφορά, 9 ευρώ από 17. Όντως τα σχέδια που δίνουν με 3-4 ευρώ είναι ελάχιστα, κρίμα γιατί σαν μπλούζες μου κάθισαν ακριβώς (medium φοράω, medium πήρα και είναι κουτί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, imr είπε Απο νουμερα πως ειναι? Για 190 100 κιλα να παω σε 2χλ? Στα ιδια ειμαι εγω..αλλα φοράω XL και με βαση τα νουμερα που γραφουν στα μεγεθη μια χαρα μου φαινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα