Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ καθημερινά σε έναν κοινόχρηστο χώρο (στην δουλεια μου, αλλά υπάρχει και 2η βάρδια που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή). Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να μπορώ να κλειδώσω τον chrome ωστε να ανοίγει μόνο με κωδικό. Ο άλλος ας χρησιμοποιεί firefox. Χρησιμοποιούσα το LockPW plugin αλλά ο chrome το έβγαλε οτι χρησιμοποιεί κακόβουλο λογισμικό και μου το αφαίρεσε. 

Θεωρώ αδιανότητο να μην υπάρχει ενσωματωμένος ένας τρόπος να γίνεται αυτό. Η τουλάχιστον στο profile όταν έχεις πάνω από ένα, εκεί που επιλέγεις (kostas,nikos,guest κλπ) να σου βγάζει ένα popup που να βάζεις τον κωδικό σου αν πατήσεις το προφιλ σου ωστε να συνεχίσεις. Δεν υπάρχει και εναλλακτικό plugin.... 

Θέλω δηλαδή να κλειδώνει ΟΛΟΣ ο browser άντε στην χειρότερη το προφιλ...

Καμιά λύση / ιδέα? 

--------------------------------------------------------------------------

Λύσεις / Ιδέες που έχω απορρίψει και γιατί...

• Να κλειδώνω σελίδες με κωδικούς, με master password κλπ. Δεν με ενδιαφέρει να κλειδώνω σελίδες μόνο. Δεν θέλω να βλέπει κανείς σελιδοδείκτες, ιστορικά κλπ.
  • Να φτιάξω άλλο χρήστη στον υπολογιστή. Είναι τόσα πολλά τα κοινόχρηστα αρχεία και τα σεταρίσματα στο εμπορικό πρόγραμμα (το πιο βασικό) που απλά δεν γίνεται.
  • Να σβήνω το ιστορικό. Όπως είπα και πριν δεν θέλω να φαίνεται το UI μου με τους σελιδοδείκτες κλπ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aGka8l είπε

μπορεις αν θελεις να εχεις και σε στικακι portable chrome 

...αν υπάρχει η δυνατότητα.
Συνήθως σε εταιρείες κλειδώνουν οι θύρες USB.

Δημοσ.

Η ιδανικότερη λύση είναι να γίνετε σύνδεση / αποσύνδεση του GAccount οπότε να μην μένει από αγαπημένα τίποτα ή περιήγηση μόνο ανώνυμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...