newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Ξέρω ότι δεν είναι για όλους, αλλα έχοντας τη δωρεάν έκδοση εδώ και 3 χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο στο είδος του. Η PRO έκδοσή σου επιτρέπει να προσθέσεις πολλούς φακέλους ξεχωριστά και να επιλέξεις τους MAIN που θα είναι κλειδωμένοι και τους δευτερεύοντες... Αλλά και πολλά άλλα. Βάλτε Ηνωμένες Πολιτείες για να σας βγάλει την τιμή σε δολάρια (είναι χαμηλότερη από ευρώ και λίρες για κάποιον λόγο) και βάλτε επίσης τον κωδικό έκπτωσης DC15NOW. Με κάρτα Revolut μέσω PayPal (και εκεί βάλτε ό,τι θέλετε σε δολάρια ώστε η μετατροπή να την κάνει η Revolut), με χρέωσε 21,26. https://www.digitalvolcano.co.uk/dcpurchase.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ φίλε! Έψαχνα κάτι καλό να κάνει αυτή τη δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, theanob είπε Ευχαριστώ φίλε! Έψαχνα κάτι καλό να κάνει αυτή τη δουλειά. Λογο του οτι ειχα παρα πολλά duplicates σε παρα πολλούς δίσκους μπορω να σου πω οτι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τα 5-6 που ειχα δοκιμάσει ακόμα και στο FREE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Από duplicate video πως τα πάει; έχω εγγραφές από video games που έχουν διαφορετικά ονόματα αλλά ίδιο περιεχόμενο και θα ήθελα κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να μου τα βρει βάση περιεχομένου και όχι αν έχουν ίδιο όνομα ή filesize. Έχω ένα δωρεάν από το github αλλά δεν είναι πολύ ακριβής, δλδ έχω στο 1 video από spiderman και στο άλλο από starcitizen και τα βάζει στο ίδιο duplicate group .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, comfuzio είπε Από duplicate video πως τα πάει; έχω εγγραφές από video games που έχουν διαφορετικά ονόματα αλλά ίδιο περιεχόμενο και θα ήθελα κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να μου τα βρει βάση περιεχομένου και όχι αν έχουν ίδιο όνομα ή filesize. Έχω ένα δωρεάν από το github αλλά δεν είναι πολύ ακριβής, δλδ έχω στο 1 video από spiderman και στο άλλο από starcitizen και τα βάζει στο ίδιο duplicate group .... Δεν ψαχνει μονο USERNAMES αλλα και HASHES αρα ναι θα σου κανει αυτο που θελεις 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα