SavasF Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Αγορά χθες 65U7KQ από PUBLIC. Eπικοινωνησα με αντιπροσωπεία γιατί μου έσκασε διαφήμιση στο FB η οποία ανέφερε επέκταση εγγυήσεις για αλλά 2 χρονιά 4 συνολικά χρονιά μπαίνοντας στο site τους και συμπληρώνοντας την φόρμα που έχουν. Για όποιον ενδιαφέρεται παραθέτω το link Από τo λίγο που την έχω να πω ότι η εικόνα είναι εξαιρετική και αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν το ειδικο gamebar που βγάζει η ΤV όταν την συνδέω με το PS5. Νομίζω για 120hz native panel δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από SavasF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadelisIoak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Καινούριος στο forum. Αγορά την προηγούμενη εβδομάδα 55U8KQ από GERMANOS μόλις πέρασα και τα 4 χρόνια εγγύηση. Ευχαριστώ. Εξαιρετική επιλογή νομίζω από αυτά που έχω δει. Το menu είναι πολύ γρήγορο και δεν του λείπει τίποτα. Ερώτηση έχω καταφέρει να κάνω mirroring από το κινητό. Αν δοκιμάσω από laptop η σταθερό pc θα δουλέψει με windows 11? To έχει τσεκαρεις κάποιος? Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση SavasF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα & καλές θεάσεις. Αυτή πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη. Από σταθερό PC που δοκίμασα WIN11 δούλεψε κανονικά. Μάλιστα το έκανα σαν extend screen. Κάτω δεξιά έχει επιλογή Cast όπου θα εμφανιστεί το όνομα της τηλεόρασης. Η κίνηση ήταν αρκετά smooth αλλά μάλλον έχει να κάνει και η ταχύτητα του δικτύου που έχει ο καθένας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα